Öneri Gariban mele ekipler ...

KinyaSS

Üye
3 4 kil almak için 2 tane heal üstüne cc yetmiyor birde tekli heal alıyoruz karşılığı ne mi ? magelerin yarımsaniye içinde escape atması .
okcuların gelip arkadan veya sağdan soldan darlamasını saymıyorum bile .
oyundaki en pahalı ve en masraflı olan bu job ki sayıları zaten gittikce azalıyor. herkes 70 cap bekliyor buna inanın meleye düzgün bir buf gelmezse tarih olacak bu ekipler .oyunun pvp sinde şu an çok buyuk sıkıntılar var ve 2 job harici kimse zevk almıyor detaylı araştırmalar ve tesler ile gereken önlemi alacağınızı umut ediyoruz bu gidişle masadan teker teker ayrılacak dostlar bilginize !!!
(DeepFear) ekibi adına herkese başarılar iyi oyunlar diliyorum.
-KinyaSS

Son düzenleme:

BySavas

Üye
mageler tek novayla parçalıyor, 70 novasıda gelirse oyun mage pvp olacak

Wildbaba

Üye
Magelerin zavallıların bi novası var onu bile bitirin diyorsunuz ,18 yıl malum oyundada bu düzen böyleydi yani bu mage muhabbeti yıllardır bitmiyor... Adamlar ekip kardeşim senkronize oynuyorlar alan üzerine kurulu skilleri var tıpkı okçular gibi.Adamların defansı zayıf yakından vurmalarını bekleyemezsin tek başına zaten oynayamazlar.Escape skiline gelirsek escape kalksada ağlarsınız kalkmasada.Warrior oyuncusu olarak söylüyorum bunları ha mage falan değilim.Magelerin ben şu sınıftan şu kalksın dediğini duymadım hiç adamların skilleri zaten nerflediler bi ara dahada nerfleyip tammı bitirsinler anlamadım.Çift nova atacaksa sende x2 kat defans ve atağa sahip olacaksın yeni armor ve silahlarla.Şu saçma yani 70 gelecek çift nova atacaksınız sana skil gelmiyor mu ? Veya şunu giyeceksiniz veya şu silahı takacaksınız çok güçleneceniz eee baba sana silah ve armor gelmiyor mu ? Kime göre neye göre ? Çekip gideriz diye oyun yönetimine ultimatom vermek nedir ? Siz olsanız ne olur olmasanız ne olur.... Siz gidersiniz başkası başlar oyuna.Bu oyun bi clan ile batacak değil beğenmeyen oynamaz beğenen oynar bu kadar basit.

Son düzenleme:

SinanS

Üye
Bunun gibiler yüzünden mageler nerflendi oyunda mage kalmadı. Hala ağlamakla meşguller. Mageler şuan mooblara komik hasar vuruyor hala 15 saniyede bir atılan onuda tutturursan Novaya laf ediliyor.

murolity

Üye
çok komik bu malee ler. Melee ye toplu atak kırma atılmıyor ancak mage ye atılıyor. Mage yemediği nerf i yedi halen daha zırlıyorsunuz. 65 staff ı 350 vuruyor. Full mp mage nin hp si 950 ve novası 650 ile 820 arasında damage vuruyor. Bir çok malee party tek nova da düşmüyor ve halen daha ağlıyorsunuz.

MaRaKeSH

Üye
Magelerin zavallıların bi novası var onu bile bitirin diyorsunuz ,18 yıl malum oyundada bu düzen böyleydi yani bu mage muhabbeti yıllardır bitmiyor... Adamlar ekip kardeşim senkronize oynuyorlar alan üzerine kurulu skilleri var tıpkı okçular gibi.Adamların defansı zayıf yakından vurmalarını bekleyemezsin tek başına zaten oynayamazlar.Escape skiline gelirsek escape kalksada ağlarsınız kalkmasada.Warrior oyuncusu olarak söylüyorum bunları ha mage falan değilim.Magelerin ben şu sınıftan şu kalksın dediğini duymadım hiç adamların skilleri zaten nerflediler bi ara dahada nerfleyip tammı bitirsinler anlamadım.Çift nova atacaksa sende x2 kat defans ve atağa sahip olacaksın yeni armor ve silahlarla.Şu saçma yani 70 gelecek çift nova atacaksınız sana skil gelmiyor mu ? Veya şunu giyeceksiniz veya şu silahı takacaksınız çok güçleneceniz eee baba sana silah ve armor gelmiyor mu ? Kime göre neye göre ? Çekip gideriz diye oyun yönetimine ultimatom vermek nedir ? Siz olsanız ne olur olmasanız ne olur.... Siz gidersiniz başkası başlar oyuna.Bu oyun bi clan ile batacak değil beğenmeyen oynamaz beğenen oynar bu kadar basit.

bir priest olarak kesinlikle katılıyorum bu dediğine ve genelde bundan şikayet edenler okçular oluyor buda çok ilginç bir istatistik.

KinyaSS

Üye
çok komik bu malee ler. Melee ye toplu atak kırma atılmıyor ancak mage ye atılıyor. Mage yemediği nerf i yedi halen daha zırlıyorsunuz. 65 staff ı 350 vuruyor. Full mp mage nin hp si 950 ve novası 650 ile 820 arasında damage vuruyor. Bir çok malee party tek nova da düşmüyor ve halen daha ağlıyorsunuz.
magelere bir şey mi dedik dostum benimde mage arkadaşlarım ve ekibim var zevk alıyor dedik nörfleyin vs çok vuruyorlar yazmışmıyım bir bak ? tek dediğim şey escape skilinin bu kadar seri kullanılması sen nasıl pusu atıp 30 kill alabiliyorsan benimde pus attığımde en azından 3 5 kill almam lazım değilmi ??

KinyaSS

Üye
ben nerflensin fazla vuruyorlarmı dedim benim partymi zaten 2 mage pt zor düşürüyor ki aynı anda vurmaları lazım anca düşeriz . okadar nova yedikden sonra bırakda 3 5 kill alalım 2 skili kullanıp 3. skill escape olmasın olacaksa da o el düşsün bir zahmet ben heal atarken elim kesiliyorsa milletinde escape atarken en azından elinin düşmesi gerek !!!

KinyaSS

Üye
dostum skilleri atıp atıp sonra kuyruğunu kıstırıp escape atan magelerin elinin düşmesi gerek özet bu zırlıyorsunuz falan yazmışsın tek yiyip sonradaküfür eden tiplerlerdensin sende .ayrıca her bir karakter en az 50 gb ile diziliyor senin 2 gb lik magen bırakta düşüremesin itemini koyan 6 magede emin ol düşürüyor kardeşim o senin karakterine yüklediğin iteme ve koluna bağlı düşmüyorlar diye ağlayacağına karakterini geliştirmeye bak veya kolun yoksa git protez al .

KinyaSS

Üye
mageler için burda savunma yapan arkadaşlar Quiet-ve nomercy nickli mage arkadaşlarımızı izleyerek nasıl oynayabileceklerini öğrene bilirler meleye karşı adamlar gayet cesur ve pusu attıklarında net olarak düşürüyorlar 2 priest 6 mage oynuyorlar misfortune adlı skili kullanıyorlar özet olarak jobunuzu düzgün oynarsanız her türlü iş yaparsınız harpy kesip gb kasmak için mage oynamaya çalışan çakma mageler burda bana oyunu nasıl oynayacağımı öğretmezse sevinirim .buraya siz ağlayın zırlayın diye konu açmadım oyunun eksikliği tamamlanması için konu açtım iyi oyunlar

Serenity

Üye
mageler için burda savunma yapan arkadaşlar Quiet-ve nomercy nickli mage arkadaşlarımızı izleyerek nasıl oynayabileceklerini öğrene bilirler meleye karşı adamlar gayet cesur ve pusu attıklarında net olarak düşürüyorlar 2 priest 6 mage oynuyorlar misfortune adlı skili kullanıyorlar özet olarak jobunuzu düzgün oynarsanız her türlü iş yaparsınız harpy kesip gb kasmak için mage oynamaya çalışan çakma mageler burda bana oyunu nasıl oynayacağımı öğretmezse sevinirim .buraya siz ağlayın zırlayın diye konu açmadım oyunun eksikliği tamamlanması için konu açtım iyi oyunlar
katılıyorum kardeşim escape den biz mage takımız bizde muzdaribiz. adamlar nova atıyor düşüremeyince basıyorlar escape .

KinyaSS

Üye
katılıyorum kardeşim escape den biz mage takımız bizde muzdaribiz. adamlar nova atıyor düşüremeyince basıyorlar escape .
escape çıktı delikanlılık mertlik bozuldu kardeşim .kullanılmasın demiyorum ben nasıl heal cure atarken elim kesiliyorsa bu skill de de el düşmesi lazım cooldown u olması lazım net olarak bu bir eksik yetkilileri göreve davet ediyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt