Garip Bir Oyun

PriestesPam

Üye
Valla kim ne derse desin bu oyunu bir türlü anlayamıyorum. Ne farm drop oranlarını, ne upgrade oranlarını. Nasıl bir RNG var bu oyunda. 1 haftadır sürekli farm atıyorum toplamda para edecek 4 epic item alıyorum. ki 2 tanesi de Mino yani 6-7 M, para ediyor dediğime bakmayın. Onları da upgrade yaparken daha +5 yapmaya çalışırken hepsini yakıyorum. Yanında da 15 tane rogue fp göğüslük basıyorum 1 tanesi +6 olmuyor. Yani oyundan soğumamak elde değil. Row 'a bırakıyorsun. Daha kendi parasını çıkaramıyor. Yani bu insanlar karakterini nasıl geliştirecek, pus parasını nasıl çıkarıp PK atacak onu da anlamıyorum. Garip...

Sidolin

Üye
bende 3 defa +7 ye cleaver bastim ve +6 sunshard bastim tek defada
Fp ler nedense hic gecmiyor +6 bile olmuyorlar belki 15-20 tane yakmisimdir su ana kadar

SinanS

Üye
bende 3 defa +7 ye cleaver bastim ve +6 sunshard bastim tek defada
Fp ler nedense hic gecmiyor +6 bile olmuyorlar belki 15-20 tane yakmisimdir su ana kadar
Dün bir tane düşürüp +6 yapıp sattım. Herkes birşeylerden şikayet ediyor sürekli ama malesef çok haksız oluyorlar bazı konularda.

Bunlar şans işi. Sizin o konuda şansınız yaver gitmemiş bu kadar.

Bwonsamdi

Üye
upgrade oranlarinin bir seviye yukseltilmesi sart bu sistemi yapan kisilerin sifirdan karakter kasip gb kasip item basmanin ne kadar zor oldugunun farkina varmasi lazim

Pitou

Üye
Valla kim ne derse desin bu oyunu bir türlü anlayamıyorum. Ne farm drop oranlarını, ne upgrade oranlarını. Nasıl bir RNG var bu oyunda. 1 haftadır sürekli farm atıyorum toplamda para edecek 4 epic item alıyorum. ki 2 tanesi de Mino yani 6-7 M, para ediyor dediğime bakmayın. Onları da upgrade yaparken daha +5 yapmaya çalışırken hepsini yakıyorum. Yanında da 15 tane rogue fp göğüslük basıyorum 1 tanesi +6 olmuyor. Yani oyundan soğumamak elde değil. Row 'a bırakıyorsun. Daha kendi parasını çıkaramıyor. Yani bu insanlar karakterini nasıl geliştirecek, pus parasını nasıl çıkarıp PK atacak onu da anlamıyorum. Garip...
O kadar haklısın ki bunu defalarca yazdık ama bir çözüm getirmediler sadece şans diyorlar. Her şey aşırı zor olması gerçekten can sıkmaya başladı.

KaronLethe

Üye
Katılıyorum bir itemi +5 e basarken sanki 7 ye sallıyormuş gibi olması biraz üzücü. Farm saatleri ve drop sayısı arasındaki tutarsızlık da çok büyük. Bende son 4 gündür sadece 5 parça epic alabildim bunlardan biri golden snake onu da +5 e salladım diğerleri yandı öyle biraz para girdi cebime.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt