İstek Gate Işınlanma Sorunları.

Barny

Üye
- Bir haritadan diger haritaya ışınlanırken ekranın alt kısmında beliren loading ( yüklenme görseli ) aşırı hızlanmaya başladığı zaman oyun takılıyor ve o hiç durmadan saatlerce koşuyor.Bu sıkıntıdan sonra mecburen alt f4 yapmak durumunda kalıyoruz ve bu durumdada ne Dorion'a nede Eslant Vs. bir süre ışınlanma gerçekleştiremiyoruz sürekli relog atıp duruyoruz.Bu sorunun optimizasyon kaynaklı olduğunu düşünüyoruz gerçekten çok ama çok can sıkıcı bir durum. İ5 9600KF 1660 S Gaming X 16 Ram Olmasına Ragmen Birde CPU Kullanımı %80 %85 gibi rakamlardan aşşaya düşmüyor low ayarlarda dahi,buda ciddi el atılması gereken bir optimizasyon sorunudur.Diğer ufak tefek sorunlar zamanla hallolacağına hiç bir kuşkumuz yok sizden bir an evvel optimizasyonu ayarlamanızı rica ediyoruz.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Işınlanma ile ilgili yaşadığınız sorunun farkındayız ve konu ile ilgili geliştirici ekip arka planda çalışmalara devam ediyor. Yama notlarında bu konuyla ilgili bir not paylaşmasak da her gelen yeni güncelleme ile bu yaşanılan durum daha stabil hale gelmeye başlıyor. Bu süreçte anlayış gösterdiğiniz işin teşekkür ederiz.

saintx

Üye
Yahu eleştirme olarak almayında narun towerde kaldım 5. relog oyuna hapis sistemi getirmenize gerek yok ben yokken hapse girdim heralde :D

saintx

Üye
18. relog denemesi narunda dogup diger haritaya gecemiyorum..

Barny

Üye
Merhaba,

Işınlanma ile ilgili yaşadığınız sorunun farkındayız ve konu ile ilgili geliştirici ekip arka planda çalışmalara devam ediyor. Yama notlarında bu konuyla ilgili bir not paylaşmasak da her gelen yeni güncelleme ile bu yaşanılan durum daha stabil hale gelmeye başlıyor. Bu süreçte anlayış gösterdiğiniz işin teşekkür ederiz.
Teşekkür Ederiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt