Gathering Ve Craft Yapan Oyuncular Için Zor Olanlar

DijitaLOsuruk

Üye
Çoğu kişi bu dediklerimi desteklemeyecektir eminim ki.Ama life skillerini kasmanın ne kadar zor oldugunun farkındasınızdır.Tabii zor olsun kolay olmasın.Heroic dungeon muhabeti geldikten sonra özellikle DV'ye cıkıp toplayıcılık yapmak neredeyse imkansız oldu Birde Bunun yanında D5 D6 ya kadar acılıyor yoğunluktan dolayı D6ya kadar farmerlar farm atabiliyor Ama toplayıcılık yapan neden toplayıcılık yapamıyor.Hadi bunuda geçtim Lvl Kasmak kolay ROWa bırak lvl'ını kassın sonra en kötü slota otur dv'ye bile gerek yok haddarda 4-5m arası para kasıyorsun.Bir de üstüne daha fazla gold veren silahlar daha fazla exp veren regelialar yok pelerinler.Eeee toplayıcılık yapanların başı kel mi :D Zaten oyunu düz mantık ile oynayan cok insan var mesela Enhanced set bonuslarını çoğu kişi bilmiyor neden cünkü üstünde yazmıyor ve insanlar video izleyip araştırmayı sevmiyor.Sadece bilen adama satabilirsin.Yada bir gold arttırma yemeği ya abi boşver %7 gold artışı olsa ne olucak cok birşey değişmicek diyen insanlarla dolu Serverda kaç pvpcinin balık kullandığını gördünüz 1000 kişiden 10 kişisi yada Reju potion Neyse konu dağılmadan sadete geleyim.Bir Toplayıcı DV'ye indiğinde en azından bir pelerinimiz olsun bizi kesen kişiler - BP yesin ama bunu giyebilmek için Hem 1-2 toplayıcılık 20+ olmalı yada ne bileyim ürünü toplarken bari kesemesinler 3 barlı bir hayvanı toplayabilmek için 10 kere gidiyoruz o hayvanın yanına 3 tane işsiz assas başında bekliyor Bir toplayıcı hem lvl kasıp hem üstünü full edip hem toplayıcılığı kasması gerçekten cok zor End game demektir bu.Fikir geliştirebiliriz düşünüpte zaten coğu ürün bugta oluyor mesela onion coğu yemekte lazım ama Map üzerinde kaç tane onion ürünü var ve kaçı bugta değil bunları hiç bir GM görmüyor mu ya ürün gözüküyor toplanmıyor ya ürün toprak altında toplanmıyor.

sbh

Üye
Bizim hasar alarak pot basarak toplayıcılığı tamamlayabilmemiz lazım en azından, ölmeyince bozulmaması lazım bu işin 1 3 300 500 hasar alınca neden bozuluyor bu toplama işi ben hasarı umursamayıp devam etmek istiyorum, bu şekilde mob kesiliyor da ağaç neden kesilmesin

YUZDEELLI

Üye
Ben bunun için yeni bir harita olması gerektiğini düşünüyorum her iki tarafında bedelini ödediği birbirini keserek itemlerini kaybedeceği ve bineklerin de pk alanın da kullanılması mountların hp ve defansları olması gerk.yalnızca geather atanlar attan indirilip kesilmesi gerek.kesilen taraf itemlerini kaybetmesi gerek ve ona göre build ve ekipman kurulması gerek de uzun hikaye şimdi hali hazırda böyle bir sistem var kim uğraşacak yeni harita sistemi +5 itemlerle pk sistemi falan getirecekler kesilen taraf lootlanacak itemleri alınabilecek vs vs gibi tekniği zor uygulanması oturtması zor sistem. yeni server açarız sonra sıfırdan devam.

DijitaLOsuruk

Üye
Ben bunun için yeni bir harita olması gerektiğini düşünüyorum her iki tarafında bedelini ödediği birbirini keserek itemlerini kaybedeceği ve bineklerin de pk alanın da kullanılması mountların hp ve defansları olması gerk.yalnızca geather atanlar attan indirilip kesilmesi gerek.kesilen taraf itemlerini kaybetmesi gerek ve ona göre build ve ekipman kurulması gerek de uzun hikaye şimdi hali hazırda böyle bir sistem var kim uğraşacak yeni harita sistemi +5 itemlerle pk sistemi falan getirecekler kesilen taraf lootlanacak itemleri alınabilecek vs vs gibi tekniği zor uygulanması oturtması zor sistem. yeni server açarız sonra sıfırdan devam.
Bu item kaybetme olayı bu tarz oyun için zor Ultima Online kadar itemlere ulaşabilmek kolay değil.Kolay kolay kimse pk'ya girmez bu durumda :D Her türlü yine parası olan zevkini yaşar :D

YUZDEELLI

Üye
Bu item kaybetme olayı bu tarz oyun için zor Ultima Online kadar itemlere ulaşabilmek kolay değil.Kolay kolay kimse pk'ya girmez bu durumda :D Her türlü yine parası olan zevkini yaşar :D
o zaman fullen gez oyunda ne yapalım memnun değilseniz yapacakta bir şey yok.oyun bu itemi yap çık piyasaya at pk nı.ee yarın ben 2 taraflı geather atmayacak mıyım sanıyolar hem human hem karus uğraşsınlar dursunlar benimle.ben onları resource başında öyle dikerim ondan sonra ağlarlar. bir kere geather pk sında taraflı pk olmaz pk açılır herkes birbirine düşman olur pt dışında herkes düşmandır.1 tane nft olmuş 1500 lira ne yapayım ırk mı değiştireceğimi düşünüyolar.

He dipnot : ONLARIN GEATHER KAREKTERİNİ DE BULURUM.

Son düzenleme:

DijitaLOsuruk

Üye
o zaman fullen gez oyunda ne yapalım memnun değilseniz yapacakta bir şey yok.oyun bu itemi yap çık piyasaya at pk nı.ee yarın ben 2 taraflı geather atmayacak mıyım sanıyolar hem human hem karus uğraşsınlar dursunlar benimle.ben onları resource başında öyle dikerim ondan sonra ağlarlar. bir kere geather pk sında taraflı pk olmaz pk açılır herkes birbirine düşman olur pt dışında herkes düşmandır.

He dipnot : ONLARIN GEATHER KAREKTERİNİ DE BULURUM.
Söz konusu memnun olup olmamak değil Altını çizerek söylüyorum Gather ürünlerinin çoğu sıkıntılı diyorum ya toplanmıyor yada toprak altında birde bunlar yetmezmiş gibi Heroic dungeon getirdiler o kadar cok karaktersiz assas var ki oyunda wolf başında bekliyorlar pvp o adamı vurmak oldugunu sanıyorlar.Hiç F tuşuna basmamış kişiler Life skilleri kasmanın kolay oldugunu düşünüyorlar Crafterlar üstünü dizmesi zor bir durum zaten deli gibi para yakıyorlar oyuna.

YUZDEELLI

Üye
Söz konusu memnun olup olmamak değil Altını çizerek söylüyorum Gather ürünlerinin çoğu sıkıntılı diyorum ya toplanmıyor yada toprak altında birde bunlar yetmezmiş gibi Heroic dungeon getirdiler o kadar cok karaktersiz assas var ki oyunda wolf başında bekliyorlar pvp o adamı vurmak oldugunu sanıyorlar.Hiç F tuşuna basmamış kişiler Life skilleri kasmanın kolay oldugunu düşünüyorlar Crafterlar üstünü dizmesi zor bir durum zaten deli gibi para yakıyorlar oyuna.
valla dostum söylediklerin bana hiç bir şey anlam ifade etmiyor bekliyosa bekler sabaha kadar aylarca kapışalım kimse kim ne yapıyosa yapıyo karşılık veremiyosan yapacak bir şey yok.başka yere gidebilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt