Gb eritme politikası

Babalarınbabası

Üye
-Craft materyalleri koklatılıyor.
-Row asst nedense Autoattack vurmuyor ( Daha geç kesip daha çok pot basalım. Piyasaya can verelim diye mi?)
-Balıkçılık restore balıkları bir işe yaramıyor. Onca elektrik yakanlar oyundan karşılığını böyle aldı. 30 lvl üstü bir meslekte işe yaramayan, beş para etmeyen droplar neden düşer? Daha çok pot alalım diye mi?
-İstanbul etkinliği yapılıyor. Maç araları 2 saat. Uyudum izlerken. En son gelenlere köfte ekmek veriyorlardı.

Her şey adım adım dendi. Güzel ama her gelen patch neden bir tutam zevk atarken onca güzel şeyi de götürüyor?
Pardon da pot almaya teşvik değil de mecburi kılınan bir sistem herkesi yorar. Oyuncuyu küstürür. Pota mecburi kılma dışında başka gb eritme politikası varsa duymak isterim

SweetDreams_

Üye
-Row asst nedense Autoattack vurmuyor ( Daha geç kesip daha çok pot basalım. Piyasaya can verelim diye mi?)
-Balıkçılık restore balıkları bir işe yaramıyor. Onca elektrik yakanlar oyundan karşılığını böyle aldı. 30 lvl üstü bir meslekte işe yaramayan, beş para etmeyen droplar neden düşer? Daha çok pot alalım diye mi?
-İstanbul etkinliği yapılıyor. Maç araları 2 saat. Uyudum izlerken. En son gelenlere köfte ekmek veriyorlardı.

Her şey adım adım dendi. Güzel ama her gelen patch neden bir tutam zevk atarken onca güzel şeyi de götürüyor?
Pardon da pot almaya teşvik değil de mecburi kılınan bir sistem herkesi yorar. Oyuncuyu küstürür. Pota mecburi kılma dışında başka gb eritme politikası varsa duymak isterim
özellikle balığı bitirmeleri ciddi oyuncu kaybına yol açacak gibi çünkü afk kalan işe giden okula giden birçok oyuncu balığa bırakıyordu oyun sürekli açık kalıyordu ne yaparsan yap arka planda aklın oyunda kalıyordu eve geldiğinde yine oyununa devam ediyordun şahsen haftalardır ne bilgisayarı kapattım ne oyundan çıktım pc başında olunca pk zindan vs uzaklaşıyorsam mutlaka balık.. kaldı ki bunu kıçı kırık recovery balıklar için yapmadım rekabet güdüsü oyunda her saat emeğinin üstüne nokta bile koysan seni buna itiyordu. bu balık işini yapmaları yönetim tarafından psikolojik bi etken olarak değerlendirip takdir ettiğim bi konuydu çok basite indirgenmiş hafife alınmış bence

Aziz

Üye
Bununla ilgili dün sesli sohbette Burhan Bey açıklama yaptı. Mevcut balık sistemi değişmediği sürece, balıkçılık malesef en dip meslek olacak. Değişebilir mi? Elbette. Mutlaka bir şeylere bağlanabilir. Ayrıca daha önce taş toplayanlara exchange sistemi getirileceği söylendi. Belki balıkçılık içinde bir şeyler yapabilirler.
Row Asistan konusunda ise oyuna ilk geldiğinde TEST olarak vurgusu yapıldı. Sizden beklenen ise hangi skillerde, hangi slotlarda, habgi silah kombinasyonlarında yavaş, hangi durumlarda olması gerektiği gibi olduğuna dair rapor bekliyorlar. Eğer siz bu raporları, şikayetleri dile getirmezseniz süreç iyice uzar.
İsteklerimiz ve şikayetlerimiz dinleniyor. Kaç oyunda bunu yaşadık? Unutmayın güç yönetimde olduğu kadar oyuncularda da…
Ben bir oyuna girdiğimde o oyunun görsel ve fiziksel materyallerini incelerim. İnceleme gözüm bu yönde malesef. 4 ay sonra oyuna girdiğimde gördüğüm tüm bozuklukların düzeldiğini görmek beni mutlu etti. Eminim benden başka kimse de yazmamıştır. Sadece 1 kişinin bile istediği şeylerin yapılması insanı mutlu ediyor.

Jacques

Üye
Potlar pustan kaldırıldığında ortalığı yıktınız. Pot satma derdinde olan bi ekip potları pustan kaldırır mı? Bu adamların derdi parayla değil. Paraları var ama yetkin ekipleri yok.

MaRaKeSH

Üye
Bununla ilgili dün sesli sohbette Burhan Bey açıklama yaptı. Mevcut balık sistemi değişmediği sürece, balıkçılık malesef en dip meslek olacak. Değişebilir mi? Elbette. Mutlaka bir şeylere bağlanabilir. Ayrıca daha önce taş toplayanlara exchange sistemi getirileceği söylendi. Belki balıkçılık içinde bir şeyler yapabilirler.
Row Asistan konusunda ise oyuna ilk geldiğinde TEST olarak vurgusu yapıldı. Sizden beklenen ise hangi skillerde, hangi slotlarda, habgi silah kombinasyonlarında yavaş, hangi durumlarda olması gerektiği gibi olduğuna dair rapor bekliyorlar. Eğer siz bu raporları, şikayetleri dile getirmezseniz süreç iyice uzar.
İsteklerimiz ve şikayetlerimiz dinleniyor. Kaç oyunda bunu yaşadık? Unutmayın güç yönetimde olduğu kadar oyuncularda da…
Ben bir oyuna girdiğimde o oyunun görsel ve fiziksel materyallerini incelerim. İnceleme gözüm bu yönde malesef. 4 ay sonra oyuna girdiğimde gördüğüm tüm bozuklukların düzeldiğini görmek beni mutlu etti. Eminim benden başka kimse de yazmamıştır. Sadece 1 kişinin bile istediği şeylerin yapılması insanı mutlu ediyor.

çok güzel yazmışsın dostum. Düzeltilmesi gereken olayları forumda yazdığında insanlar karşılıklı savaşa dönüyor bir müddet sonra ve kısır çekişmelere yol açıyor. bu yüzden ticket sistemi ile istiyorlar özellikle sanırım raporlamasını da yapabiliyorlar bu sayede. sonuç itibari ile kimseyi de mutlu edemiyorlar bizde çok mutlu değiliz ama en azından umutluyuz

noadaffy

Üye
Aynen moruk 3 ay üst üste 600 lira elektrik faturası ödedim pclere 3 pc bıraktım hepsi cöp oldu simdi sadece zindan için giriom acayip küstürdüler herkesi

Dilefruz

Üye

Merhaba,
Eleştiri yapmaya tabikide hakkınız var ama bazı konuları anlamadan eleştiriye başlamayın bence. Row Asistant uygulamasını 1 hafta ücretsiz verdik, sizlerden geri bildirimler alarak sorunlarını çözüp, sorunsuz olarak sizlere sunmak amacıyla. Gerek pot basmayabilir, fazla basabilir, atak yapmayabilir. ROW Asistant ile ilgili yaşadığınız sorunu oyun içi destek sisteminden bizlerle paylaşırsanız daha hızlı çözmemize yardımcı olabilirsiniz. Burhan bey dile getirdi zaten "Meslek ve Craft" bu haliyle kalmayacak iyileştirmeler yapılacak zaten. Herşey çok güzel olacak daha yeni başlıyoruz ;)

Babalarınbabası

Üye
Merhaba,
Eleştiri yapmaya tabikide hakkınız var ama bazı konuları anlamadan eleştiriye başlamayın bence. Row Asistant uygulamasını 1 hafta ücretsiz verdik, sizlerden geri bildirimler alarak sorunlarını çözüp, sorunsuz olarak sizlere sunmak amacıyla. Gerek pot basmayabilir, fazla basabilir, atak yapmayabilir. ROW Asistant ile ilgili yaşadığınız sorunu oyun içi destek sisteminden bizlerle paylaşırsanız daha hızlı çözmemize yardımcı olabilirsiniz. Burhan bey dile getirdi zaten "Meslek ve Craft" bu haliyle kalmayacak iyileştirmeler yapılacak zaten. Herşey çok güzel olacak daha yeni başlıyoruz ;)
Dilefruz Beğ, anlamadığım meselenin ne olduğunu merak ediyorum. Row Asst'in testerları olmuşuz. Geri bildirimlerle düzelecek, gelişecek. Benim bahsettiğim mevzu gb eritme polikasıydı. Eve elektrik faturası geldiğinde hanıma çok sevdiğimiz, saydığımız Burhan Bey için: " Kusura bakma hayatım, Burhan Bey'in vizyonu değişmiş. Yaktığımız elektrikler boşaymış" dersem bu kazıklanmışlık hissiyle kendimi rahat hissedemem ve haliyle oyundan da zevk alamam. Kripto para piyasası gibi tüyo mu kovalamak zorundayız? Bugünkü mal varlığımız yarına hiç mi olacak? Bu tedirginliği bir oyundan almak istemiyorum. Hak vereceğinize eminim. Ayrıca anlasam da anlamasam bir konuda sınırlar içerisinde eleştirebildiğim her şeyi eleştirebilmeliyim. Bu konuda bana yaklaşımız hoş değil, pozisyonunuza yakışmadı. Bir Blizzard çalışanının potansiyel veya daimi bir oyuncusuyla böyle "sen anlamadığın şeyleri eleştirme" minvalinde konuştuğunu hayal edebiliyor musunuz?

Teşekkürler. Sevgilerimle saygılarımla.

Dilefruz

Üye
Dilefruz Beğ, anlamadığım meselenin ne olduğunu merak ediyorum. Row Asst'in testerları olmuşuz. Geri bildirimlerle düzelecek, gelişecek. Benim bahsettiğim mevzu gb eritme polikasıydı. Eve elektrik faturası geldiğinde hanıma çok sevdiğimiz, saydığımız Burhan Bey için: " Kusura bakma hayatım, Burhan Bey'in vizyonu değişmiş. Yaktığımız elektrikler boşaymış" dersem bu kazıklanmışlık hissiyle kendimi rahat hissedemem ve haliyle oyundan da zevk alamam. Kripto para piyasası gibi tüyo mu kovalamak zorundayız? Bugünkü mal varlığımız yarına hiç mi olacak? Bu tedirginliği bir oyundan almak istemiyorum. Hak vereceğinize eminim. Ayrıca anlasam da anlamasam bir konuda sınırlar içerisinde eleştirebildiğim her şeyi eleştirebilmeliyim. Bu konuda bana yaklaşımız hoş değil, pozisyonunuza yakışmadı. Bir Blizzard çalışanının potansiyel veya daimi bir oyuncuyla böyle "sen anlamadığın şeyleri eleştirme" minvalinde konuştuğunu hayal edebiliyor musunuz?

Teşekkürler. Sevgilerimle saygılarımla.
Tabikide sizlere hak veriyorum ama henüz çok erken pes etmiş gibisiniz. Craft ve Meslekler hakkında iyileiştirmeler olacak ve bu iyileştirmeler içinizi bir nebzede rahatlatacağına eminim. Balıkçılık AFK olarak yapıldığı için diğer mesleklere oranla kazancıda bir tık düşük olacaktır. Diğer mesleklerin hiçbiri AFK olarak yapılamıyor ve kullanıcılar daha fazla emek harcadığı için bunun karşılığınıda almak zorundalar. Balıkçılık ölmeyecek içiniz rahat olsun, oyundaki tüm kullanıcıların birbirlerinin yaptığı craft eşyalarına her zaman ihtiyacı olacak ;)

Dilefruz

Üye
1662134628485.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt