GB Satışı yapanları ifşa ediyoruz

bulbul

Üye
Alfa dayız .hata bug sorun bulup düzeltme zamanı . bu adamlar hangi kafayı yaşıyor acaba .. silinecek zaten ne kazandıysanız.pazara 150 m 200 m ye item koyanları da anlamıyorum yanii.neyin piyasası bu.

Isildur

Üye
Biz oyuncular olarak oyuna kendimiz sahip çıkalım bu adamları heryerde ifşalayıp içimizdeki çürükleri temizleyelim.

pinkishorange

Üye

Opera Anlık Görüntü_2021-05-13_004331_www.riseonlineworld.com.png

Muti

Üye
Alfa-2'de illegal oyuncular türedi. Bu illegal oyuncuları ifşa edip cezalarını çekmelerini sağlamalıyız. İyi oyuncuların bunlara karşı savaşması lazım, tebrik ederim %100 destekliyorum.

VisamLord

Üye
Gece bana da denk geldi bu arkadaş.
Oyunu solo oyuncu için cehenneme çevirirseniz böyle tipler türer işte. 67 olacağım 64-65-66 bütün toplama görevlerim duruyor.

Thymus91

Üye
Bunlar katiksiz ... yapacak birsey yok bunlarin onune gecemez kimse sayilarida bitmez.O yuzden resmi gb ve item satişi şart yoksa hersey arka planda illegal doner istedigimiz kadar istemesekte malesef durum bu her oyunda bu tiplerden mevcuttur ve bitmez...

Muti

Üye
Küfür edenleri de ifşa edelim. Ben bir row yayınında yayıncıya küfür eden birini ss alıp ticket yoluyla şikayet ettim. Bu arada halihazırda yanıtlanmamış bir ticket'ınız varsa küfür şikayetini o ticket'ın içine ekleyebilirsiniz. Bu küfürbaz, gbci vsleri iyi oyuncular olarak ifşa edip bitirelim. ROW'u kötü insanlardan arındıralım

ANGEL

Üye
P2W ve Pazar tartışmalarını bitirecek bir Proje Önerisi !

konuya destek verebilirsiniz

ozy395

Üye
Buglu harpy slotunda GB kasip satiyormus.

Ekli dosyalar

• GB 1.png
    GB 1.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 183

ANGEL

Üye
Buglu harpy slotunda GB kasip satiyormus.
helal sana +++

Aşağıdaki konu bununla ilgili desteğini beklerim.

BrainyAniL

Üye
Teşekkürler, oyun içi ticket ile şikayet eder misin? Halihazırda bi ticket'ın varsa onun altına durumu anlatıp ss'i ekleyebilirsin ^^
Olanı yanıtlamıyorlar buna mı bakıcaklar :) 1 ticket atıyorsun cevap 7 8 gün sonra geliyor canları isterse bakıyorlar onlara yani ss i eklicek varsa eklesin ben daha yazdıklarımın cevabını alamadım dostum önce onlara bir cevap versinler sonrasına bakarız.

ANGEL

Üye
alfada böyle ise resmi sürümde ne olur bilmem
resmi sürümde de pazar sistemi bu şekilde olur,trade açık olur,gb satışı yapılır,p2w oyun olursa ben zamanımı harcayıp oynamam,benim gibi düşünen şövalye oyununu tıpkı bu sebeplerden bırakmış,gerçek kaliteli oyuncu kitlesi aslında o kadar fazlaki...(aylık bu oyuna en aşşağı 500 tl harcama kapasitesi olan userlar,çalışan,işi gücü olan)
Umarım oyun yönetimi bu tip mesajları okuyup,başlarını iki ellerinin arasına alıp düşünüyorlardır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt