GB Satışı yapanları ifşa ediyoruz

ANGEL

Üye
gbsat.jpg
gbsat2.jpg

Son düzenleme:

doganfatih

Üye
Hiç biri ban sebebi değildir bunların. Boşuna çenenizi yormayın. Ban sebebi olması için senin o adamla ticareti gerçekleştirip bunu kayıt altına alman lazım. Adam isterse flood atsın 'sell gb' diye, isterse sana pm den 'şu kadar fiyata satıyorum' desin, önemi yok. Çok basit bir şekilde kullanıcılarla dalga geçmek için yazdım Toxic lik yapmak istedim demesi bile yeterlidir kendini savunması için.

ANGEL

Üye
Hiç biri ban sebebi değildir bunların. Boşuna çenenizi yormayın. Ban sebebi olması için senin o adamla ticareti gerçekleştirip bunu kayıt altına alman lazım. Adam isterse flood atsın 'sell gb' diye, isterse sana pm den 'şu kadar fiyata satıyorum' desin, önemi yok. Çok basit bir şekilde kullanıcılarla dalga geçmek için yazdım Toxic lik yapmak istedim demesi bile yeterlidir kendini savunması için.
Ben raporlarım,gerisi gmlere kalmış bay muhalefet :D

ANGEL

Üye
Dorionda gb satışı ve flood aldı başını gitti,umarım yarından itibaren icabına bakılır.

ELderDeLacour

Üye
bir defa dungeon girmek min 800k diyelim. 100m biriktirmek için 125 defa girmek gerekir. Sabırlımısınız bu iletiye yorum yazanlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt