Gece 3 de Gelen Pachle Birlikte Zindanlar Kapalımı ?

LocustAviru

Üye
Gece 3 de gelen güncellemeden sonra zindanlara giriş yapamıyoruz acaba zindanlar kapalımı yetkili birisi cevap verebilir mi tşk.

kumkum06

Üye
Gece 3 e kadar olan saatte millet zindanını yaptı. Eğer konu mmorpg oyun ise adalet çok önemli. Bu tarz bir oyunda adalet yoksa oyunun bir ayağı çukurda demektir.

Colman

Üye
her oyuna girişimizde yeni bir şok ile karşılaşıyoruz . Bakımlarda oyunlarda eksik olan durumlar düzeltilir, burada her bakımda farklı bir hata çıkıyor

Gensuke

Üye
valla gelen yamadan sonra arkadaş girdi ben anlamadım bu işi :D

Tanerrr

Üye
Zindan geleli beri 4 kere ancak girmisimdir. Isi gucu brakip zindana tiklamamizi bekliyorlar oyuna ayirabldigim 3 saat civari ve bu surede zindana mi tiklayayim oyundan keyif mi alaym. Zindani tam olarak ekleyemiyorsanz ne diye actiniz zaten. Sansli olanlar giriyor biz giremiyoruz. Basindan beri zindan kapali kalip sira saymali sistemde acmaliydiniz. Nerden baksan adaletsizlik ve haksizlik bu oyunda mevcut

psikolog

Üye
zindana gireyim biraz 3-5 exp kasayım diye oyuna girecektim iyi oldu bu haber gerek kalmadı biran önce düzeltin lütfen zaten 2 hakkımız var girelim rahat rahat başka da bişey istemiyorum şuan için bitmiyor şu 58 59 arası bıktırdı valla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt