Geciken Bakım Süreleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HuzoGG

Üye
Öncelikle Herkese İyi çalışmalar diliyorum. Full online olmaya çalışan oyunculardan biri olarak önemli bir konuya değinmek istiyorum Geciken bakım süreleri yüzünden kendi uyku planlarımız olsun kasma programlarımız olsun bunlar çok aksıyor. Ayrıca çoğu zaman anlık hot fix attığınızda basmış olduğumuz Exp Sc leri yanıyor hatta ve hatta bazen back up alıyorsunuz mevcut kastığımız EXP lerimiz bile gidebiliyor bunlarla alakalı Geri Bildirimleri size yaptık... Bu konuyla alakalı Rise Online ekibi olarak bu oyuncuların kaybolan vakitleriyle alakalı nasıl bir geri dönüş yapacaksınız. Bununla alakalı bir açıklama yaparsınız diye umut ederek bu konuyu açtım ilgili arkadaşlarda kendi sorunlarını belirtirlerse sevinirim.... Herkese iyi oyunlar ve iyi çalışmalar....

BuAdamTek

Üye
Çok doğru... Aynı şekilde oyun içinde ticket attım . Evet oyun yeni ve hataları olacak fakat bu hataların veya bu bakımların planlı programlı şekilde yapılması gerekiyor. 20 saat aktif kalıyorum devamlı bir geri sarım devamlı bir aksama yaşıyoruz . Herşeyi geçtim tam 2 saat 42 dakikadır ben ekrana ekran bana bakıyor ha bir de server hatası benimle :D

nyro35

Üye
Öncelikle Herkese İyi çalışmalar diliyorum. Full online olmaya çalışan oyunculardan biri olarak önemli bir konuya değinmek istiyorum Geciken bakım süreleri yüzünden kendi uyku planlarımız olsun kasma programlarımız olsun bunlar çok aksıyor. Ayrıca çoğu zaman anlık hot fix attığınızda basmış olduğumuz Exp Sc leri yanıyor hatta ve hatta bazen back up alıyorsunuz mevcut kastığımız EXP lerimiz bile gidebiliyor bunlarla alakalı Geri Bildirimleri size yaptık... Bu konuyla alakalı Rise Online ekibi olarak bu oyuncuların kaybolan vakitleriyle alakalı nasıl bir geri dönüş yapacaksınız. Bununla alakalı bir açıklama yaparsınız diye umut ederek bu konuyu açtım ilgili arkadaşlarda kendi sorunlarını belirtirlerse sevinirim.... Herkese iyi oyunlar ve iyi çalışmalar....
Bu aksaklıklarla bakımlar ile ilgili gerekli açıklamayı yaptılar zaten. Oyuncuyu mağdur etmeyeceklerini söylediler. Tabii ki yeni bir serüven row o yüzden belli bir süre gerekli olan bakımların yapılması gerekiyor. Bizimde bu durumu haliyle hoşgörü ile karşılamamız gerektiğini düşünüyorum.

berelaxed

Üye
Ben de tam hevesle oyunu kurdum,üye oldum. Bakım yüzünden giremiyorum.. Oyunun yeniliğine vermek lazım.. Sonuçta her hangi bir bulunan bug büyük sıkıntı yaratabılır.. Herkese iyi forumlar.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Sunucu kaynaklı sorunlar için çözüm devam ediyor. Yaşadığınız sorunlar yüzünden telafi ve etkinlikler gelecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt