İstek GeForceNow Desteği

:NaturoN:

Üye
Geforce Now olur ise eğer Mac veya Linux desteği vermenize gerek kalmadan orada bile çalışır diye düşünüyorum.
Oyun bilgisayarım 3-4 senelik bir laptop. i7 işlemci ve 1050 ekran kartı olması lazım üstünde. Ssd vs olmasına rağmen oyunda ortalama FPS'sim 30-40. Dorion 1 de ise 15-25 arası.
Eğer GeForceNow gelirse çatır çutur oynayabilirim.

Eğer GeForceNow özelliği gelirse hem diğer platformları desteklemiş olursunuz hemde dandik donanıma sahip makinelerde bile harika çalışır.

Bilmeyenler için ufak videolar.

GizliPriest

Üye
Geforcenow desteği olduğunu düşünmek istemiyorum :D o zaman 500tl değerinde PC ile oyunu oynaya bilicekler bunun faydası değil zararı olur ama oyun Steam de yayinlanirsa zaten geforcenow desteği otomatik olmuş olur :D

Üye
500TL'lik makineden oynasınlar ne olacak ki :) Her hesap başına geforcenow'a ödeme yapmak zorundalar. Multi hesap açanları tespit etmek zor değil. Trade historysini karşılaştıran bir algoritma ile hangi charın hangi char ile ilgili var bunlar bile bulunur gerekirse

Üye
Bulut oyunculuga her zaman soguk bakmisimdir
Hocam bende öyle bakıyordum aslında taaki güzel interneti bulana kadar. Şuan 800mbs netim var. Bilgisayarımda oynadığım Witcher 3 ile Cloud oynadığum witcher 3 mü dersen kesinlikle cloud derim

Alkoer

Üye
25mbit internetim olduğu için girmedim geforcenow olayına. Yoksa çoktan abonesi olurdum.

Yurtdışında deneme imkanım oldu gbit internet sahibi iseniz sorunsuz çalışan bir sistem. RoW desteklerse bence gayet yüksek kalitede oyun oynarız.

RickSancheZz

Üye
Hocam bende öyle bakıyordum aslında taaki güzel interneti bulana kadar. Şuan 800mbs netim var. Bilgisayarımda oynadığım Witcher 3 ile Cloud oynadığum witcher 3 mü dersen kesinlikle cloud derim

800 mü, kardeşim her yerde yazmayın, modemlerimiz görüp bizden de istiyor evde huzurumuz bozuluyor

DuncanBlake

Üye
Geforce Now olur ise eğer Mac veya Linux desteği vermenize gerek kalmadan orada bile çalışır diye düşünüyorum.
Oyun bilgisayarım 3-4 senelik bir laptop. i7 işlemci ve 1050 ekran kartı olması lazım üstünde. Ssd vs olmasına rağmen oyunda ortalama FPS'sim 30-40. Dorion 1 de ise 15-25 arası.
Eğer GeForceNow gelirse çatır çutur oynayabilirim.

Eğer GeForceNow özelliği gelirse hem diğer platformları desteklemiş olursunuz hemde dandik donanıma sahip makinelerde bile harika çalışır.

Bilmeyenler için ufak videolar.
Buna katılıyorum. Elimde mac ve linux cihazlar var. özellikle mac cihazımda oynamak isterdim. hatta geçenlerde baktım ve mac, linux desteğinin olmadığını görünce üzüldüm bi umut geforcenow girdim. orada da yok. ha çok fazla karakter olabilir bu şekilde. bu kısmını ayrıntılı düşünmek lazım. ancak orada da geforce now oturum süresi devreye giriyor bir yerde bu kısıtlayıcı olur.
Geforcenow desteği olduğunu düşünmek istemiyorum :D o zaman 500tl değerinde PC ile oyunu oynaya bilicekler bunun faydası değil zararı olur ama oyun Steam de yayinlanirsa zaten geforcenow desteği otomatik olmuş olur :D
Baktığın zaman oyunlar her zaman en uygun, en baz, en güçsüz bilgisayar donanımına sahip modellerde dahi oynanabilsin diye tasarlanır. Telefonda, tablette vs de bir sürü online oyun var. karakter açacak olan oradan da açar, yapacağı spamı orada da yapar. Bu tipler azınlığı temsil ediyor. bir kaç kişi yapar. herkes yapmaz. ayrıca geforce now da oturum süresi var. 6 saat idi sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt