İstek GeGorce Now

SeryQ

Üye
Değerli yapımcı ve Yöneticiler
Sizden isteğim bu oyunun Official açılışında GeforceNow üzerinden oynanabilir olması. Gameplus ile GeForce Now Türkiye serverları aşırı derecede güzel olmuş. FPS MOBA ve MMORPG oyunları denedim ve hiçbirisi bana başka bir PC de oynuyormuş hissi yaşatmadı. Hatta kendi bilgisayarımdan daha çok sevdim. Böyle kaliteli bir oyunun kesinlikle GeForce Now üzerinden oynanması gerekir.
Saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim.

GhettoCospeL

Üye
Gnow üzerinden çok fazla lag olur. bu oyunda ms nin cok önemi var bu nedenle gereksiz olacaktır. pazar vs için olabilir ama pvp için zor.

wolfphenom

Üye
gnow da single player oyunlar oynanar rekabetcilerde gecikme illaki yansiyacaktir ama bi yönden seviniyorum bu ise sadece rekabetci oyunculari oyun pc si alacak donanim pazarindaki daralma rahatlayinca fiyatlar uygunlasacak

SeryQ

Üye
Abi rekabetçi oynuyorum , BDO pvp yaptım kesinlikle gecikme yaşamadım. 25 download 5 upolad alıyorum. Superonline

wolfphenom

Üye
bi oyunu normal pcnizda 30 fps civarinda oynuyorsaniz zaten rander ve sistem gecikmesi isin icine girdiginde oyunu gecikmeli oynuyorsunuzdur.gnowda aradaki farki hissetmeyebilirsiniz. fakat yuksek fpsde rebder gecikmesi ve sistem iyi oldugu icin sistem gecikmesi azaliyor bide tabi ekran ve girsler iyise goruntu olusturma ve tepkime gecikmeside azaliyor saglam sistemle gnow kullanan cok bariz bu gecikmeyi hisseder.ama zaten oyunlari bu gecikmeler yuksek oynuyorsa 30ms pingle 120ms ping arasindaki fark gbi bi his olur bunu hissetmek icin farki deneyimlemek gerekir

SeryQ

Üye
Valla kötü sistemim var kendimi hep LoL iyi oyun diye kandırmışım , abi ne güzel oyunlar var ya , Apex hayran oldum mesela. Dediğin de haklısın ama.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt