kardesim oyun tasımıyor tasımıyor, alt yapısı uygun değil olacağı buhayatımda gordugum en sacma sey
Bak çok değişik bir fikrim var. Offline merchant yapsalar ya. Saçma sapan insanlar bilgisayarlarını açık bırakmak zorunda kalmaz, hem de sunucuya yük binmez. Aaa, pardon olmaz öyle. İnsanlar evine para, çocuklarına ekmek götürecek oyun oynayıp. Onların pazarını mahvedemeyiz. O yüzden serverların anasını ağlatalım ve oyuncuların oyun keyfini ayaklar altına alalım. Bu çok daha mantıklı.kardesim oyun tasımıyor tasımıyor, alt yapısı uygun değil olacağı bu
Bakımdan once cayır cayır limitsiz kuruyordum kanka bakımdan sonra oluyor 1 2 gun sonra limit tekrar kalkıyorkardesim oyun tasımıyor tasımıyor, alt yapısı uygun değil olacağı bu
Offline merchant okey ama daha önce test edildiğinde ciddi sıkıntıları vardı, para gelmiyordu item gidiyordu eksik para geliyordu, bu kadar oyuncu yükünün olduğu bir ortamda bu tarz şeyler olursa geri dönüşü olmayan bi yola girilir o yüzden bu riski alacaklarını pek sanmıyorum kaldıki 3 haftadır düzelmeyen parti barı varken offline pazarda ne olur sen düşün gerisiniBak çok değişik bir fikrim var. Offline merchant yapsalar ya. Saçma sapan insanlar bilgisayarlarını açık bırakmak zorunda kalmaz, hem de sunucuya yük binmez. Aaa, pardon olmaz öyle. İnsanlar evine para, çocuklarına ekmek götürecek oyun oynayıp. Onların pazarını mahvedemeyiz. O yüzden serverların anasını ağlatalım ve oyuncuların oyun keyfini ayaklar altına alalım. Bu çok daha mantıklı.
o zaman cok lag şikayeti geldiği için limtileri biraz daha kıstılar, birazdan bu konunun silineceği gibi alısın boşverinBakımdan once cayır cayır limitsiz kuruyordum kanka bakımdan sonra oluyor 1 2 gun sonra limit tekrar kalkıyor![]()
kanka sanki adamlar enerjisa ile anlaşmalılar pcler açık kalsın istiyorlarBak çok değişik bir fikrim var. Offline merchant yapsalar ya. Saçma sapan insanlar bilgisayarlarını açık bırakmak zorunda kalmaz, hem de sunucuya yük binmez. Aaa, pardon olmaz öyle. İnsanlar evine para, çocuklarına ekmek götürecek oyun oynayıp. Onların pazarını mahvedemeyiz. O yüzden serverların anasını ağlatalım ve oyuncuların oyun keyfini ayaklar altına alalım. Bu çok daha mantıklı.