Gelin Tartışalım Bir Fikrim Var

cebe

Üye
Mage ve Okçulara 150 ve 125 kill zorunluluğu geldi
Asaslara gelmedi
Demek ki jobla alakası yok
Bence Yere vurma warrior da 150 kill ve 125 kill yapsın attack warrior 100 kill yapsın mantık aynı
Haksız mıyım? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben bu oyunu seviyorum ve daha iyi olmasını istiyorum. Bence böylesi daha iyi.

Son düzenleme:

myenigkgz

Üye
Mage ve Okçulara 150 ve 125 kill zorunluluğu geldi
Asaslara gelmedi
Demek ki jobla alakası yok
Bence Yere vurma warrior da 150 kill ve 125 kill yapsın attack warrior 100 kill yapsın mantık aynı
Haksız mıyım? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben bu oyunu seviyorum ve daha iyi olmasını istiyorum. Bence böylesi daha iyi.
katılıyorum bu arada. mage ve okçuların kill sayılarının artması tamamen bu 2 job u bitirmeye ve oyunu warrior online a çevirmeye yönelik hareketler. okçu nerflene nerflene zaten tek parti oynanmaz hale geldi. bir de üstüne tek tek kill aldıkları halde görev kill sayıları arttı. bir warrior görevlerini 1 saatte tamamlarken okçuların 2-2.5 saat sürüyor. bu adaletsizliğe ve eşitsizliğe bir dur demek gerekiyor.

cebe

Üye
Kötü bir şey söylemiyorum bir çok oyuncuyla %100 aynı fikirdeyimdir. Sadece yayıncı değiliz diye oyunun %50sinin isteklerinin reddedilmesi...
Neyse

Rise Online World - For Justice​

youtubede böyle bir videonuzun olduğunu hatırlatmak isteriz.

Oppai

Üye
Tam tersine Warirolara akşamları 50'şer kill den ekstra 3 kutu görevi açılmalı. Sonuçta en zor kill onlar alıyor. Yazık adamlara ben üzülüyorum.
Ayrıca yere vurma skili mesafesi çok yakın - magelerin meteor alanı gibi uzaktan vurulan bir skill konulmalı. son olarak çok yavaş koşuyorlar asaslardaki Rush II skili de eklenmeli. Solo oynuyorsa eğer kendine buff atıp tekli 10k da çevirebilmeli. Warirolar çok zor durumda el uzatmamamız lazım.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Kötü bir şey söylemiyorum bir çok oyuncuyla %100 aynı fikirdeyimdir. Sadece yayıncı değiliz diye oyunun %50sinin isteklerinin reddedilmesi...
Neyse

Rise Online World - For Justice​

youtubede böyle bir videonuzun olduğunu hatırlatmak isteriz.

Açtığınız konu ''gelin tartışalım'' olduğu için konu tutuldu ve müdahale edilmedi. Konuyu bize niye buradan bu şekilde getiriyorsun ki :)

Kendi aranızda tartışıp, mantıklı bulduğunuz önerileri bilet üzerinden bizlere sunabilirsiniz. Bu şekilde devam ederse konu maalesef kilitlenir Cebe bilgin olsun.

cebe

Üye
Açtığınız konu ''gelin tartışalım'' olduğu için konu tutuldu ve müdahale edilmedi. Konuyu bize niye buradan bu şekilde getiriyorsun ki :)

Kendi aranızda tartışıp, mantıklı bulduğunuz önerileri bilet üzerinden bizlere sunabilirsiniz. Bu şekilde devam ederse konu maalesef kilitlenir Cebe bilgin olsun.
Teşekkür ederim

AthenSlayeR

Üye
Tam tersine Warirolara akşamları 50'şer kill den ekstra 3 kutu görevi açılmalı. Sonuçta en zor kill onlar alıyor. Yazık adamlara ben üzülüyorum.
Ayrıca yere vurma skili mesafesi çok yakın - magelerin meteor alanı gibi uzaktan vurulan bir skill konulmalı. son olarak çok yavaş koşuyorlar asaslardaki Rush II skili de eklenmeli. Solo oynuyorsa eğer kendine buff atıp tekli 10k da çevirebilmeli. Warirolar çok zor durumda el uzatmamamız lazım.
%100 doğru tespit. Warriorunen zor bp kazanan karakter olduğunu (online olma sürelerine göre toplam bp miktarlarına bakabiliriz) ve en masraflı karakter olduğunuda eklememiz gerekiyor

HugeGrandman

Üye
%100 doğru tespit. Warriorunen zor bp kazanan karakter olduğunu (online olma sürelerine göre toplam bp miktarlarına bakabiliriz) ve en masraflı karakter olduğunuda eklememiz gerekiyor
Warriorun en az bp kazanan karakter olduğu mantıksız bir cümle ne kadar vakit ayırırsan o kadar bp kazanırsın bu durum her job için geçerli tamamen asılsız söylediğin.
En masraflı karakter rogue jobu, hem zırh setleri hem silahları hemde takı setleri halhalları warrior sınıfının sword ve epic takı setleri priestlar tarafındanda tüketilebilmesine rağmen rogue sınıfının tekil job sınıfları içinde tek jobun aynı itemleri toplamasına rağmen harcadığın para neredeyse 2x fazlası ayrıca sis bombası atmak için yada step back skili kullanmak için poison iksiri kullanmak zorundasın 1 warriorun 1 ayda aldığı itemlari 1 rogue 2 ayda alabiliyor hemde daha cok masraf yaparak. Warrior partinin 1 sc de bitirdiği görevi rogue karakteri 2 saatte bitiriyor. Asılsız altı doldurulamayan kanıtlanamayan gözle görülür farklar olmayan konuları kendimizi kandırmak için eleştirmeyelim lütfen. Umarım sende alıntı yaptığın kişi gibi kinaye yapıyorsundur.

AthenSlayeR

Üye
Gün içinde alt tuşuna basarak görünen rank olsun genel puan sıralaması olsun bakarsan rogue karakterin çok daha kolay ve fazla bp kazanabildiğini göreceksin. Ayrıca Warrior karakteri attack sc defans sc sw sc gibi şeyleri basarken asas karakteri sadece buff sc basarak diğerlerini basmadan yoluna devam edebiliyor. Ek olarak Warrior karakterinin kullandığı mana ve hp pot ve hp potun diğer tüm klasların en az 2 3 katı olduğunuda bildiğini düşünüyorum. Oyunda bu kadar az warrior olmasına rağmen item fiyatlarının bu kadar pahalı olması ise farklı bir soru işareti.

Son olarak denk itemde tüm diğer karakterlerin rahatlıkla kesilebildiği bir tür olmasıda cabası. Tek bir işe yarıyor oda pt vs.

myenigkgz

Üye
Gün içinde alt tuşuna basarak görünen rank olsun genel puan sıralaması olsun bakarsan rogue karakterin çok daha kolay ve fazla bp kazanabildiğini göreceksin. Ayrıca Warrior karakteri attack sc defans sc sw sc gibi şeyleri basarken asas karakteri sadece buff sc basarak diğerlerini basmadan yoluna devam edebiliyor. Ek olarak Warrior karakterinin kullandığı mana ve hp pot ve hp potun diğer tüm klasların en az 2 3 katı olduğunuda bildiğini düşünüyorum. Oyunda bu kadar az warrior olmasına rağmen item fiyatlarının bu kadar pahalı olması ise farklı bir soru işareti.

Son olarak denk itemde tüm diğer karakterlerin rahatlıkla kesilebildiği bir tür olmasıda cabası. Tek bir işe yarıyor oda pt vs.
alan yetenekleri sayesinde belirli bir alandaki oyuncuları toplu ve kolayca öldürebilmeleri sebebiyle mage ve warrior sınıfı aynı sürede daha çok kill almakta ve bu sayede görevleri daha hızlı bitirip, daha çok bp kasmakta.
teoride buff sc basıp diğerlerini basmadan pk atılıyor olabilir fakat pratikte sürekli defans ve atak kıran yetenekler geldiği için scsiz oyun oynamak imkansıza yakın. istisna olarak rogue karakterler dash sc basmıyor; o da zaten 100kc le 50 saat kullanabildiğin, yani maliyeti neredeyse sıfır bir scroll.
pot konusunda ise gerek kendine attığı minör, gerekse kullandığında mana giden fakat dağ tepe taş her yere takılıp hasar vurmayan 85 skill i sebebiyle harcanan mana çok daha fazlası. diğer karakterlerde olmayan ve sadece rogue sınıfı için geçerli olan, kullandığı skiller için pot istemesi de bu işin cabası.
item için konuşursak gerek zırh ve silahlar, gerek takı konusunda rogue ve warrior karakterleri , diğer iki sınıf açısından gerçekten pahalı. ama kendi içlerinde karşılaştıracak olursak rogue karakteri, warrior karakterinden daha pahalı. blue dragon set, warlord set ten pahalı. elven belt, belt of iron legionnaire den pahalı. keza zırh ve silahlar da aynı şekilde.
1v1 vs açısından

cebe

Üye

Deathmatchte warrior hangi karakteri kesemiyor mageyi mi bpyi mi assası mı? Assas kaçıyor kesemiyorum diyeceksin büyük ihtimalle ama warrior jobunun 1e1de kesemeyeceği job yok bence

JuanJuans

Üye

Haklısınız. Warriorlar 12 saat afk bael/arch/deathlord farmı yapmasına rağmen 12 saat onlineye 0 bp kasmış oluyor.
Asaslara bakıyoruz 12 saat slot dönüyor ve warriorun aksine 20k bp kasmış oluyor.

Oyuna yeni slotlarda eklenmeli yeni meleler başlıyor farm slotu lazım.
Pkda okçu mage nerflemekten okçu mage kalmadı şimdi de meleler vurcak adam bulamıyor.

Sonunu düşünmeden şikayet edip durmanın sonucu...

N3v3N

Üye
Deathmatchte warrior hangi karakteri kesemiyor mageyi mi bpyi mi assası mı? Assas kaçıyor kesemiyorum diyeceksin büyük ihtimalle ama warrior jobunun 1e1de kesemeyeceği job yok bence
Bu işin sencesi bencesi yok. Warrior bu oyunda vs atamiyor. 0.8sn arayla vuran bir skile karşılık diğer sınıflarin 0,4 - 0,5 -0,6 sn arayla vuran skilleri...Başka oyunlarda dediğin olabilir ama burada dengeler çok farkli.
Levonun warrior oynarken attığı vsleri izle, jemsnowun test serverinda vs lerini ve hasar testlerini izle, domeniccowacconun yayinlardaki warrior vs si yorumlarına bak, en olmadı levonun mage cariyla attığı vslere bak. Dahası levonun +9 khalebli, full warriorunu neden bıraktığını sorgula...

GaLLiPoLy

Yeni Üye
Açıkçası ben tüm classların dengeli olduğunu düşünüyorum. Warrior tank ve kolay ölmeyen partide 2 pri ile ayakta duruyor görevini rahatça yapabilir. Okçular çok uzaktan skill ile çok rahat ırk sürebiliyor. Magelerinde hasarları başarılı seviyede. Assaslarında anlık hasarları yeterince yüksek. Bence hiç bir job sıkıntılı değil. Döner ekmek çarlarıylada gidip binlerce liralık hesapları kesemeyin yani bi zahmet. Oyun tamamen itemle oynanıyor. Sadece görev sayıları bana göre tüm classlar için eşit olmalı.

cebe

Üye
Açıkçası ben tüm classların dengeli olduğunu düşünüyorum. Warrior tank ve kolay ölmeyen partide 2 pri ile ayakta duruyor görevini rahatça yapabilir. Okçular çok uzaktan skill ile çok rahat ırk sürebiliyor. Magelerinde hasarları başarılı seviyede. Assaslarında anlık hasarları yeterince yüksek. Bence hiç bir job sıkıntılı değil. Döner ekmek çarlarıylada gidip binlerce liralık hesapları kesemeyin yani bi zahmet. Oyun tamamen itemle oynanıyor. Sadece görev sayıları bana göre tüm classlar için eşit olmalı.
Yani kill sayısı eşit olmalı job dengesiz demiyorum ama ben mage oyuncusuyum item olarak üstün olduğum hiç bir warrioru ya da bpyi ya da assası kesemiyorum. Kaleb skili var atana kadar 3 kere elin düşüyor, hadi attın tutmuyor, 80 fr skili can yeniliyor ama can yenilerken yediğin hasar el düşmesi vs. vs. hadi diyelim lr oynadın kitleme olasılığı o kadar düşük ki neye göre kitliyor bilmiyoruz. Magenin 72 skili var 1200 sabit dmg vuruyor, pklarda özellikle bakıyorum mageye de meeleye de okçuya da ölsem o skill ben ölürken hiç bir şekilde rakibe hasar vurmamış. Büyük ihtimalle sadece R skilini sektiriyor. Bu benim gözlemim.

GaLLiPoLy

Yeni Üye
Yani kill sayısı eşit olmalı job dengesiz demiyorum ama ben mage oyuncusuyum item olarak üstün olduğum hiç bir warrioru ya da bpyi ya da assası kesemiyorum. Kaleb skili var atana kadar 3 kere elin düşüyor, hadi attın tutmuyor, 80 fr skili can yeniliyor ama can yenilerken yediğin hasar el düşmesi vs. vs. hadi diyelim lr oynadın kitleme olasılığı o kadar düşük ki neye göre kitliyor bilmiyoruz. Magenin 72 skili var 1200 sabit dmg vuruyor, pklarda özellikle bakıyorum mageye de meeleye de okçuya da ölsem o skill ben ölürken hiç bir şekilde rakibe hasar vurmamış. Büyük ihtimalle sadece R skilini sektiriyor. Bu benim gözlemim.
Bende mage oynuyorum. Kritik skillerimizin animasyonları evet belki güncellenebilir. 72 skillinde 1200 tek damage arttırılabilir yada 85 skillinin atılışı ve anaimasyonu yada etki alanı değiştirilebilir. Ama o zamanda diğer class oyuncularına haksızlık edilmiş olur :)

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt