Gelin Tartışalım Bir Fikrim Var

cebe

Üye
Bende mage oynuyorum. Kritik skillerimizin animasyonları evet belki güncellenebilir. 72 skillinde 1200 tek damage arttırılabilir yada 85 skillinin atılışı ve anaimasyonu yada etki alanı değiştirilebilir. Ama o zamanda diğer class oyuncularına haksızlık edilmiş olur :)
Bir şey söyleyeyim mi
85 skilini kaldırsalar aramam şu an. 3 nova oynarım. 72 skili warrior yere atladı. Ptde 4 kişide aktif yere vurdu neden warrior x4 dmg yemesin

AthenSlayeR

Üye
Açıkçası ben tüm classların dengeli olduğunu düşünüyorum. Warrior tank ve kolay ölmeyen partide 2 pri ile ayakta duruyor görevini rahatça yapabilir. Okçular çok uzaktan skill ile çok rahat ırk sürebiliyor. Magelerinde hasarları başarılı seviyede. Assaslarında anlık hasarları yeterince yüksek. Bence hiç bir job sıkıntılı değil. Döner ekmek çarlarıylada gidip binlerce liralık hesapları kesemeyin yani bi zahmet. Oyun tamamen itemle oynanıyor. Sadece görev sayıları bana göre tüm classlar için eşit olmalı.
Warrior görevini rahatlıkla falan yapamıyor 3 adam kesecek diye sürekli ölüyor. iş yapan warrior teamler server ortalamasının çok üstünde iteme sahip ona rağmen onlar bile durmadan ölüyor. Ortalama iteme sahip olan warrior ekipler çok iyi oynasa bile durmadan ölerek görevi zar zor tamamlayabiliyor. Bu sebeplede hiçbir zaman döner ekmekçiler WARRIOR oynamaz hem itemleri pahalı hemde farmı görev yapması vs. zor :)

AthenSlayeR

Üye
Warrior a zor diyen 3 mayınlı mayın tarlası oynasın onda zorlanırsa tek mayına düşürsün
Warrioru ortalama bir oyuncu olarak oynamak çok kolay fakat üst düzey oynamak için ekstra bir oyunculuk ve tecrübe ister. Ortalama oynayan bir warrior ne bp kasabilir ne farm atabilir nede iş yapabilir. Diğer karakterler ise ortalama bir oyunculukla çok rahat pk atar ve görev yapar. Oyunda en çok para harcayan ve en zor iş yapan karakterde warriordur. Aksini söyleyen oyunu bilmiyordur. Warrior tek işe yarıyor oda pt vs. Geriside zulüm.

Oppai

Üye
Halen düşüncem aynı ;
Magelerin kill sayısı 400 olmalı- 48 saatte 1 kutu görevi yapmalı.
Okçuların kill sayısı 200 olmalı - 48 saatte 1 kutu görevi yapmalı.
Wariror ve asasların kill sayısı 25 olmalı - 2 saatte 1 görev yenilenmeli.
Prileri kafanıza göre ortaya karışık salata yapılmalı.

İlerleyen zamanda kill sayısı okçu ve mageler için az kalacağından bu 2 job Deathvalley girememeli - Dorion 10 oturup beklemeli. Chatten sohbet etmelidir.

not ; Mage oyuncusuyum bu zamana kadar bu görev sayısı muhabbetine eşit olmalı dedik - bir şey değişmedi . Artık boş yazarak stres atıyorum.

cebe

Üye
Halen düşüncem aynı ;
Magelerin kill sayısı 400 olmalı- 48 saatte 1 kutu görevi yapmalı.
Okçuların kill sayısı 200 olmalı - 48 saatte 1 kutu görevi yapmalı.
Wariror ve asasların kill sayısı 25 olmalı - 2 saatte 1 görev yenilenmeli.
Prileri kafanıza göre ortaya karışık salata yapılmalı.

İlerleyen zamanda kill sayısı okçu ve mageler için az kalacağından bu 2 job Deathvalley girememeli - Dorion 10 oturup beklemeli. Chatten sohbet etmelidir.

not ; Mage oyuncusuyum bu zamana kadar bu görev sayısı muhabbetine eşit olmalı dedik - bir şey değişmedi . Artık boş yazarak stres atıyorum.
Oyuna 5. bir job gelir mi? Gelirse ne olur

Oppai

Üye
Oyuna 5. bir job gelir mi? Gelirse ne olur
bence 5. job u pass geçip direk 6. job gelmeli. Yapay zeka ile güçlendirilmiş , çift motorlu, düşük görünürlük, sensör füzyonu, hava-hava ve havadan yere hâkimiyetlerde üstün özellikleri bulunan bir job olmalı .
bknz ; TUSAŞ - Kaan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt