İstek Gender Change ve Job Change hk.

AzametAbi

Üye
Selamlar, Karakterimi oyun başlangıcında Kız olarak açtım, şuan görüntüsü hoşuma gitmiyor ve Erkek karakter yapmak istiyorum Gender Change Scroll olmadığı için Irk değiştirerek şansımı denemek istedim Protean olup tekrar Lunaskar döndüm fakat herhangi bir düzenleme veya random değişim olayı bulunmuyor, 59Lv olduğum ve macro tarzı illegal bir biçimde karakterimi kasmadığım için tekrar yeni Karakter açıp uğraşmak saçma geliyor, ırk değiştirdiğim npc de galiba ilerleyen zamanlarda gelecek olan "Job Change" Seçeneğinin oluşu "Gender Change" Seçeneğinin olmayışı üzdü, eğerki yakın zamanda gelmeyecekse oyun zevkim için tekrardandan yeni bir karakter kasacağım.

Dilefruz

Üye
Selamlar, Karakterimi oyun başlangıcında Kız olarak açtım, şuan görüntüsü hoşuma gitmiyor ve Erkek karakter yapmak istiyorum Gender Change Scroll olmadığı için Irk değiştirerek şansımı denemek istedim Protean olup tekrar Lunaskar döndüm fakat herhangi bir düzenleme veya random değişim olayı bulunmuyor, 59Lv olduğum ve macro tarzı illegal bir biçimde karakterimi kasmadığım için tekrar yeni Karakter açıp uğraşmak saçma geliyor, ırk değiştirdiğim npc de galiba ilerleyen zamanlarda gelecek olan "Job Change" Seçeneğinin oluşu "Gender Change" Seçeneğinin olmayışı üzdü, eğerki yakın zamanda gelmeyecekse oyun zevkim için tekrardandan yeni bir karakter kasacağım.
Merhaba,
Yaşamış olduğunuz sorun için üzgünüz. Job Change ilerdeki planlar arasında bulunuyor ama şahsi düşüncem gender change'ninde geleceğini düşünüyorum. Biraz zaman alır ama gelir diye umut ediyorum.

AzametAbi

Üye
Merhaba,
Yaşamış olduğunuz sorun için üzgünüz. Job Change ilerdeki planlar arasında bulunuyor ama şahsi düşüncem gender change'ninde geleceğini düşünüyorum. Biraz zaman alır ama gelir diye umut ediyorum.
Merhaba, Sadece kozmetik için Sıfırdan karakter oluşturup kasmaya başlamak zorunda olduğum için bende gerçekten çok üzgünüm.

LeaderOfBong

Üye
Job change şart. Umarım kısa zamanda gelir . Zaten 4 karakter var 2 ayda bir değiştirip oynamak oyundan soğumamızı engeller.

drixish

Üye
Job change düşünülüp daha Gender change düşünülmemesi gerçekten çok üzücü..

SevkiGNC

Üye
Gender Change'ye ihtiyacımız var umarım en kısa süred gelir :)

Dreamwalker

Üye
Job Change denilen şey örneğin warriorun asas karaktere dönüştürülebilmesi mi?
Merhaba,

husko241

Üye
Gender change gelmesi oyunu etkilemez ama job change in dengeleri degistirecegini dusunuyorum umarim gelmez.

husko241

Üye
Kadin karakterlerin yuz animasyonlari hosuma gitmedigi icin erkek actim memnunum :) Gece gorsem korkudan dilimi yutarim o dereceydi ben karakter acarken :)

Dreamwalker

Üye
Katılıyorum umarım Job Change tarzı bir şey gelmez. Olumsuz tepkilerin fazlaca oluşacağını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt