Genel Birkaç Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Natediaz

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
Oyunu bırakalı neredeyse 1-1.5 sene kadar oldu fakat tekrardan oyalanıcak zaman geçirecek yer arıyorum solo oyuncuyum kendi açımdan oyun içerisinde yaşadığım bazı sorunları dile getirmek istedim

bıraktığım zamanlarda multi bilgisayar hat safhadaydı nerdeyse butun slotlar kapalıydı tek oynamak en azından oyunun pve içeriklerinden faydalanmak imkansız gibi birşeydi düzenleme gelmesi şart

oyunun en değerli haritası olan deathvalley(pvp) haritasında afk farm (row) açılması büyük bir sorunki birçok kişinin de bu sorundan muzdarip olduğunu duydum eminim

beklenen etkiyi ilk açıldığı zaman verememiş olsada biraz düzenleme ile daha iyi hale geleceğini düşündüğüm 65 level pvp haritası olan arden valley tekrar gelmeli eski serverlerde ve eğer açılıcaksa yeni servere 85 cap yeni geldiğinde eklenmeli

kabaca bahsetmek gerekirse row sadece exp için kullanılmalı farm emek işi olmalı 65 haritası geri açılmalı yeni gelen oyuncuları ezik itemlerle pvpye katmak faydalı olabilir multi bilgisayar girişleri engellenmeli hem pazarı fem pve hem pvp açısından oyunu canlandıracağını düşünüyorum

hatırlarsanız oyun ilk açıldığında premium olmasada zindanlara günlük giriş hakkı veriliyordu multi hesapların bu durumu suistimal etmesi üzerine bu uygulamada kaldırıldı

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Race
Protean
Job
Warrior
Selam, Öneri ve taleplerinizi oyun içi destek bileti üzerinden iletirseniz, geliştirici ekibe aktarımı daha sağlıklı ve hızlı olmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt