Öneri Genel karakter

_TuRK_MaSTeR_

Üye
Merhabalar ; Karakterler savaş alanı dışında boşta dururken elinde silah tutmak zorunda değil dagger tarzları belde diğer silahlar sırtta taşıma gibi özellik olabilir. örneğin (assassin's creed odyssey) de olduğu gibi geniş bir bakış açısı ile belli bir sınırlama olmadan

Kalenderklcj

Üye
Merhaba
Bence MMORPG olarak tutacağını pek sanmıyorum çünkü adı geçen oyun solo bir oyun oyunu durdurma özelliği bile var fakat mmorpg anlık damageler savunma sistemi ve pot işlevli bir yapıya sabit pk alanların da pve ve pvp alanlarda bu tarz animasyonların belirli sırayla komuta eden ve baştan tekrarlayan bir yazılım olduğu için bu animasyonların saniyesi yüzünden skill atılamaz ve bazı hareketler kısıtlanacaktır karıştırılan bir komut sisteminde belki buglar bile çıkabilir o yüzden tutacağını pek sanmıyorum

Son düzenleme:

_TuRK_MaSTeR_

Üye
Merhaba
Bence MMORPG olarak tutacağını pek sanmıyorum çünkü adı geçen oyun solo bir oyun oyunu durdurma özelliği bile var fakat mmorpg anlık damageler savunma sistemi ve pot işlevli bir yapıya sabit pk alanların da pve ve pvp alanlarda bu tarz animasyonların belirli sırayla komuta eden ve baştan tekrarlayan bir yazılım olduğu için bu animasyonların saniyesi yüzünden skill atılamaz ve bazı hareketler kısıtlanacaktır karıştırılan bir komut sisteminde belki buglar bile çıkabilir o yüzden tutacağını pek sanmıyorum
deneme aşamasında tutup tutmayacağı denenebilir elbet yinede görüşlerinize saygı duyarım

Libitina

Üye
Merhaba
Wow'da mevcut bu sistem, o da bir MMORPG. Zaten pvp alanında hazırda durması gerekir ama safe zone için düşünülebilir. Pve için de town dan çıkarken eline alabilir. Ama mesela etkinliklere girerken, ırkın kalesindeyken ya da Dorion'da gezerken sırtta ve belde taşınması çok güzel fikir. Olsa çok şık dururdu.

Kalenderklcj

Üye
Evet arkadaşlar yapılsa gerçekciliği artırıcaktır.belirli alanlarda yapılması çok zor bir şeyde değil mapa alan ekleyip animasyon atayacaklar ROW Ekibi düşüncelerinize saygı duyup gözden geçirecektir bence :)

Justice

Yönetici
Game Designer
İlerleyen zamanlarda stüdyoda karakterlerin "Idle" hallerinin (Boş dururken) animasyon çalışmaları da yapılacak. Zamanla olacak bazı şeyler. Her şeyi birden yapmaya çalışırsak hiçbir şey elde edemeyiz, hiçbir iş bitmez. Örneğin; suikastçi boş durduğunda elindeki bıçağı sallayacak, büyücü elinden ateş topu çıkarıp sağa sola bakabilecek. Seçenekler sınırsız. Siz sabredin, biz istediğinizin fazlasını size sunalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt