Öneri Genel Olarak Oyun Hakkında

HAB

Üye
Zindanlara giriş LVL olarak kısıtlanmalı. (Örneğin 75 lvl haftada bir gün)

Zindanlardaki drop oranı kısıtlanmalı ancak attığı zaman sağlam item drobu atmalı. ( Oyuncuların daha çok slotlara yönlendirilmeleri açısından)

85 Lvl gelmeden önce acilen GB nin yüksekliğine bir çare bulunmalı. GB düşünce hareketliliği pazarda ve slotlarda hissedeceksiniz

Bu şekilde oyunu sadece paralı oyuncuların oynayarak oyunun sonunu getirmelerine engel olunmalı. ( Burada saldırın :ROFLMAO: )

Her zaman diyorum Coin drop ve item drop oranları yükseltilmeli.. ( Şimdi buna bazı kesim item fiyatları düşeceği için karşı çıkacaktır.)

Auction House da sadece mağaza itemleri konulmalı.

Oyunu sadece bir avuç, küçücük, hiç bir önemi olmayan bir kesimin oynamalarına engel olunmalı..

Bunun için item upgrade lerinin +7 ye kadar rahat geçmesi +8 e çok zor geçmesi sağlanmalı ki eşitlik bir müddet daha devam etsin.

Sevgili Yöneticiler oyun kurucular ..

Bu yazdıklarım size çok sert veya çok zor gelebilir hatta bunları yapmak endişe verici de olabilir ama neticesini bariz bir şekilde göreceksiniz..

En azından DV townda bekleyenlerden kurtulmuş oluruz, Umarım sizde gerçek player sayısı ile yüzleşebilirsiniz..

Sonrasında bir canlanma göreceksiniz...

Bırakın karşı çıkan bir avuç insan gidecekse gitsin...

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Zindanlardaki drop orani kisitlanmali demissiniz de zaten daha da kisitlanirsa eksiye mi inecek ne olacak?

levbom

Üye
hocam hiçbirine katılmıyorum. birkere 63 levelden sonra en büyük level katkısını zindan veriyor. 2. olarak zindan zaten dogru düzgün drop atmıyor attıgı dropların %9'ı 1 gbnin altında zaten. ayrıca gb arttıkca oyun daha kalabalık olur insanlar gb kasıp satmak isterler. buda slotları doldurur. bence cz droplarını birazdaha arttırmaları lazım ayrıca cz görelerinin explerini arttırmaları lazımki görev yapanlarla slotlarda pk yapanlar biraz daha fazla savaşsın.

Pitou

Üye

Zindanlardaki drop oranı kısıtlanmalı ancak attığı zaman sağlam item drobu atmalı. ( Oyuncuların daha çok slotlara yönlendirilmeleri açısından)

85 Lvl gelmeden önce acilen GB nin yüksekliğine bir çare bulunmalı. GB düşünce hareketliliği pazarda ve slotlarda hissedeceksiniz

Bu şekilde oyunu sadece paralı oyuncuların oynayarak oyunun sonunu getirmelerine engel olunmalı. ( Burada saldırın :ROFLMAO: )

Her zaman diyorum Coin drop ve item drop oranları yükseltilmeli.. ( Şimdi buna bazı kesim item fiyatları düşeceği için karşı çıkacaktır.)

Oyunu sadece bir avuç, küçücük, hiç bir önemi olmayan bir kesimin oynamalarına engel olunmalı..

Bunun için item upgrade lerinin +7 ye kadar rahat geçmesi +8 e çok zor geçmesi sağlanmalı ki eşitlik bir müddet daha devam etsin.

Bu yazdıklarım size çok sert veya çok zor gelebilir hatta bunları yapmak endişe verici de olabilir ama neticesini bariz bir şekilde göreceksiniz..

En azından DV townda bekleyenlerden kurtulmuş oluruz, Umarım sizde gerçek player sayısı ile yüzleşebilirsiniz..

Zindan zaten drop atmıyor daha neyi kısacak anlamıyorum .
Level giriş neden kısıtlansın bir çok oyuncu bu zindanlar sayesinde exp kasıyor.
AH ye sadece mağaza itemleri koyulsa ne işe yarayacak ?
Troll müsün dalgamı geçiyorsun anlamış değilim yazdıkların hiçbir şeye katılmıyorum .

machinee

Üye
Rastgele klavye tuşlarına basıp bu kadar yazı yazsaydın tesadüfen 1 tane mantıklı bir şey yazardın.
Forumda gördüğüm en gereksiz öneriler.

Alkoer

Üye
Bu yazıyı neden yazdın anlam veremedim.

HAB

Üye
Yazdığım her başlığın açıklamasını yaptım.. Daha anlamıyorsanız trol sizsiniz bu oyuna düşman sizsiniz..
Modoratör arkadaşlar oyunun neden aşağı doğru ivme sergilediğini anlamanızı dilerim çünkü yukarda açıklama yaptığım halde sayıları 50 yi bile geçmeyen forum yaygaracıları nasılda oyunun kaybetmesini dahi umursamadan çıkarları doğrultusunda aşağılama moduna giriyorlar....
Gözünüzü açın artık oyun kurucular buradaki 50 kişinin dediğini yaparsanız kaybedersiniz..
Camada sahibinden kiralık yazısı yapıştırmak zorunda kalırsınız ...
Birilerinin tam olarak da istediği bu.. Demedi demeyin...

Son düzenleme:

Balerion

Üye

Size başka bir oyun tavsiye edeyim taleplerinizi karşılayacaktır, ufak bir playthrough:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt