Genel Tartışma Bölümü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cabbar34

Üye
arkadaşlar burası genel tartışma bölümü değilmi ..açtığım konuları silip silip duruyolar..ya bırakın tartışalım burayı neden açtınız..genel diyor genel siz açtınız bu bölümü.ben size bişeyler yazmak istesem sizinle tartışmak istesem ticket atarım size yazarım..mod arkadaşlar biraz sakin olun ya..yok efendim oyun ismi vermışşsin yok efendim epiciden bahsetmışsin yok efendim tl den bahsetmişsin..yahu bahsetiğim kurum kuruluş şirket adı her ne ise sizin sponsorunuz yahu siz izin verdiğiniz için sizin oyun parasını tl alıp tl ile satıyolar..bunu benim aklım almıyor bunlardan bahsedip tartışma bölümüne yazıncada direk siliyolar..yahu arkadaşım bu epinciler sizin sponsorunuz değilmi..konularımı neden sürekli siliyosunuz..

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Konularınız farklı oyun adlarını geçirdiğiniz için, kurallara uymadığınız için siliniyor.

Forum kurallarını okuyup bunlara göre konu açabilirsiniz, silinmez o zaman.

Cabbar34

Üye
Konularınız farklı oyun adlarını geçirdiğiniz için, kurallara uymadığınız için siliniyor.

hocam bu gizli bilgi değil şuan pıyasadki her oyunu buradaki herkes muhakkak biliyor.biz burayı seçtik burada oynuyoruz.ben oyun ismi yazdım diye kimse koşarak oraya gitmiyorki..malum oyun yazıyoruz siliyosunuz oyunun kısaltımış adını yazıyoruz siliyosunuz..artı yazdığım oyun ısımlerınıde övmüyorum zaten aksine kötü oldğunu oradaki bir örnekten bahsediyorum..reklam yapmıyorum koşun arkadaşlar oraya gidelim demiyorum..deneme sürümünde değilmisiniz hocam useri etkiliyen daha önce tecrübe ettiğimiz oyunlardaki sorunlardan hatalardan burada kendi aramızda tartışmaya çalısıyoruz..dw den rng drop sistemi kalksın diye konu açıyorum siliniyor..malum oyun mileti kandırdı diyorum tartışmak istiyorum siliyosunuz..elinsaf yahu bırakında kendi aramızda tartışalım...zaten önemsizse gün içinde konu altlara doğru inip yok oluyor ..

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Farklı oyunları eleştirmek istiyorsanız bahsettiğiniz oyunların forum adreslerinde bunu deneyebilirsiniz.

Bu forumda sadece Rise Online World ile alakalı tartışmalar yaratabilirsiniz, farklı oyunlarda eskiden olan / yeni eklenen olaylar bizi alakadar etmemektedir.

Rise Online World içerisinde olması gereken ya da olmaması gereken olarak düşündüklerinizi de oyun içi veya site üzerinden destek bileti atarak ilgili birime iletebilirsiniz.

HeaveN

Üye
Çok nadir silinmeler var ama onuda neden sildiklerini forum mesaj bölümde söylüyolar bi daha o konu açmıyoz :)

birol2003

Üye

Dostum yinede çok sert davranıyorsunuz bazen, ilgili mesajlarda kural aykırılığı ne var ise o bölümü editleseniz en azından insanların gayesi belli olsa, direk silince tepki alıyorsunuz.

Aziz

Üye
Dostum yinede çok sert davranıyorsunuz bazen, ilgili mesajlarda kural aykırılığı ne var ise o bölümü editleseniz en azından insanların gayesi belli olsa, direk silince tepki alıyorsunuz.
Yıllardan beri bu platformdayım. Kayıt tarihim yazar. Kafaya göre kimse bir şey silmedi. Silmezde. Ancak editlemekle olmaz. Konunun akıbetini bazen o kelimeler belirler. İpin ucunu bir kere kaçırınca daha büyük sorunlara sebep oluyor. Ayrıca Bearfact bir çok konuda editlemede yapar. Bu kategoride bakarsanız kural dışı olan bazı kelimeler moderatör tarafından düzenlendi yazar. Onu zaten yapan bearfact. Demek ki konu zararlı görülmüş ve silinmiş. Mevzu tepki alıp almamak değil, bu kadar insanın oynadığı oyunun bir platformunda dengelerin şaşmaması.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Gerekli cevap Bearfact tarafından verilmiştir.

Konu yoruma kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt