oguzhan kılıç
Üye
Öncelikle rise online ekibine teşekkür etmek istiyorum oyunculara da şimdiden hayırlı olsun
Malum oyun ile ilgili bazı arkadaşların endişeleri var yayınlarda izlediğim kadarıyla yapıcı eleştiriler yerine oyunu kötüleme adına bir dünya şey yazılıyor arkadaşların endişesi olmasın kısa vadede dizdikleri charların item fiyatları düşmeyecektir aksine onlarında işine yarayacak rise online ile birlikte premium fiyatları rekabetten dolayı düşecektir. Rekabet en çok bizim işimize yarayacaktır rahat olsunlar.
oyun ile ilgili olarak yayınlarda izlediğim ve kendi deneyimlediğim kadarıyla;
magelerin alan skillerinin alanı biraz daha arttırılmalı belki birazda menzil arttırılabilir.
savaş esnasında nova atıldığında ekran titreyebilir
critik hasarda alttaki damage yazı fontu büyütülebilir .
hasar alma animasyonları eklenebilir (fiziksel ve büyü hasarı ayrı olarak)
e- z-r gibi tuş fonksiyonları eklenebilir. (z ile hedef seçiliyor fakat hedefe yürümüyor yada ben bulamadım)
son olarak oyuna pek etkisi olmasa da gözler balık gibi bakıyor.
aklıma geldikçe ekleyeceğim....
Malum oyun ile ilgili bazı arkadaşların endişeleri var yayınlarda izlediğim kadarıyla yapıcı eleştiriler yerine oyunu kötüleme adına bir dünya şey yazılıyor arkadaşların endişesi olmasın kısa vadede dizdikleri charların item fiyatları düşmeyecektir aksine onlarında işine yarayacak rise online ile birlikte premium fiyatları rekabetten dolayı düşecektir. Rekabet en çok bizim işimize yarayacaktır rahat olsunlar.
oyun ile ilgili olarak yayınlarda izlediğim ve kendi deneyimlediğim kadarıyla;
magelerin alan skillerinin alanı biraz daha arttırılmalı belki birazda menzil arttırılabilir.
savaş esnasında nova atıldığında ekran titreyebilir
critik hasarda alttaki damage yazı fontu büyütülebilir .
hasar alma animasyonları eklenebilir (fiziksel ve büyü hasarı ayrı olarak)
e- z-r gibi tuş fonksiyonları eklenebilir. (z ile hedef seçiliyor fakat hedefe yürümüyor yada ben bulamadım)
son olarak oyuna pek etkisi olmasa da gözler balık gibi bakıyor.
aklıma geldikçe ekleyeceğim....