Öneri Genişleme Paketleri Hk.

Deasis

Üye
Oyuna günlük aktiviteler etkinlikler ivedilikle eklenmeli oyun şuan çok monotonlaştı
Katılıyorum. Özellikle exp eventinden sonra çoğu oyuncu 60 üzerine attı kendini. 60 olduktan sonra da şuan oyunda yapılacak pek bir şey kalmıyor açıkçası. O yüzden hiçbir etkinlik gelmiyorsa bile zindanlar en hızlı şekilde açılmalı.

lMorteux

Üye
Onlarlar uğraşmaya gerek yok mu? Dostum macroyu koca ko bitirememiş, baş edemiyor diye genie'yi getirmiş burası mı tamamen bitirecek? Bir kaç aya oto attack sistemi legal hale gelecek ve macro bitmiş kabul edip devam edecek herkes.

Ko kim kardeşim burasi rise online

Deasis

Üye
Ko ile karşılaştırma bu oyunu reis hakaret etmiş olursun
Dostum yazdığım mesajda da bir karşılaştırma yok. Arkadaş, yönetimin bütün enerjisini makroyu bitirmeye harcadığını yazmış. Ben de şuan dünyada makronun önüne geçebilen bir oyun maalesef olmadığını anlatmaya çalıştım. Makronun önüne geçmenin en basit yolu makroyu legal hale getirmektir. Bütün mesaiyi makroya harcıyorlarsa biz daha çok güncelleme bekleriz. Demeye çalıştığım buydu. Karşılaştırma falan yapmadım.

lMorteux

Üye
Dostum yazdığım mesajda da bir karşılaştırma yok. Arkadaş, yönetimin bütün enerjisini makroyu bitirmeye harcadığını yazmış. Ben de şuan dünyada makronun önüne geçebilen bir oyun maalesef olmadığını anlatmaya çalıştım. Makronun önüne geçmenin en basit yolu makroyu legal hale getirmektir. Bütün mesaiyi makroya harcıyorlarsa biz daha çok güncelleme bekleriz. Demeye çalıştığım buydu. Karşılaştırma falan yapmadım.

Makro işini zaten bitirdiler adamlar

ForVictory

Üye
Yapacak bir şeyim kalmadı demek için en az 60 Lv. görmek gerekiyor. 60 olana kadar yapacak tek şey level kasmak oyunda.

60 olduğumdam beri bunlara vakit harcıyorum en azından ileride önlerden yerimizi alalım. Bu craft sistemi oyunun temelini oluşturacak çünkü

hocam yorum yapmak için yorum yapmayın, yazdıklalrıma dikkat edin. 60 Level oldum ee ? min leveli 60 level olan itemi pazardan 300m'e alıp takıcam mı ? kayda değer görev mi açılacak ? dungeonlara mı girebileceğim ? farm mı yapacağım ?

Deasis

Üye
hocam yorum yapmak için yorum yapmayın, yazdıklalrıma dikkat edin. 60 Level oldum ee ? min leveli 60 level olan itemi pazardan 300m'e alıp takıcam mı ? kayda değer görev mi açılacak ? dungeonlara mı girebileceğim ? farm mı yapacağım ?
62 Lv. skilleriyle en azından partilerde daha kolay yer bulabileceksin.

1kemal

Üye
Onlarlar uğraşmaya gerek yok mu? Dostum macroyu koca ko bitirememiş, baş edemiyor diye genie'yi getirmiş burası mı tamamen bitirecek? Bir kaç aya oto attack sistemi legal hale gelecek ve macro bitmiş kabul edip devam edecek herkes.
bende zaten seninle aynı fikirdeyim böyle bir dönemde macro ile uğraşıyorlar

ASiLKaNNN

Üye
Evet. Mesleklerden kastım cooking olan taraf değil. Mining, harvesting yazan taraf. Yani meslekler penceresinin sol tarafında ki kısımlar. 10mlik ekipmanları aldığınız zaman death valley ya da haddarda ki madenler 2600 exp veriyor. 1-2 saat durmadan maden kasarsanız 30 Lv. yani son levele ulaşabiliyorsunuz. Kendimiz denediğimiz için söylüyorum şuan klan olarak herkesin mining, harvesting alanı 30'ar level oldu.
toplayıcılık meslek değilki sol taraf 1000 lvl olsa bile işe yaramıyor önemli olan sağ taraf ve bana göre weapon üretmek meslek olarak en az 3 ay sürecek gibi duruyor

JaxSui

J
toplayıcılık meslek değilki sol taraf 1000 lvl olsa bile işe yaramıyor önemli olan sağ taraf ve bana göre weapon üretmek meslek olarak en az 3 ay sürecek gibi duruyor
Sol taraf yuksek oldukca toplama hızı artacaktır. Düzelteceklerdir onu. Çünkü kapalı betada ben denedim biraz. Bir topluyordu böyle 5 saniyede falan . Şu an tam anlamıyla craft açık değil.

Deasis

Üye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt