uckancagri
Üye

- Stat verme sisteminde buglar var, sorunsuz değil fazla ve eksik stat verdirmiyor ama aynı işi bir kaç kez yaptırabiliyor
- Party chatte sanırım uzaktayken yazamıyorsun, saçma bu hataysa düzeltilmeli değilse tamamen kaldırılmalı.
- 5 görev alma çok az
- Lag var, kasma var
- Npclere tıkladığın belli olmuyor, seçiliyken npc altına bir işaret eklenebilir
- Haritalar özelliğinde buglar mevcut beni götüre tıkladıktan bazı yerlerde takılabiliyor, en kısa mesafeden de götürmüyor
- Skill kullanımlarında hissiyat çok zayıf, skill görselleri akılda kalıcı değil
- Can ve mana potu efektleri zayıf can barına bakmadan basıldığını anlamak güç
- Yukarıdaki iki maddeye ek olarak her bireysel harekette hissiyat çok zayıf skile basıyorsun skill barına bakmadan basılıp basılmadığını anlayamıyorsun pot basıyorsun keza can barına bakmak gerekiyor kısaca tüm efektler yetersiz
- Farenin orta tekeriyle yakınlaştırma bir tek bende mi 20x yavaş anlamadım, düzeltilmeli
- @nick gibi bir terim ile uzaktan mesaj gönderilemiyor
- Görev bulma kısmından yapılmamış görevde sanırım arama butonu vardı ona tıklayınca npc'ye götürüyorsun seni ama npc ile aynı mapte değilse tıklıyorsun herhangi bir şey değişmiyor bir uyarı eklenebilir buglu sanmıştım görevi ilk başta sonra onun olduğu mapi bulunca npcye gidebildim.
- Görev bittiğinde bir uyarı popup eklenmeli.
- Temada tüm popuplar (uyarı kutuları) daha belirgin bir renk ile yapılmalı, zaten tema çok karanlık orası ayrı o da düzeltilmeli ama en azından uyarılar renkli olabilir.
- Aynı şekilde oyuncu mesajında gözüken balonda renkli olabilir
- Partye girdiğinde anlık partiyi olduğundan fazla kişili gösteriyor
30 LVL'e kastım karşılaştıklarım bunlar umarım gelişir ve yazın tekrar denerim.