Geri Dönüş…

PrioVendetta

Üye
Merhabalar iyi oyunlar. Oyuna geri dönmeyi düşünüyorum 82 level bir roguem vardı Haggarda hala row partyler var mı yer bulabileceğim ve yaklaşık 20 gb gibi bir bütçem var şuan oyunu oynayarak üstümü başımı geliştirebilir miyim? Pazar canlı mı sizlere sormak istedim. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Tekrardan iyi oyunlar iyi günler.

Ve tabii aylık masraf nedir kostüm matta pelerin hepsi dahil…

levbom

Üye
row partileri var ama partilerde yer bulman zor olabilir herkesin kendi ekibi var ve kadrolar çok değişmiyor.
birde farm yapan slotlar var oralarada giremezsin. ekip olarak başlarsanız daha rahat level alabilirsiniz.
450tl premium 3 4k da rise cash harcasan oda 600 tl desen
1000 tlye geçmez pus masrafların.

PrioVendetta

Üye
row partileri var ama partilerde yer bulman zor olabilir herkesin kendi ekibi var ve kadrolar çok değişmiyor.
birde farm yapan slotlar var oralarada giremezsin. ekip olarak başlarsanız daha rahat level alabilirsiniz.
450tl premium 3 4k da rise cash harcasan oda 600 tl desen
1000 tlye geçmez pus masrafların.
Leveli nasıl 85 e dayayacaz ustam o sıkıntı olmasın 2 kişiyiz

RainOfFire

Üye
okcuysaniz en hizlisi Death valley brutaur ve haddar/hagard dragonkin partyler. biraz tuzlu ama guzel kasiyor. yemegin exp bonus kiyafetlerin potu row rpr i biraz fazla tutuyor. arada exp etkinlikleri oluyor o etkinliklerde yer bulabilirseniz 85e atabilrisiniz hizlica. onun disinda earth golem rhoc xayroth partylerde kasabilirsiniz asas veya okcu olarak.

ziebennbk

Üye
Exp çok da sorun değil aslında. günlük 200m dv'de basit kesme görevi var. onun harici zindan görevleri var 10 günde bir yenilenen totalde 1.8m exp veriyor. ayrıca günlük zindanlardan da güzel exp geliyor. kabaca 10 günde çok rahat 5 milyar exp alabiliyorsunuz. günlük sadece 1 saatlik eforla. onun dışında row slotlarıyla alakalı bir bilgim yok ancak ben yan chara görev yapmak için gittiğimde (partiye girerken görev olduğunu belirtmedim) her slotta rahat parti bulmuştum 1 hafta öncesine kadar.

Masrafa gelecek olursak 10500 cash ile royal pre + full kostüm + 2şer paket hp+def+atak sc + 5x heroism sc alabilirsin.
oyun içi masrafı olarak da basic atak/def scler + mağazadan gold ile alınan regalia + kostüm enchantları da yaklaşık 2gb tutuyor.
tabi bunlar günlük ortalama 3 saatlik pk atmanın masrafı. ayrıca bu masraflar rogue ve warrior için geçerli. mage veya priest oynuyorsanız masraflar daha da düşecektir.

pazar canlı mı değil mi çok bilmiyorum ancak itemlerin fiyatları çok düştü. gene warrior ve rog için konuşuyorum 20 gb'ye pendant, +8 silahlar ve +7 imperialları halledebilirsiniz. belki üstüne çok az bir miktar daha ekleme yapmanız gerekebilir.

PrioVendetta

Üye
Exp çok da sorun değil aslında. günlük 200m dv'de basit kesme görevi var. onun harici zindan görevleri var 10 günde bir yenilenen totalde 1.8m exp veriyor. ayrıca günlük zindanlardan da güzel exp geliyor. kabaca 10 günde çok rahat 5 milyar exp alabiliyorsunuz. günlük sadece 1 saatlik eforla. onun dışında row slotlarıyla alakalı bir bilgim yok ancak ben yan chara görev yapmak için gittiğimde (partiye girerken görev olduğunu belirtmedim) her slotta rahat parti bulmuştum 1 hafta öncesine kadar.

Masrafa gelecek olursak 10500 cash ile royal pre + full kostüm + 2şer paket hp+def+atak sc + 5x heroism sc alabilirsin.
oyun içi masrafı olarak da basic atak/def scler + mağazadan gold ile alınan regalia + kostüm enchantları da yaklaşık 2gb tutuyor.
tabi bunlar günlük ortalama 3 saatlik pk atmanın masrafı. ayrıca bu masraflar rogue ve warrior için geçerli. mage veya priest oynuyorsanız masraflar daha da düşecektir.

pazar canlı mı değil mi çok bilmiyorum ancak itemlerin fiyatları çok düştü. gene warrior ve rog için konuşuyorum 20 gb'ye pendant, +8 silahlar ve +7 imperialları halledebilirsiniz. belki üstüne çok az bir miktar daha ekleme yapmanız gerekebilir.
Dostum çok teşekkür ederim cevabın için yani örneğin farm yapıp bi iki parça imperial alıp onu upgrade yapıp üzerime koyarım ben bundan keyif alıyorum arada çıkıp adamları tırmalarım falan filan casual yani indirdim oyunu bakalım

levbom

Üye
haddar yada hagard da sabit partiler var onlardan birinde yer bulabilirsen kasılabilir onun dışında zor.

Kitie

Üye
Dostum 5 günlük oyuna ara veren biri olarak şunu söyleyebilirim;
1. XP rahat kasarsın, party bulamazsın filan diyenleri geç onlar party ye girmeyi beceremeyen tayfa. ben daha party bulamadığım olmadı.

2. 20gb bütçeye gelecek olursak biraz daha bekle gb fiyatlar düşecek.

3. farm diye bir şey kalmadı çünkü bütün slotlar knightteki gibi çoklu charların elinde ve rise online buna musade ediyor 2,3 kere ticket attım "hile kullanılmadığı sürece girebilir" dediler ticketler duruyor. oyunda 20 tane sağlam slot varsa 18 i dolu.
(NOT: Çoklu charlarla slotlar kapatılmasaydı gb alımlarını yapamazdınız çünkü bütün gb ler bu çoklu charlardan gelmektedir. BU OYUN FAKİR OLAN İÇİN UYGUN DEĞİL. OYNARSIN AMA EZİK EZİK DOLAŞIR PT YE BİLE GİREMEZSİN)

4. Aylık premium bag vs. 1000-1500 tl pus için yeterli. (ROW ile kasmak çok masraflı)

5. Oyun gayet güzel ve gün geçtikçe gelişiyor, bi sorunun olduğunda destek ekibi hemen aksiyon alıp sorununu çözüyor. Örnek zindana girdiğinde bug varsa ticket atıyosun 2-3 dk sonra gm zindan a girip problemini çözüyor.

6. Oyuna standart itemlerle bir başlangıç yap zaten ilerleyen zamanlarda ne yapacağını karar verirsin ki 2000-3000 tl yatırsan 1 ayda masrafı çıkıyor.

PrioVendetta

Üye
Çok sağol cevabın için dostum. Başladım sürekli party bulabiliyorum dagger falan aldım bugün kendime takılar yaptım row şuan kendi parasını çıkarıyor aslında. Sadece rün sistemi bana çok pahalı geldi mesela üzerimde 7 elite set var ama buna rün mü basılır ya diyorum en az 7 imperial set olması lazım rün basmam için

levbom

Üye
+7 elite rün basmana gerek yok. hatta death valleye çıkana kadar rünlere hhiç girme. rünlü +7 imperialler var onları hazır olarak alabilirsin.
silahınına hazır rünlü alabilirisin.

PrioVendetta

Üye
+7 elite rün basmana gerek yok. hatta death valleye çıkana kadar rünlere hhiç girme. rünlü +7 imperialler var onları hazır olarak alabilirsin.
silahınına hazır rünlü alabilirisin.
Dv ye çıkıyorum ya char 82 şuan görevleri falan yapıyorum bakalım 7 imperial set de alasım gelmiyor sırf defans artacak diye 8 elit makul gibi hem def hem atak açısından silahları ps 1 aldım ikisini de

levbom

Üye
+8 elite set alabılıyorsan al ama +8 elite set yaklaşık 15-20 gbdir
7 impoerial set 3-5 gbdir.

levbom

Üye
bu senın oyun tarzına göre değişir bazı asaslar full ap ile oynuyor bazılarıda full def ile
şuanki metada apdense def daha önemli.
çünkü ölmediğin zaman adamı bir şekilde kesebiliyorsun. rünlere çok takılma dex yada def hangisi gelirse kalsın kullan.
inatlaşırsan çok para kaybedersin.

PrioVendetta

Üye
Oyuna başladım zaten 81 olarak başlamıştım şuan 83 üm inceden charı da dizdim hatta Kalebden Knight Pendant bile aldım :D Oyun keyifli öneririm özellikle güzel kafa dengi bi clan bulursanız tadından yenmez herkese iyi oyunlar.

tempaboult

Yeni Üye
I don't know whether the market is alive or not, but the prices of the items have dropped a lot. Again, I'm talking about warrior and rog. You can get pendants, +8 weapons and +7 imperials for 20 GB. You may need to add a little more on top.
myindigocard
jjsploit download

Son düzenleme:

fstab

Üye
biz bu oyuna özgün türk yapımı kendi yol planı olan bir oyun diye başladık ama en baştan bu oyunun gitmek istediği yer dün gelen güncellemeyle belli oldu, keske taklit değilde kendi ideolojilerini ön plana koyabilen bir oyun olabilseydi işte o zaman belki 5 kıtaya yayılan bir oyun olurdu.

murbal

Üye
Neden muadillerinden daha pahalı? Daha sorunlu? Daha oturmamış bir oyuna geri dönüyorsun ? Merak ettin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt