Dostum 5 günlük oyuna ara veren biri olarak şunu söyleyebilirim;
1. XP rahat kasarsın, party bulamazsın filan diyenleri geç onlar party ye girmeyi beceremeyen tayfa. ben daha party bulamadığım olmadı.
2. 20gb bütçeye gelecek olursak biraz daha bekle gb fiyatlar düşecek.
3. farm diye bir şey kalmadı çünkü bütün slotlar knightteki gibi çoklu charların elinde ve rise online buna musade ediyor 2,3 kere ticket attım "hile kullanılmadığı sürece girebilir" dediler ticketler duruyor. oyunda 20 tane sağlam slot varsa 18 i dolu.
(NOT: Çoklu charlarla slotlar kapatılmasaydı gb alımlarını yapamazdınız çünkü bütün gb ler bu çoklu charlardan gelmektedir. BU OYUN FAKİR OLAN İÇİN UYGUN DEĞİL. OYNARSIN AMA EZİK EZİK DOLAŞIR PT YE BİLE GİREMEZSİN)
4. Aylık premium bag vs. 1000-1500 tl pus için yeterli. (ROW ile kasmak çok masraflı)
5. Oyun gayet güzel ve gün geçtikçe gelişiyor, bi sorunun olduğunda destek ekibi hemen aksiyon alıp sorununu çözüyor. Örnek zindana girdiğinde bug varsa ticket atıyosun 2-3 dk sonra gm zindan a girip problemini çözüyor.
6. Oyuna standart itemlerle bir başlangıç yap zaten ilerleyen zamanlarda ne yapacağını karar verirsin ki 2000-3000 tl yatırsan 1 ayda masrafı çıkıyor.