2. el olarak ekran kartını bugün alacağımİşlemci ve Ram kaynaklı sorun yaşamazsın ancak GTX 750ti ile hiç deneme fırsatım olmadı, ancak kötü bir ekran kartı değil sanırım.
low ayarlarda oynucam pk atabilirmiyim.kalabalık alanlarda sorun yaşarsın ( dorion - death valley )
eyw sağol yorumun için.Asus gtx 660 ve athlon 950 x4 ile oynuyorum 40 45 ve 30 arasında gidip geliyorum fps olarak ve unutmadan işlemci odaklı bir darboğaz yaşıyorum.
Bunun yanında pk'ya çıksam birisi beni teklese adamı göremem çünkü işlemcim hesaplaması gereken şeyleri zamanında hesaplamıyor.
İşlemcim kötü olsada kafanda ekran kartı için bir fikir oluşmuştur diye tahmin ediyorum.
İşlemcimi değiştireceğim bende değiştirdiğimde daha sağlıklı bir yorum yaparım.
Edit: teslimatı yarın inşallah.
Değerli yorumunuz için sizlere teşekkür ediyorum almaktan vazgeçtim.GTX 750 Tİ Tek fan olarak sıkıntılı bir ekran kartı 80 85 dereceleri görebilirsiniz... ayrıca GPU speed tarafında ise yetersiz kalacaktır. ısınmalar sonucu oyundan atmalar kopmalar gibi durumlarla karşılaşmanız muhtemel. minimum GTX 1060 veya şuan f/P olarak 3600 3700 gıbı fıyatlara RX 6500 XTde alabılırsınız ıslemcınız ıle epic ayarlarda 80 ile 100 FPS arası alırsınız.
ilk mesajınızda işlemcinizi neyle değiştiriceğinizi söylememiştiniz yeni işlemciniz nedir.Dostum işlemcim geldi dorion 1 anvil yanında 30 la 44 arası fps aldım r5 3600 ve gtx 660 ile bilgin olsun.
ayarlarını kısmayı dene gerekirse very low yap, diğer ayarlarla oyna indir kaldır yap çubuklarıİ3 10105f ve gtx1650 ile ben dorion1 2 de pazarları kesinlikle gezemiyorum direk crash veriyor anlamış değilim