Öneri giriş ekranı hep böyle düz siyah arka plan mı olacak ?

IBoRiS

Üye
giriş ekranı çok kötü değilmi arkadaşlar dümdüz siyah bi arka plan karakterlerin elindeki silahlar görünmüyo inşallah böyle kalmıcaktır düzenlenir arkaya bi manzara gelmesi gerek bence :d

JaxSui

J
Giriş ekranı oyunun direkt girişi o kadar amatörce ki.. tek tıkla alıyor seçenekler garip bir ses efekti falan… Ama bunalrdan çok daha önce oyunda bir sürü eksik hata bug var. O yüzden ben bunlara takılmıyorum. Onlara da sıra gelecektir elbet.

Mahsher

Üye
Giriş ekranı oyunun direkt girişi o kadar amatörce ki.. tek tıkla alıyor seçenekler garip bir ses efekti falan… Ama bunalrdan çok daha önce oyunda bir sürü eksik hata bug var. O yüzden ben bunlara takılmıyorum. Onlara da sıra gelecektir elbet.
Tabiki de oyunun gerek içinde gerekte dışında birçok hataları, düzeltmeleri yapıcaklardır. Biz oyun deneyimlerimizi ve gözümüze batan öznel değil daha çok nesnel hataları yapımcılara söylememiz.

Jackass

Üye
İlk açıldığında böyle değildi. Taht vardı ve karakter oturuyordu. Oyuna başla diyince kalkıp yürüyordu. Ama o ekranda ani fps düşüşleri yaşanıyordu ve kaldırıldı. Optimizasyon yapılıp tekrar eklenebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt