ÇÖZÜLDÜ Giriş Ekranı Sorunu (Devam Eden)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnadoluBenim

Üye
Giriş ekranında ekran olması gerekenden çok daha küçük çözünürlükte açılıyor ve ekranda bulunan giriş ayarlar vs. hiç birine tıklayamıyoruz ve fare imleci en aşağıya inmiyor ve hiçbir şeye direkt tıklayamıyorum tıklayacağım şeyin üzerine ve sağ çaprazına denk getirmem gerekiyor imleci ayarlara da giremiyorum.
Dediğiniz gibi sayfa ikonuna tıklıyorum fakat maus ile giriş veya ayarlara her tıkladığımda tekrar eski sayfa haline dönüyor bu hata oyunun en başından beri devam ediyor bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.
konu hakkında açılmış ve çözüldü diye konular var fakat hiç biri çözülmemiş oyun tarafından ve hala devam ediyor.

Ekli dosyalar

• rise sorun.jpg
    rise sorun.jpg
    131.1 KB · Görüntüleme: 69

EaGLe*

Üye
Giriş ekranında alt+enter kombinasyonu ile window mode a geçmeyi ve ardından ayarlar a tıklamayı deneyebilir misiniz belki çözüm olabilir.

EaGLe*

Üye
windowslogo + R bas çalıştır açılacak. oraya %localappdata% yaz enter e bas. Oradan "RiseOnline\Saved\Config\WindowsClient" konumunu takip et . orada "GameUserSettings.ini" dosyasını görücensin. notepad ile açabilirsin.

ResolutionSizeX=1920 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 1024
ResolutionSizeY=1080 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 768
LastUserConfirmedResolutionSizeX=1680
LastUserConfirmedResolutionSizeY=1050
WindowPosX=-1
WindowPosY=-1
FullscreenMode=2 // bunu 2 yaparsan windows mode ta açılır.
bunu da deniyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt