ÇÖZÜLDÜ Giriş ekranı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrtico

Üye
Giriş ekranında başta her şey normal gözüküyor fakat fare imleci en aşağıya inmiyor ve hiçbir şeye direkt tıklayamıyorum tıklayacağım şeyin üzerine ve sağ çaprazına denk getirmem gerekiyor imleci ayarlara da giremiyorum bu yüzden. Yok mu bunun bir çözümü ?

Örneğin login e tıklamak için paylaştığım ss te işaretli bölgeye denk getirmem gerekiyor imleci. Ve giriş ekranının sağ tarafı komple çalışmıyor bu yüzden ve karakter özelleştirmesi yapamıyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    131.1 KB · Görüntüleme: 173

Vision

Üye
Merhaba,

Sol altta web sitesine bağlanmak bir buton var, ona tıklayınca anlık olarak oyun pencere moduna giriyor, o ara ayarlar tuşuna basabiliyorsunuz. Ayarlara girdikten sonra çözünürlüğü değiştirirseniz sorun çözülecektir.

Casperties

Üye
Merhaba,

Sol altta web sitesine bağlanmak bir buton var, ona tıklayınca anlık olarak oyun pencere moduna giriyor, o ara ayarlar tuşuna basabiliyorsunuz. Ayarlara girdikten sonra çözünürlüğü değiştirirseniz sorun çözülecektir.
bende oyle yapınca sıte acılıyor ama ayarlar yınede acılmıyor. Oyundan da cıkamıyorum hatta

Mrtico

Üye
Merhaba,

Teşekkürler bir çok kez denedim sürekli fullscreen moduna alıyor tıklamaya çalışırken. Bir kere denk geldi ayarlar kısmına girebildim çözünürlüğü ayarlayınca sorun kalmadı.

Vision

Üye
Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum. Yaşanılan sorun geliştirici ekibe aktarıldı, yakın süre içerisinde tamamen düzelecektir.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt