İstek Giriş ekranına arka plan yapmak cokmu zor ?

IBoRiS

Üye
Evet arkadaslar dün oyunu indirip karakter kurmanız sağlandı fakat beni uzen birşey var karakter ekranı düz siyah buna neden arka plana bi wallper güzel bi resim veya animasyon koyulmadı cok daha çekici olurdu.

Örn. Lost ark ın giriş ekrani cok güzeldi.

aliercan

Üye
belki düzeltirler nede olsa oyunun açılmasına daha 1 hafta var
Evet arkadaslar dün oyunu indirip karakter kurmanız sağlandı fakat beni uzen birşey var karakter ekranı düz siyah buna neden arka plana bi wallper güzel bi resim veya animasyon koyulmadı cok daha çekici olurdu.

Örn. Lost ark ın giriş ekrani cok güzeldi.

Aziz

Üye
Haklısın sana katılıyorum. Ancak şu an oyunun daha çok problemleri vardır diye düşünüyorum. İşleyiş, çalışma gibi liste uzar gider. UI ve çevresel tasarımlar zamanla değişecektir. Sıkıcı mı evet sıkıcı. Daha güzel olabilir miydi? Kesinlikle. Şu an için idare eder. Yakın zamanda zaten değişecektir. Yeter ki konu oralara geldiği bir oyun olsun.

X A

Üye
Bana kalırsa o tarz şeylerin eklenmesi için patch e bile gerek yoktur direk eklerler ama ondan önce önemli olan çok fazla şey var mesela dupe ve bug sürüsüne bereket olacak bence çünkü bizim millet napar ne eder her zaman açık bulur. En önce ekip bunları tespit edip seri bir şekilde banlayıp çözmeli..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt