evet bugunun...Aynı olayı bende ilk çıktında farkettim. Ama son güncellemelerden sonra bakmadım bu bugünün mu?
işlemci modeli nedir hocam kac yıllık pc? ram kac gbBu şekilde benim
Ekli dosyayı görüntüle 718
işlemci modeli nedir hocam kac yıllık pc? ram kac gb
İşlemciniz çok eski bir nesil olduğundan dolayı yetersiz kalıyor gibi geldiBilgisayarım baya eski i5 760 4 cekirdek işlemci
ram 2x 2gb 1600 mhz
2x 4 1600mhz 12 gb ram
anakart asus p7h55 usb3
ekran kartı msi 1050 ti 4gb 4gt oc
oyun sadece giriş ekranında cpu tavan yapıyor :S
aynen hocam hadi benim işlemci eski ama diğer işlemcilerde de % yüksek....yalnız eğer bu durum böyle devam ederse oyun istediği kitleye ulaşamaz cpu % leri çok yüksek.yani kısaca oyun bize diyorki 10 bin tllik bilgisayarın varsa başla :S buna bir çözüm bulmaları lazım tabi şimdi konuşmak biraz erken ama oyunda farm ve pk attığınızı düşünün birde bilgisayar nasıl tepki vericek çok merak ediyorum umuyorum ki hayal kırıklığı olmıycak.
Haklısın hocam. Benim % 73 gösteriyor ama altta bir oyun açık onunda etkisi vardır ama yine de % 60 olsa bile yüksek oluyor. Unreal Engine moturu kesinlikle optimizasyon isteyen bir motor sistemi. İyi bir optimizasyon alırsa fps düşmeleri yaşanmaz inşallah da öyle oluraynen hocam hadi benim işlemci eski ama diğer işlemcilerde de % yüksek....
yarın thermal macun yeniliyim...
birde anakart windows 7 de daha iyi 7 yükleyip deniyecem....
kullandıgım ramler mhz olarak aynı ama model olarak farklı eski ramlaride bi takıp durumu görücem...