Giriş yapamıyorum!!!!

GOXOY

Üye
Merhabalar; öncelikle bilgisayarım 4gb ekrankartı, 8gb ram, 1tb hdd, 256 ssd, 256ghz işlemci, Win7 64bit işletim sistemi
(bu cok iyi bir pc olmasada bu oyuna girebilmesi gerektiğini düşünüyorum neden bu tarz sorunlar yaşıyorum anlam veremedim yardımcı olurmusunuz.).
ilk olarak Ek1 daki hatayı alıyorum burda TAMAM butonuna bastıktan sonra giriş yapıyor fakat giriş İntroları aşırı kasıyor kısa animasyon ve videolar daha sonra zar zor karakter oluşturdum ve oyuna giriş yaptım işte burdan sonrada ne kadar çıkıp tekrar denesem de pc ressetlesemde hatta launcher i tekrar kurdum yinede oyuna giremedim her defasında Ek2 deki görüntüde sürekli alttan asas koşup duruyor ama oyuna girmiyor. SetupLite'ı da kurdum patch yükledikten sonra hep aynı yerde kalıyorum 2. görselden ileriye geçemedim...
Yardımlarınızı esirgemeyin bu oyun bizler için gurur kaynağı inş. daha ilerilere taşırsınız fakat şunuda unutmayın asıl oyuncular çokta iyi PC ye sahip olmayan oyuncular çok şatafatlı olmasına gerek yok öncelikle kullanıcıların bilgisayarlarına kurup oyunu oyun mekaniğini deneyimlemeleri gerekiyor gereksinimleri olabildiğince aşağıya çekin.. TEŞEKKÜRLER...

Ekli dosyalar

• hata1.png
    hata1.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 33
  • hata2.png
    hata2.png
    2.1 MB · Görüntüleme: 28

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt