Global Dv Hk.

Emircan39

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
Herkese Merhaba,

Öncelikle hepinize iyi oyunlar.Benim dile getirmek istediğim sorun global DV hakkında tüm serverların aynı anda pk atması gayet güzel bir uygulama fakat bunu tercihe bırakmak daha iyi olmaz mı isteyen kendi sunucusunda farm,pk atmaya devam eder isteyen global DV ye geçip farm,pk atmaya devam eder global dv açıldığında farm atmayı bırakın slotlar arasında gezinmek dahi sıkıntı global DV açık olduğu günler oyuna dahi giresim gelmiyorum açıkçası. Global DV nin kapatılması değilde en azından tercihe bırakılması isteyenin kendi serverının isteyininde globalde takılmasını sağlayan bir sistem getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda aynı fikri taşıyan arkadaşlar emimin vardır.

d0ntcry

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Bende katılıyorum kendi serverin dvsi neden kapatılıyor ki ? Seçim hakkı olmalı itemsiz veya ekipsizlerin ortak dvde bir şeyler yapabilmesi cidden mümkün olmuyor, can sıkıyor. Bir çözüm bulunursa seviniriz bazı günler premiumlar boşa gidiyor resmen bizim için... Herkese iyi oyunlar.

Nyssav1

Üye
Bence öyle bir seçenek yanlış olur onun yerine globalde belli bir sınır dışında kill coin olsun, bp olsun bunların gelmesi azaltılabilir aynı görevler gibi bir alan içine kısıtlayabilirler. Böylelikle oluşan yoğun darlama aza indirilir.

erconzi

Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Oyuna yeni başladım çok kararsız kalmıştım beni oyuna başlatan sebeplerden biri global dv olmasıdır. Artık bu tarz oyunlara yeni sw gelmesinden tiksiniyorum desem yeridir.
Emek veriyoruz çar güçleniyor tam oldu derken yeni sw haberi ve oyundaki tüm itemlerimiz çöp oluyor.
Rise onlinede global dv olduğu sürece böyle bir mağduriyet yaşayacağımı sanmıyorum.
İtem yap kas çalış emek ver yeni sw benim bütün düzenimi bozsun! Bu döngüyü yaşamak istemiyorum. o_O:censored:

Pitou

Üye
Global Death valleyden dolayı çok fazla tanıdığım insan oyunu bıraktı. İnsanlar bunu istemiyor. Çok fazla Irk dengesizliği yaşatıyor. Zayıf olan Irk bowla giremiyor bile Irk dengesizliğinden dolayı. Bence Global dv etkinlik tarzı açılmalı. Sadece Pk üzerine Global dv tasarlanması gerekiyor bowl harici bölgelerde mob çıkmaması gerekiyor. Max 2 saatlik açılması gerekiyor. Savaş tarzı global etkinliği olması gerekiyor. Diğer türlü oyuna zarar veriyor. Kimse oynamak istemiyor.
* Etkinlik Irk savaşı değil de bölge savaşı tarzı yapılabilir. Her girişte A bölgesi , B bölgesi seçimi yapılarak giriş yapılmalı. Herkesin birbiriyle kapışabilme imkanı olmalı. Diğer türlü Irk dengesizliği oluyor oynanmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt