Öneri Global(yabancı oyuncu) Pazar için hiç bir çalışma yapılmıyor mu ?

Gokhanklc

Üye
İyi günler.Mmorpg içeriklerini yakından takip eden biri olarak geçen gün farkettim.Reddit mmorpg bölümünde rise online ile ilgili arama yaptıgımda sadece 2 konu gördüm ve bunlarda normal kullanıcılar tarafından acılan video linki gibi bir şeydi.
Bu konuda herhangi bir pr çalışması yokmu acaba.Oyunun türkiye pazarında sıkısıp kalması cidden bir eksi olur bu kadar emek için.
Mmorpg redditte sürekli devoloperlar gelerek soru cevap etkınlıkleri olsun oyun tanıtımları olsun bir çok paylaşımda bulunuyorlar.Bu konu cidden oyun için yararlı olabiliyor.

Bunun dısında yabancı mmorpg içerik üreticilerini alpha 2 ye davat etmek de bir seçenek olabilir .En azından "TheLazypeon"veya "mmobyte" kanalları ile mail yoluyla iletişime geçip sponsorlu içerik olmasa bile basit bir davet ederseniz katılım gösterebilirler.Onlarda videolarında deniyecek yeni mmorpgler aramakta zaten.Bu şekilde yeni mmorpg bekleyen yabancı kitleye ulaşmak daha kolay olur diye düşünüyorum.
Şuanda hali hazırda görünen hiç bir çalışma yok gibi duruyor .Bu sene çıkıcak bir oyun için bence büyük bir eksi durum

Eğer sizin bu konuda başka fikirleriniz varsa bunlarıda okumak isterim .Teşekkürler

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

PR çalışmaları yapılacak ancak şu an için erken bir aşama olarak düşünüyoruz. Belirli testleri gerçekleştirebilmek adına yeterli kitlemiz mevcut. Oyun son güncellemeleri aldıktan sonra tanıtım için kapsamlı reklam çalışmaları yapılacaktır.

hzljoepr

Üye
Bencede şuan için erken, oyun daha tasarım ve sistemsel olarak global pazara açık bir oyun değil şuanda herşey daha yolun başında bence. bunları offical tarihi yaklaştıktan sonra çalışacaklarını düşünüyorm bu konuda tabi bu oyunu sadece Türkler oynamayacak. Yabancılarda Oynayabilir. Ama Oyunun son halini görmedik daha şuan ne konuşursak boş olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt