GM çağırma hattı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SandraB

Üye
Hot_bow nickli biri slota geldi slotu bana salın yoksa gm çagırır sizi banlatırım dedi amcaogluymus bi baktık hakketten geldi bikaç kisiyi dc etti slot patladı hemde direk heal prilerden basladı bu gmler nasıl cagirılabiliyor bizde cagiralim nerden nasıl ulasabiliriz? Gm çagırmak icin özel bi yer mi var yoksa adamda gm nin tel nosu mu var bu konuda acıklama bekliyoruz. Bir gm nasıl cagirilir diye bir rehber yaparsanız seviniriz. Bilmedigimiz özel iliskiler varsada ortaya cıksın biz cagirinca gm gelmiyor cünkü.

Theploutos

Üye
Dostum burda gmlere iftira atarken lütfen video ve nick belirtirsen bence daha mantıklı olur ben hiç böyle bir olaya şahit olmadım açıkçası bir kere gece 3 4 gibi aşırı kufurlesme ve kavgalara sebeb olduğu için discorddan rica ettiğimiz GM gelmesini istediğimiz oldu ve gelip küfür edenlere müdahale felan etmişti bunun dışında fevri olarak slota gelipte milleti dc ettirecek slot boşaltacak bir GM olduğunu sanmıyorum

SandraB

Üye
iftira yok saat belli islem yapılan charlar belli gelsin kendisi yazsın iftira diyen gm e de kanıt atarım sıkıntı yok :D

SandraB

Üye
iftira denmeden önce at kanıtı ?
işlemi yapan gm gelsin iftira atıyon desin kanıtı atıcam hayır slota geldi öldürdü filan neyse biz tekrar kurduk 10 dk oldu yine geldi başka bi heal pri vardı onuda moonwinde attı adam pc basındaydı 10 dk arayla slota 2 kere nasıl gelebiliyor gelsin acıklasın bende kanıtı sunucam hayır bunu yaptırma yolu varsa söylesinler bizde o sekilde kendilerine ulasıp yaptıralım bu tarz işler

RickSancheZz

Üye
işlemi yapan gm gelsin iftira atıyon desin kanıtı atıcam hayır slota geldi öldürdü filan neyse biz tekrar kurduk 10 dk oldu yine geldi başka bi heal pri vardı onuda moonwinde attı adam pc basındaydı 10 dk arayla slota 2 kere nasıl gelebiliyor gelsin acıklasın bende kanıtı sunucam hayır bunu yaptırma yolu varsa söylesinler bizde o sekilde kendilerine ulasıp yaptıralım bu tarz işler

öyle bişey varsa muhtemelen bu konu silinecek ve banlanacaksın , öyle bişey yoksada iftira diyerekten konun silinecek, yani kanıt atmana vaktin olmayacak, varsa kanıtın şimdiden ekle görelim, varsa bir haksızlık bizde oyuncular olarak bilelim.

SandraB

Üye
öyle bişey varsa muhtemelen bu konu silinecek ve banlanacaksın , öyle bişey yoksada iftira diyerekten konun silinecek, yani kanıt atmana vaktin olmayacak, varsa kanıtın şimdiden ekle görelim, varsa bir haksızlık bizde oyuncular olarak bilelim.
işlem yapan gm i bilmeden acıklamamın bir anlamı yok işlem yapan gm ortaya cıksın olayda acıklıga kavusur. Adamla nasıl bu kadar cok iletisim halinde kalabiliyor bunun bir yolu varsa zaten sana banada söylemeleri lazım 1 kere gelmesinde sorun yok adam ulaşmıştır ama 10 dk sonra aynı slot 2.ye niye geliyor diger slotları gezmeden anladın mı olayı

Fischer

Üye
Merhaba,

Rise Online World yetkilileri, herkese eşit ve adil bir şekilde yaklaşmaktadır. Bahsetmiş olduğunuz ayrıcalık söz konusu dahi olamaz. Bildirilen raporlar sırasıyla incelenerek, işlemler uygulanıyor.

SandraB

Üye
Merhaba,

Rise Online World yetkilileri, herkese eşit ve adil bir şekilde yaklaşmaktadır. Bahsetmiş olduğunuz ayrıcalık söz konusu dahi olamaz. Bildirilen raporlar sırasıyla incelenerek, işlemler uygulanıyor.
dogrudur buna şüphe yok ancak ben suan reportlama yapsam 2 gün sonra bakılır adam yanımda pm falan heryerden yazıyo 5 dk ya gm geliyo sizi banlatıcam falan diyo ve üstüne geliyoda tamam neyse buda sorun degil cekiyo prileri slotu bozuyo ölüyoz falan kalkıp tekrar kuruyoz hatta yazdım herkesi cek madem niye sadece heal priyi cekiyon diye baska islem yapmadi sadece heal priyi cekti sonra neyse tekrar bulduk bir pri onunla basladık 10 dk sonra tekrar gelmis sadece heal atan priyi moonwind yollamıs adam diyo noluyo niye burdayim yine yatan falan oldu baskasına islem yapmadı yani burdaki mantık nedir hadi 1. reporta cok hızlı bakıldı 2. ye nasıl gelebiliyor arada baska reportlama yapılmadı mi? 2 priyi moonwinde yollama arası 10 dk bu nası mümkün? Ve bu adam nasıl bir gm i cagiriyorum gelecek diyip slota getirebliyor? Loglardan konusmalarına bakın nicki Hot_Bow bu tarz hızlı gm e erisme yeri varsa lütfen bizede acıklayın.

şuan başka birinden ögrendim galiba gelen gm adı dijital mış kimsenin günahını almak istemem özelden yazılıyormuş galiba kendisine eger böyle birşey varsa bilmiyordum ama sizinde konu acıp bize bu sekilde ulasabilirsiniz diye bilgilendirmeniz lazım malum discord kapalı. Tamamen Hot_Bow nicki oyuncunun yanlış konusmalarından dolayı bu tarz bir düsünceye kapıldım kendisi 5 dk ya geliyor sizi banlatıcam falan diyince noluyoz dedim loglara bakın zaten mesajları gözüküyorsa.

Fischer

Üye
şuan başka birinden ögrendim galiba gelen gm adı dijital mış kimsenin günahını almak istemem özelden yazılıyormuş galiba kendisine eger böyle birşey varsa bilmiyordum ama sizinde konu acıp bize bu sekilde ulasabilirsiniz diye bilgilendirmeniz lazım malum discord kapalı. Tamamen Hot_Bow nicki oyuncunun yanlış konusmalarından dolayı bu tarz bir düsünceye kapıldım kendisi 5 dk ya geliyor sizi banlatıcam falan diyince noluyoz dedim loglara bakın zaten mesajları gözüküyorsa.
Şu an bahsetmiş olduğunuz oyuncunun sohbet kayıtları incelendi ve oyuncunun "amcaoğluyum" veya "yakınıyım" tarzında bir kaydı tespit edilmemiştir. Bildirilen raporlar öncelikle oyun içi destek bileti üzerinden incelenmektedir.

Lady

Üye
Benim de başıma gelmişti böyle bir olay. Partide heal atarken dışardan birisi makro raporla ya da macro yapıyor diye beni ticket atarak şikayet etmişti.
Bunun sonucunda bir süre sonra ekranıma kod geldi onu girdim , sonra karakterimi slotun biraz uzağına ışınladı, bir an şaşırdım sonra yerime geri gittim.
Sanırım bunu yapan gm idi. Durumu kontrol etti, baktı herhangi bir yanlış yok sonra gitti. Ben çokta yanlış bir şey göremedim burada.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Discord özel mesajı her GM arkadaşın açık hepsine bir sorun olması halinde ulaşabilirsiniz.
X Slotta sorun var bakar mısınız gibi yazılanlara tabii ki müsaitlik durumuna göre hepimiz bakıyoruz bir işlem yapılması gerekiyorsa yapıyoruz.

Bahsettiğiniz gibi benim GM tanıdığım var sizi banlatırım, Atak Kısıtlaması almana sebep olurum gibi söylemler hiç bir GM arkadaşı bağlamamaktadır bilginiz olsun :)

Hiç bir GM arkadaşın oyun içi karakteri dahi bulunmamaktadır.

SandraB

Üye
Şu an bahsetmiş olduğunuz oyuncunun sohbet kayıtları incelendi ve oyuncunun "amcaoğluyum" veya "yakınıyım" tarzında bir kaydı tespit edilmemiştir. Bildirilen raporlar öncelikle oyun içi destek bileti üzerinden incelenmektedir.
evet gm lere ulaşmanın farklı bir yolu varmış bende yeni ögrendim özelden yazılıyomuş nasıl oluyor tam olarak yanlış birşey söylemeyelim dijital nickli gm söylendi bu konulara o bakıyomuş galiba özelden yazılıyor ona dedi işleyişi bilmiyorum tam olarak yani simdi mesela camp 1 soothsayerde 2 tane oto heal pri var ben bunları kime nasıl hızlı birşekilde o adamın yaptıgı gibi şikayet edebilirim? Dijital a özelden mi yazmam gerekiyor yoksa dc den row support kısmını mı kullanmam gerekiyor 5 dk ya nasıl gelecek bir gm?

SandraB

Üye
Discord özel mesajı her GM arkadaşın açık hepsine bir sorun olması halinde ulaşabilirsiniz.
X Slotta sorun var bakar mısınız gibi yazılanlara tabii ki müsaitlik durumuna göre hepimiz bakıyoruz bir işlem yapılması gerekiyorsa yapıyoruz.

Bahsettiğiniz gibi benim GM tanıdığım var sizi banlatırım, Atak Kısıtlaması almana sebep olurum gibi söylemler hiç bir GM arkadaşı bağlamamaktadır bilginiz olsun :)

Hiç bir GM arkadaşın oyun içi karakteri dahi bulunmamaktadır.
evet o konuda ben haksızım kabul ediyorum arkadaşın söylemlerinden dolayı olayı anlayamadim megersem dc den özelden falan biryerlerden yazılıyormuş bilmiyordum durum tamamen böyle birşeyin habersizliginden kaynaklanıyor yoksa sürekli forumda gezinen biriyim.

Marakesh2

Üye
dostum şikayetin varsa discorddan yazsanda sorunumu çözün desen olmaz mı. ilgilenmiyorlarsa konuşmaları buraya at bakalım gerekiyorsa tartışalım. ortada fol yok yumurta yok nasıl tartışıcaz merak ediyorum konuyu

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Makro şikayetleriniz için ticket sistemini kullanabilir veya discord üzerinden herhangi bir yetkiliye özel mesaj atabilirsiniz.
Küfür/hakaret işlemleri için bilet sistemini kullanınız.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt