Gold Bar satışı Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jacques

Üye
wow 2020 yılıydı sanırsam 1.3m hesap kapattı. oyun içinde gold vererek aylık oyun süresi alınır hale getirdi. soulbound sayesinde itemler satılamaz durumda. d3 te tradeyi kapattı. poe aynı şekil milyonla banlıyor hesap. bu oyunlar baya iyi durumda . isteyince yapılıyor.
1.3 milyon hesap kapattı onun 2 katıda oyuncusu kaldı bu mmorpglerde kaç oyuncu var? Bu dediklerinin yarısı yapılsa 4 oyuncu kalır ve bu oyunlar Türkiyede oynanıyor kitle öyle şeyleri kaldırmaz sevmez.

Alkoer

Üye
1.3 milyon hesap kapattı onun 2 katıda oyuncusu kaldı bu mmorpglerde kaç oyuncu var? Bu dediklerinin yarısı yapılsa 4 oyuncu kalır ve bu oyunlar Türkiyede oynanıyor kitle öyle şeyleri kaldırmaz sevmez.
rakama takılmayın. wow 10m üstü oyuncuya sahip. oyuncu kalmaz diye birşey asla yok. aksine oyunda adalet olursa , oyun para için değil zevk için oynanırsa sayı olarak oyuncu çok artar.

Aziz

Üye
rakama takılmayın. wow 10m üstü oyuncuya sahip. oyuncu kalmaz diye birşey asla yok. aksine oyunda adalet olursa , oyun para için değil zevk için oynanırsa sayı olarak oyuncu çok artar.
Bilgi vereyim aylık 120-130 milyon aktif aboneliği olan bir oyun.

Toxic

Üye
Kendi para birimi veya eşyası satılmayan oyunlara örnek vererek yorum yapar mısınız lütfen. Çöp yorumların önüne geçmenin tek yolu bu sanırım keşke insnaların beynini kullandırtmasının da bir yolu olsa ama ne yazık ki yok ..

TheSentai

Üye
Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Bilgi vereyim aylık 120-130 milyon aktif aboneliği olan bir oyun.
yok hocam öyle birşey legion çıktığı anda rekor kırıldı 46m top player sayısı. 2021 26m 2022 de şuan 4,8m ortalama kullanıcı var . emin olmak için tekrardan yabancı kaynağa baktım.

TheSentai

Üye

Bu doğru oyun mu dostum ve oyunun para birimi mi ? ben bilmiyorum çünkü oynamıyorum bu oyunu.
Bu oyunda 1 milyon gold bile olsa hiçbir şekilde oyuncuyu öne geçirmez. Belki yapamadığın dungeon veya raidleri bu goldu başkalarına vererek kendini boostlatırsın. Bu goldla item alamazsın. İtem almış olsan bile bu eski paketlerin itemi olur ve sadece görüntü amaçlı onu kullanabilirsin. Yani bir p2w sistemi mevcut değil. Oyundaki tüm silahları kendin emekle yaparsın ve hiçbir şekilde takas edemezsin. Sistem baştan aşağı çok farklı orada. PVE yapıyorsan dungeonlara raidlere girerek PVE itemlarını elde edersin. PVP yapıyorsan PVP ye girdikçe PVP puanı kasıp PVP silahları alırsın zamanla o silahları yükseltirsin vs. vs... Gold kimseyi öne geçirmez ki belli başlı şeyler için de mesleklerle birlikte gold kasması çok kolay. WoW ile Rise Online tarzı MMORPG'leri kıyaslayanları görüyorum burda. İki oyun birbirinden çok farklı.

Alkoer

Üye
Bu oyunda 1 milyon gold bile olsa hiçbir şekilde oyuncuyu öne geçirmez. Belki yapamadığın dungeon veya raidleri bu goldu başkalarına vererek kendini boostlatırsın. Bu goldla item alamazsın. İtem almış olsan bile bu eski paketlerin itemi olur ve sadece görüntü amaçlı onu kullanabilirsin. Yani bir p2w sistemi mevcut değil. Oyundaki tüm silahları kendin emekle yaparsın ve hiçbir şekilde takas edemezsin. Sistem baştan aşağı çok farklı orada. PVE yapıyorsan dungeonlara raidlere girerek PVE itemlarını elde edersin. PVP yapıyorsan PVP ye girdikçe PVP puanı kasıp PVP silahları alırsın zamanla o silahları yükseltirsin vs. vs... Gold kimseyi öne geçirmez ki belli başlı şeyler için de mesleklerle birlikte gold kasması çok kolay. WoW ile Rise Online tarzı MMORPG'leri kıyaslayanları görüyorum burda. İki oyun birbirinden çok farklı.
harika anlatmışsınız hocam. biz kıyaslamak değil de istenildiği zaman oyunda gold satışının nasıl engellenebileceğini WoW dan örnek verdik. hala gold satan siteler tabiki olacaktır ama sizin dediğiniz gibi oyun içinde değersizdir bu goldlar dengeyi asla bozamaz.

mmogod

Üye
Başkasının boğazından geçen döner seni niye ırgalıyo kardeşim.. Bırakalım insanlar dönerlerini yesin :d

KENZOO

Üye
Milletin emek verdiği kastığı gb yada uğraşıp bastığı itemin para etmesi sizi neden bu kadar etkiliyor anlamıyorum. Herşeyi engellesen hesap satışları başlar gerekirse adamlar herşeyi ayarlar bu yüzden kaçış yok ben daha hiçbir oyunda satılmayan birşey görmedim. En azından sağlıklı yollarla olması daha iyi hesap satışlarında ne dolandırıcılıklar olduğunu biliyoruz.

Muffiin

Üye
GB satışı olmazsa oyunda user kalmaz zaten gelen userlerin çoğu 1 m oyun parasının 6-7 TL olması eğer GB satışı yasaklansın ki yasaklanmaz boşa yazmayın ama yasaklanirsada oyunda 4 party oynarsınız

Paris

Üye
Merhaba,

Yönetim oyun içerisinde TL ile satışa müsaade etmiyor. Kullanıcıların oyun içerisinde TL ile alışveriş yapması yani "TL ile alınır, TL ile satılır." gibi cümleler kurması yasak. Tüm alışverişler oyun içi Market kısmından yapılabilir.

Oyun dışı platformlarda yapılan ticaretlerde sorumluluk kullanıcılara aittir, bu konuda bir sorun yaşamanız halinde destek vermemekteyiz.

Konu amacından farklı yönlere gittiği için kilitlenmiştir. Konuyla ilgili tüm bilgi bu mesajda verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt