Gold Chest Tekrar Güncellenmeli Cfw Etkinliğine Katılım Artırılmalıdır.

STEPANN

Yeni Üye
Aylar önce CFW etkinliğine lunaskar protean ırkından daha fazla katılım sağlerken şimdi ise lunaskar ırkında katılım oranı çok az sebebleri ise:
1. Gold chest fiyatının değersiz olması
2. protean ırkı lunaskar ırkına oranla daha fazla katılım sağladığından protean ırkında aynı odada warrrior oyuncuları eşleşirken lunaskarda warrior oyuncusunun eşleşememesi veya protean ırkında aynı odada priest oyuncuları eşleşirken lunaskar ırkında 1 tane bile priest gelememesi
3. lunaskar ırkında yüksek bp puanına sahip oyuncular CFW katılım sağlamıyorken proteanda yüksek bp li full itemli oyuncular CFW katılım sağlıyor ve lunaskar ırkında görev itemli oyuncularla aynı odada eşleşirken proteanda sembollü ve fulll itemli oyuncular ile karşılaşılıyor ve lunaskar direkt 50-0 CFW kaybetmektedir.

Blood valley etkinliğinde lunaskar ırkı protean ırkından fazla katılım sağlıyor lakin CFW lere katılım sağlamıyor sebebi lunaskar ırkında itemsiz oyuncular, Sc kullanmayan oyuncular, birden fazla hesapla CFW giren oyuncular olmasından uzun zamandır CFW katılım sağlamıyoruz.

Herşeyden önemlisi 100 adet gold chest açıpta kutudan değerli bir item alınamaması oyunda sadece şans oyunu olarak ugprade yapmaktayız kutu açıp kar etmeye kalksak çok çok zararlı çıkıyoruz aylar önceki gold chest güncellemesinde epic itemler 30-40m fiyatları varken ve uniq itemlerin bile değeri varken gold chest açmak maliyetini karşılardı şimdi ise gold chest açmak sadece kasamızı çöplerle doldukmaktan başka bir işe yaramamaktadır.

Sadece_GerçekLeR

Üye
Protean oyuncusu olarak kristal etkinliğinde uzun zamandır lunaskar oyuncusu görmedim her kristal etkinliğinde protean vs protean savaşmaktayız. Öğlen dostum olan oyuncu akşam düşmanım oluyor kristal etkinlikleri pve gibi oldu her gün aynı oyuncularla savaşıyoruz her kristal de a veya b takımında crash yiyen oyuncularda oluyor hangi takımın eksik oyuncusu yoksa o takım kazanıyor. %50 kazanma %50 kaybetme şansı var kristal etkinliklerinde. 1 saat önceki kristal etkinliğine girdim girişte crash yedim oyuna tekrar girdim bizim takım 6 oyuncuydu tam oyuna girerken ben girmeden 6 kişi savaşıyorlardı tam oyuna girdim biri hemen kristalden çıktı 6vs8 attık önceden her gün günde 3 kere kristal etkinliğine girerdim artık haftada bir kaç kere oda denk gelirse.

gold chest kutularına güncellenme getirmiyorlarsa bile lucky draw a eklemeleri gerek kutular değerli olsun da karşımda aylar sonra lunaskar oyuncusu göreyim.

Son düzenleme:

Sadece_GerçekLeR

Üye
kutu isteyen lucky mantıklıymış, elite chestleride değerlendiririz bari, ticket olarak iletelim.
@Ries @BEARFACT @Rhine[/USE1
[/QUOTE]
9 gün önce desteğe gold chest için lucky draw eklenmeli bildiriminde bulunmuştum. lakin her hangi bir aksiyon göremedim. Ayrıca elite chestlerin değerli olması da çok daha iyi olur. Blood valley de herhangi bir takım 200-300 sayı fark yedikten sonra burdan çeviremiyeceğini düşünen oyuncular blood valley etkinliğini terketmektedir.Örnek pazar günü blood valley etkinliğini 1300-450 kazanmıştık sıkıcı bir blood valley olmuştu. Eskisi gibi elite chest fiyatları değerli olsa oyuncular elite chest için mücadele etmeye devam ederdi.

@Ries @BEARFACT @Rhine

Son düzenleme:

fstab

Üye

daha öncede bir çok kez tartısılmıstı bu konu cok saçma bir eşleşme sistemi mevcut
bugun katıldıgım cfwde 80 level 2 3 kişi vardı kendi klasımda ilk 10 da olmama rağmen 80 level simgesiz oyuncu nasıl aynı eşleşmede olabiliyorsa artık

STEPANN

Yeni Üye

daha öncede bir çok kez tartısılmıstı bu konu cok saçma bir eşleşme sistemi mevcut
bugun katıldıgım cfwde 80 level 2 3 kişi vardı kendi klasımda ilk 10 da olmama rağmen 80 level simgesiz oyuncu nasıl aynı eşleşmede olabiliyorsa artık
lunaskar isen bu tarz eşleşmelerle karşılaşabilirsin lunaskarda CFW katılım 100 oyuncu içinde en yüksek sağ bp puanı 80 level de olsa onlar eşleşebiliyor proteanda ise rakibin olarak fulll itemli sc li sembollü oyunculra denk gelicektir bu yüzden lunaskar oyuncusu artık CFW katılım sağlamıyor

fstab

Üye
lunaskar isen bu tarz eşleşmelerle karşılaşabilirsin lunaskarda CFW katılım 100 oyuncu içinde en yüksek sağ bp puanı 80 level de olsa onlar eşleşebiliyor proteanda ise rakibin olarak fulll itemli sc li sembollü oyunculra denk gelicektir bu yüzden lunaskar oyuncusu artık CFW katılım sağlamıyor
evet lunaskarım haftada 1 giriyorum bakıyorum değişim varmı diye yok yine aynı o yüzden saldım bende girmiyorum artık gereksiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt