İstek Gold Drop Oranlarında Orta Yolu Bulalım %25-30

apde230

Üye
Bir süre önce Gold droplarını yaklaşık %50 olarak kıstınız özellikle CZ de büyük bi oranda zorlaştı para kasmak 70-75 lv moblardan 2k paralar almaya başladık.
Eskiden düşen drobun çok yüksek olduğunu düşündüğünüz için böyle bir şey yapmış olabilirsiniz fakat şu an ki oran yeterli değil.

--- Bunun en büyük ispatı, Gold oranı yükselten yemekleri kendiniz craftladığınızda bile (% kaç olduğu fark etmez ona göre masrafı artıyor) neredeyse ziyan etmeniz 20 dk içerisinde parasını geri getiremiyor olması.
Kaldı ki insanlar bunları pazardan daha yüksek fiyatlara alıp kullandığında zaten ziyan ediyorlar. Bu en basitinden kurduğunuz craft düzenini sekteye uğratıyor. ---

Ve oyunda solo farm slotları vs olmadığı için oyuncular şu anda pot,mana parasını çıkaramadığına dair her gün onlarca başlık açıyor.

Madem eski oranlar çoktu ve %50 bir kısılma yaşandı ve buda çok düşük geldi, yeniden drop oranlarını %25-30 oranında artırıp en azından oyuncuların masraflarını bir nebze daha karşılayabilmesini sağlayabilirsiniz. Ve bence bunun çok hızlı yapılması gerekiyor.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

mystic007

Üye
Droplar fazla bile dropların daha da düşüp dungeon ile vs. herkesin eşit şekilde kasabileceği sistemler gelmeli.

Yaratıktan drop düşmesi nedir yıl 2022.

apde230

Üye
Droplar fazla bile dropların daha da düşüp dungeon ile vs. herkesin eşit şekilde kasabileceği sistemler gelmeli.

Yaratıktan drop düşmesi nedir yıl 2022.
Golddan bahsediyoruz kanka sunucuya para girmek zorunda o itemlerin pazarda dönebilmesi için. Item droptan bahsetmiyoruz

mystic007

Üye
ulan oyundan para çıkan bir yer yok nerdeyse 0'a yakın oyunun her yeri günden güne gb doluyor adamlar gold artışından bahsediyor hala gold nasıl silinir diceklerine

marcuschaplin

Üye
Oyundan nasıl para çıkışı yok? Hergün pustan pot çekmek zorundamıyız? Zaten slottan item düşmesse kastığın para manaya gidiyor genelde. Konu sahibi arkadaşa katılıyorum. Özellikle czde örnek veriyorum 46 lvl mobu ile 70 lvl mob'u aynı coini atması aşırı saçma. Tamam bu bir mmorpg , toplu oynarsan verim alıyorsun ama oyunun başında vaad edilen solo oyuncu geri kalmayacak lafı nerdeyse oyunun açılışından beri çiğneniyor.

Lolgamelol2

Üye
gold dropları artsında siteye gb satın değilmi. Bence daha da kısmaları gereliyor.

Pr0life

Üye
Oyundan nasıl para çıkışı yok? Hergün pustan pot çekmek zorundamıyız? Zaten slottan item düşmesse kastığın para manaya gidiyor genelde. Konu sahibi arkadaşa katılıyorum. Özellikle czde örnek veriyorum 46 lvl mobu ile 70 lvl mob'u aynı coini atması aşırı saçma. Tamam bu bir mmorpg , toplu oynarsan verim alıyorsun ama oyunun başında vaad edilen solo oyuncu geri kalmayacak lafı nerdeyse oyunun açılışından beri çiğneniyor.

Tam olarak nereden para çıkıyor anlatır mısın? Pazarda 1k pot 2m iken hangi akıllı npcden alıyor? Hayır sen alıyorsan söyle ona göre yorum yapalım.

Pitou

Üye
Deathvalleyn en güçlü yaratigi archdemondan zar zor 3.500 coins aliyoruz. Adamin teki solo dread cyclopsdsn seri seri 5000 gold aliyor. Bu adaletli değil.

Nydelarin

Üye

Pitou'ya katılyorum durum bu şekildeyken eğerı o 8 kişinin içindeki tek şanslı adam değilsen drop alan her türlü zarardasın 3-4 saat farmın sonucunda​

mystic007

Üye
zorundamıyız? Zaten slottan item düşmesse kastığın para manaya gidiyor genelde. Konu sahibi arkadaşa katılıyorum. Özellikle czde örnek veriyorum 46 lvl mobu ile 70 lvl mob'u aynı coini atması aşırı saçma. Tamam bu bir mmorpg , toplu oynarsan verim alıyorsun ama oyunun başında vaad edilen solo oyuncu geri kalmayacak lafı nerdeyse oyunun açılışından beri çiğneniyor.
bu oyunda amacının oyun olmadığı aşırı belli kardeşim. senin amacın daha çok gb satmak oyun derdin felan degil belli yani. oyunda gb cıkışı nasıl yok diyorsun potlar pustan scler pustan eksik herşey pustan alınıyor tek para giden yer gate ışınlanmaları ve rpr onun dışında biryere para çıkmıyor

KAYBERENN

Üye
evet coinsler cok yüksek değil ilk zamanlar onunda ekmeğini yiyen oldu ama ben arttırılması taraftarı değilim

Pitou

Üye
8 kişi kestiğiniz için olabilirmi
Ne güzel yazmışsın biz 8 kişiyiz . 8 kişiye gelen coinsin daha fazla olması lazım orda emek var. Archdemonda risk var kaç kişi expe yatıyor biliyor musun ? Cyclopsda risk yok giriyorsn 4 tane vuruyorsun ölüyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt