Gold dropları vs. Çöp dropları

Balerion

Üye
Merhabalar

Konuyla ilgili benzer başliklar açıldı ve görüldügü üzere 6-7 çarın afk beklediği, 1-2 kişinin atak yaptiğı, günlük row süresini ve özellikle parti gold bonus sistemini sömüren bu farm şeklinin herkesi rahatsız ettiği aşikar.

Yönetim oyuna gb girişiyle ilgili ne önlem aldı? Tüm yaratıklardan düşen goldu kıstı. Zaten düşük gold çıkan güçlü yaratıklara (exp kasanlara) bir darbe daha vurulmuş oldu.

8 tane itemli adam canla başla uğraşıp 1 tane xayrothu zor kesiyor, 2500 coin alıyor. Herif orda 7 pc afk 1 attackerle çop mobu kesiyor çar başina 1500 gold geliyor. Afklerin hepsi aynı adama ait oldugu icin 8x1500 her mobdan 12.000 gold düşürüyor. Solo snake queen kestiğinde gelen gold, partiyle dragonkin kestiginde gelen goldsan fazla. 1 dragonkin'ın 150 snaqe queen kadar canı var. Yani 150 kat hasar vurmanız gerekiyor ama gelen gold aynı.

Bu çok acaip bir dengesizlik. 7 kişiyi oturtan partiye kıyak olmaktan ziyade güçlü mobları kesen adama büyük haksızlık.

Çöp droplarında goldun acilen 1/4 veya 1/5 dusurulmesi lazim. Millet dvde yırtınıyo bir tane epic drop alıcam diye. Paşa beylerimiz virtual pclerle 7 çarı afk kenarda tutup en büyük kârı ediyor. Hee derseniz ki denge kurmak zordur o zaman illa bir haksızlık olacaksa multi pcli adama haksızlık olsun, banane, organik oyuncu var diğer tarafta ve ben gerçek oyuncudan yanayım. Oyunu sömüren adamla kasıp çarını geliştiren adam arasında tercih yapılacaksa bir defa olsun organik oyuncu kayırılsın artık lütfen.

Son düzenleme:

hoca42

Üye
Mantıklı bulur item droplarını da kısarlar abi yapmayın böyle muhabbetler. O çarların ne kadar pre+row katkısı yaptığı da defalarca konuşuldu. Bu duruma yönetimin tavrı da net dropları kısmak o yüzden lütfen daha fazla gündem etmeyin cezasını çeken yine biz oluyoruz

the0fear

Üye
çözüm drop yada gold miktarını azaltmak değil normal oyunculara zarar vermek değil. Row ile farm yapılması problem ve yönetim bu oyun çıkarken bunun sözünü vermişti

GrejuwalTRl

Üye
Arkadaşlar çöp farmı yapılan slotlarda yaratıklar z gelmeyecek sekilde güncellenecek. Cok zor degil bunu yapmaları x bir pvp serverde bile mouse sol click ile secip atack yapma zorunlulugu getiriliyor. Neden burada çöp slotlarında bu tarz birşey aktif edilmiyor. çöp slotlarında z olayını kaldırın row hiç bir işe yaramayacak. akşama kadar 8 karakterine çöp kasacaksa akşama kadar elle click atıp kasacak :)

Otto

Üye
6 ay fazla oldu galiba hatırlamıyorum ROW sistemi çıktığından beri diyelim

Balerion

Üye
Bu arada ben çöp farmına da row farmına da karşı değilim ama ikisini birleştirince oyunun bir açığını bulmuşlar ve sömürüyorlar gibi oluyor. Ben row farmı yaptım ama en güçlü canavarları kesip epic yay düşurüp basmak içindi.

Çöp farmı da yaptım venom golem çok keyifliydi ama stingere 8 çar koyup tek attacker koymak falan bildiğin oyunum bugu gibi bir sey. Bi kere party gold drop sistemini sömürüyor, yani bu direl "abuse"a girer

Otto

Üye
Tüm gold dropları arttırılıp row farm komple kaldırılabilir. Buna varım
Kanka yanlış anlama ama kendini çok fazla önemsiyorsun, senin demenle bu oyunda hiçbir şey olmaz çünkü elit bir charın ve ya bağlı olduğun üst düzey bir clanın yok sadece farmcısın yani Rise Online İşçisi. O yüzden kendini fazla paralama gir cf ne arada bv takıl üzme kendini :)

Ordni

Üye
8 pc cilerden herkes rahatsız bu adamlar bunu oyun olarak görmüyor iş haline çevirmiş burayı hem gold kasıyor hemde bu süreçte yanındaki çarlara lvl kasarak sonunda satıyor ve yeni çarlar getiriyor sistemem bak :D ciddi sinir bozucu. Yönetim olarak bişey yapılmıyorsa oyuncular bunları barındırmayabilir aslında bi klan kurulucak klanın tek amacı bunların olduğu her slotta xp veya farm yapmak işleri bozulunca gidecekler :D tekrar gelirlerse yine aynı işleme devam.

Otto

Üye
Bu arada ben çöp farmına da row farmına da karşı değilim ama ikisini birleştirince oyunun bir açığını bulmuşlar ve sömürüyorlar gibi oluyor. Ben row farmı yaptım ama en güçlü canavarları kesip epic yay düşurüp basmak içindi.

Çöp farmı da yaptım venom golem çok keyifliydi ama stingere 8 çar koyup tek attacker koymak falan bildiğin oyunum bugu gibi bir sey. Bi kere party gold drop sistemini sömürüyor, yani bu direl "abuse"a girer
Bu arada benim de senden farkım yok yanlış anlaşılmasın, kendi emeğimle char dizmeye çalışıyorum.

berktun

Üye
Dcde her soruya cevap veriyorlar bu konuyla alakalı bir öneride veya sitemde bulununca ölü taklidi yapıyor yetkililer.

İlk adım olarak rowu kapalı adama partinin goldu ve drobu gelmeyecek.

İkinci adımda parti goldu sistemi suistimal edilen slotlar ve çöp slotlarında x/8 şekline getirilecek. Elle kasan tek kasan aynı goldu alacak ama 8li darphane kurmaya çalışan gold kaybı yaşayacak.

Gold enflasyonuna sebep olan çok azınlıkta bir kitle var ve yönetim bu güruhu hedef almaktansa exp kasmaya çalışan, tek başına ufaktan charını dizmeye çalışan organik oyuncu kitlesini hedef alan kararlar alıyor.

erkutrx58

Üye
Dcde her soruya cevap veriyorlar bu konuyla alakalı bir öneride veya sitemde bulununca ölü taklidi yapıyor yetkililer.

İlk adım olarak rowu kapalı adama partinin goldu ve drobu gelmeyecek.

İkinci adımda parti goldu sistemi suistimal edilen slotlar ve çöp slotlarında x/8 şekline getirilecek. Elle kasan tek kasan aynı goldu alacak ama 8li darphane kurmaya çalışan gold kaybı yaşayacak.

Gold enflasyonuna sebep olan çok azınlıkta bir kitle var ve yönetim bu güruhu hedef almaktansa exp kasmaya çalışan, tek başına ufaktan charını dizmeye çalışan organik oyuncu kitlesini hedef alan kararlar alıyor.
çok güzel yazmışsın

Balerion

Üye
Kanka yanlış anlama ama kendini çok fazla önemsiyorsun, senin demenle bu oyunda hiçbir şey olmaz çünkü elit bir charın ve ya bağlı olduğun üst düzey bir clanın yok sadece farmcısın yani Rise Online İşçisi. O yüzden kendini fazla paralama gir cf ne arada bv takıl üzme kendini :)
Knk elit charım ve oyunda önde gelen clanim var :)

Zafer1991

Üye
düzeltmezler malum oyunda mageler neyse burdada bunlar bu parcalamayın kendinizi cogunlukta olsak azınlıktayız bilin istedim.

Balerion

Üye
Mantıklı bulur item droplarını da kısarlar abi yapmayın böyle muhabbetler. O çarların ne kadar pre+row katkısı yaptığı da defalarca konuşuldu. Bu duruma yönetimin tavrı da net dropları kısmak o yüzden lütfen daha fazla gündem etmeyin cezasını çeken yine biz oluyoruz
Hocam row kapalı afk çöp farm atanlardan bahsediyoruz. Bunlar dogru düzgün row bile almıyor. 8 çarın free row sürelerini teker teker kullanıyor. Mana da almıyorlar ezik skill vuruyorlar. Yani pek bir faydaları yok, oyunun açığından yararlanıyorlar ve gereksiz gold enflasyonu yaratıyorlar.

gamerpharmacist

Üye
Arkadaşlar çöp farmı yapılan slotlarda yaratıklar z gelmeyecek sekilde güncellenecek. Cok zor degil bunu yapmaları x bir pvp serverde bile mouse sol click ile secip atack yapma zorunlulugu getiriliyor. Neden burada çöp slotlarında bu tarz birşey aktif edilmiyor. çöp slotlarında z olayını kaldırın row hiç bir işe yaramayacak. akşama kadar 8 karakterine çöp kasacaksa akşama kadar elle click atıp kasacak :)
Row z yapmayacaksa neden acilmis olacak kanka? Başında durup elle sececek isem neden rowa para veriyorum (=

gamerpharmacist

Üye
Kankam iyi diyorsun da çöp slotu dediginin siniri var mi? Satyr de cop atiyor, venom golem de? Row nereye acilacak dusuk leveller nerde kasacak? Hep tek taraftan bakmayin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt