İstek Gördüğüm Eksikler ve Öneriler

Blackleke

Üye
1- Oyundaki silah çeşitlerinin arttılırması ( örnek : beta sürecinde olan bir silah holy maul suan oyunda yok )
2- Zindan ve oyuna etkinliklerin getirlmesi
3- Chat ekranın düzeltilmesi (bazen düzgün çalışmıyo ve pm leer her kanalda gelmiyo )
4- Hp ve mp barın bug a girip yanlıs göstermesi
5- Belli baslı kanallarda Lag Sorunu Çözümlenmesi
6- Dropların artırılması
7- Farm slotlarının çeşitligi artılırması ( bir mob a baglı kalınmasın)
8- Solo oyuncuların farm imkanının artırılması ( solo oyuncuların bu konuda cok rahatsız olmaları )
9- Archery bazen skill fail veriyo 3-5 ok combo su yaparken fail e düşüyo
10- Kanalara geçişlerinde Oyun donması ve kapanma sorunun düzeltilmesi
11- Görevlerden gelen exp lerin artılırması ve moblardan gelen exp in %5 - %10 artırılması

Burtto

Üye
Droplar artmasın boyle iyi diğerlerine katiliyorum

Aziz

Üye
Silah çeşitleri normalde var. Legendary itemler oyuna henüz eklenmedi. Ancak bosslardan düşürenler var. Sanırım 70 cap ile biraz daha fazla elde edebilirsiniz. Dropların artırılması olmaz. Gelecek olan dungeon ve etkinliklere eklenmesi gerekiyor. Bu oyunda item grind kolaylaşırsa oyun çok basitleşir. Çünkü burada ilvl sistemi yok. Bu yüzden uzun soluklu olması için itemların zor olması gerekiyor. Diğer önerilerine ya da sorunlarına katılıyorum.

Lady

Üye
3-4-5-9-10 için katılıyorum.
1-2 zamanla geliştirilecek durumlardır.
Diğerlerine katılmıyorum. Yeni bir oyunun dinamiklerinin oyun açılmadan önce dikkatli ve detaylıca düşünüldüğü kanısındayım.

Alkoer

Üye
Drop oranı az olursa oyun uzuk soluklu olur bu bir gerçek. Ama lv kasma ve solo oynama kısmına katılıyorum çünkü inanılmaz kötü bir sistem olmuş. Lv kasma ile bu kadar uğraşacağıma deli gibi pk atmak ve craft yapmayı isterdim. Premium daki restat-reskill olayı muhteşem olmuş son lv olup tüm skillere sahip olsam yapılacak çok kombinasyon var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt