Görev Azlığı Ve Exp Problemi

Zeytin

Yeni Üye
Oyunu 65 cap varken oynuyordum gayet eğlenceliydi oyunu bırakma kararı aldım
şimdi iste tekrardan başladım 0 dan karakter kastım 64 lvl bpyim.
Şuan oyunda yapabilicek olduğum görev kalmadı görevler %50 de bırakıyor exp slotuna otursam haddarda yaratık başı 30-40k exp geliyor
Zindanlar güzel exp veriyor ama o da yetmiyor.Ptye giriyorum ptde 75-84 oyuncular olduğu için exp yi çok bölüyorlar böyle giderse oyunu bırakıcam
Yeni oyuncular için exp kasmaya teşvik edicek bir şey lazım
(bence).
Exp slotu önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

JusTTory

Üye
oyuna daha fazla zindan yapabilmek için yeni hesap ekleniyor sadece yeni oyuncu dediğin onlar mı yoksa ?

gaddarkerim

Üye
altdan oyuncu gelmıyor suan dw vede pazardakı çarlar demir baş.gb düşerse pazar çarlar oto botlarda gıderse tek demir baş dw de pk ya çıkanlar kalır..bu yüzden bu oyuna gelebilicek tek yenilik dc premium tarzı bişe (şirketin ayakta durması ıcın para lazım) pk tayfası sclere para harcarken oto botlar da dc çekerek oyunu bir süre daha ayakta tutabilir..

xRaw

Üye
zamanında eleştirilen çok şey malum yerden buraya da isteklerle taşındı ve devamı bekleniyor; ilginç.

ozgurkaboglu

Üye
exp kasmak gerçekten problem oyunun gelişimlerini görmek beni mutlu etsede exp için yaprak kımıldamaması beni çok üzüyor. görevler gerçekten cok az ve kısıtlı buna çözüm bulmaları lazım

Zeytin

Yeni Üye
exp kasmak gerçekten problem oyunun gelişimlerini görmek beni mutlu etsede exp için yaprak kımıldamaması beni çok üzüyor. görevler gerçekten cok az ve kısıtlı buna çözüm bulmaları lazım
hocam 65 lvle ulaştım bir sürü görev açıldı fakat 66 da tekrardan kıtlık başlıyor :D bir çözüm yapmaları gerek premiumu olmayan oyuncuların exp konusunda hiç bir şansı yok

gamion596

Üye
hocam 65 lvle ulaştım bir sürü görev açıldı fakat 66 da tekrardan kıtlık başlıyor :D bir çözüm yapmaları gerek premiumu olmayan oyuncuların exp konusunda hiç bir şansı yok
Royal premium olsa bile 80 level olmak için en az 3 hafta rowda olman gerekiyor 80 den 85'e ise 1 ay belki de

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt