İstek Görev itemleri biraz basitleşmeli mi?

bily35

Üye
Herkes bplere yükleniyor ancak her jobun görev itemi , alabileceği nadir ve epik iteme yakın denilebilecek seviyede , yani yüksek olduğunu düşünüyorum. Mesela okçunun alabileceği golden ve swift bowlar vs. O zaman bütün jobların görev itemlerinin apleri düşürülsün ve herkes silah almak zorunda kalsın hem siteye gb satıp gbyi düşürmesin hemde pazar canlansın. Git gide itemlerin fiyatı düşüyor aynı anda sitede gb fiyatları da düşüyor ( siteye satış fiyatları ). Bende bp yim +8 paper setim ve +6 arch swordum var , vardiyalı çalıştığım için farm atabildiğimce item yapıyorum , adam görev itemi ile oynayıp hem slotları işgal ediyor , hem kastığı gbyi siteye satıp benim oynamak istediğim oyuna zarar veriyor , bu düzen böyle gitmemeli..

KARLIGAN

Üye
bu konuda size hak veriyorum. ben bir okçu olarak sırasıyla görev bow > golden bow > swift shooter >bluewing 7 kullandım. bluewingi bosuna almisim diyorum. hatta swift shootera bile gerek yokmus golden bow al gec yapabilirmisim. bence de gorev itemleri fazla guclu her class icin. bir de nadir itemler ve epic itemler arasinda asiri damage oynamayinca insanlar epic item almaya tenezzul etmiyorlar cunku uzerimde kilitlenecek ne gerek var dusuncesi olusuyor.

Lonarad

Üye
katılıyorum, görev itemlarıyla ilgili bir düzenleme yapılması gerekiyor. çoğu oyuncu farm yapmak için item alma ihtiyacı duymuyor görev itemları yeterli nasıl olsa diye. bu sebepten dolayı da pazar çok yavaş, item alımları çok uzun sürüyor. item alımları bu şekilde uzunken ah'nin de aktifleşmesiyle herkes birbirinin takibini daha rahat yapıp fiyatlandırmada birbirinin altına fiyat koyup piyasayı iyice düşürüyor.

OBRE

Üye
Belirli bir süre sonra tüm itemlerim hasarları degistirilip düzeltilecek diye umuyorum.Tıp kı oyun yeniyken potların kaldırma taşının ucuz olması gibi şuanlık oyuncuların bir yerlere ulasabilmesi için böyledir diye umut ediyorum.

GizliPriest

Üye
Görev itemleri ap kesinlekle düşmeli oyunda ki pazar canlanması için

AyZIT

Üye
bunun için ticket attım bende pazar canlanması ıcın ve dengenın korunması ıcın gereklı farm dahi atsan heartbow olmus 5 6m arası pot parasına farm atmış oluyorsun epik itemlerın nadir itemlerın bi mantıgı yok questler bu şekildeyken

CanavarHun

Üye
Herkes bplere yükleniyor ancak her jobun görev itemi , alabileceği nadir ve epik iteme yakın denilebilecek seviyede , yani yüksek olduğunu düşünüyorum. Mesela okçunun alabileceği golden ve swift bowlar vs. O zaman bütün jobların görev itemlerinin apleri düşürülsün ve herkes silah almak zorunda kalsın hem siteye gb satıp gbyi düşürmesin hemde pazar canlansın. Git gide itemlerin fiyatı düşüyor aynı anda sitede gb fiyatları da düşüyor ( siteye satış fiyatları ). Bende bp yim +8 paper setim ve +6 arch swordum var , vardiyalı çalıştığım için farm atabildiğimce item yapıyorum , adam görev itemi ile oynayıp hem slotları işgal ediyor , hem kastığı gbyi siteye satıp benim oynamak istediğim oyuna zarar veriyor , bu düzen böyle gitmemeli..
kesinlikle katılıyorum quest itemleri fazla güçlü

ASUNAYUUKI

Üye
Gb satis insanlara bagli ona kimse karışamaz sponsor hepside bu oyuna oyun gelirsek görev item heartsekeer +7 arasında çok fark yok doğru tum bowlar böyle hemen hemen daha önce soylemiştim bunu bowlarin arasında en fazla 30 bilmedin 50 damage oynuyo o saçma biraz 3gb lik itemle gorev item arasi 30 damage sadece
3 gb vermeyebilirsiniz. Pazarı oyuncu belirler. Sorunun elementel damage veya moblarla alakalı olduğunu düşünüyorum bunlar biraz daha düzenlendiğinde fark açılır muhtemelen(elemental damage hasarı - mob defansı). Görev itemlerine gelen küçücük bir oynama fırsatçıların ekmeğine yağ sürüyor yakın zamanda gördüğümüz gibi ^^

Alkoer

Üye
bunun için ticket attım bende pazar canlanması ıcın ve dengenın korunması ıcın gereklı farm dahi atsan heartbow olmus 5 6m arası pot parasına farm atmış oluyorsun epik itemlerın nadir itemlerın bi mantıgı yok questler bu şekildeyken
Adam görev itemi ile farm yapazsa. Şimdi bile çıkmayan pot parası nasıl çıkacak? Nasıl item alacak.

N3v3N

Üye
Görev itemlerine nerf atmak yerine tüm silahların atakları %10 arttirilsa daha iyi olur. Hem yeni başlayanlar zarar görmez hemde itemi olanlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt