Öneri Görev itemleri olmamalı

SARS

Üye
arkadaşlar diğer online oyunlardada görev itemi yok ama bu hemen tl getirisi olarak dönmüyor. görev iteminin olmaması size tl kazandırmaz ama çeşitlilik + zevk katar.
ne zamanki oyuna krowaz tarzı hp si olan itemler eklenir ozaman görev itemi mantıklı olur
Hangi oyunda yok ?

BelaOkuyan

Üye
Rare ve daha kaliteli itemlerde görevlere eklenmeli. Görevleri kolay olmamalı 120 mob kes 1 adet reaper al gibi.. solo oyunculara yönelik yenilikler şart. Görev itemlerinin kalkması demek oyunda solo oynayıp birşeyler yapmak isteyen herkesin oyunu bırakması demek bunu unutmayalım.. pazarcı dediğimiz sadece alım satım yapıp ev geçindirenlerin artması demek.. bu bir oyun ve tüm eşyalara her oyuncu vaktini harcayıp karşılığını almalı ulaşmalı.. vakit harcayanın emek harcayanın karşılığını bulduğu bir oyun yapısı sağlıklı olur herzaman
bu oyuna görev itemi sonradan geldi, görev itemsizde görev olmadan aynı yaratıkları keserek lvl aldık biz. kasılıyor merak etmeyin, buradaki görev sistemi çok daha uygun bu iş için

TommyVercetti

Üye
Knight Online 2005 öncesi dediğin ne bi anlatsana çok merak ettim :D usko zaten 2004 yazında yayınlandı

SARS

Üye
knight online 2005 öncesi,silkroad, elder scroll online, hatırlamadığım deneyip bıraktığım oyunlarda var
Elder scrollda tüm itemler bir görevin uzantısı.

2005 öncesi knight demişsiniz... 2021 yılındayız 16 yıl önce çıkmış şu anki durumunun vaziyeti belli bir oyundan bahsetmişsiniz.. demekki birşeyler oyunda yanlış başlamış yanlış gitmiş.. aynı zamanda o item görevi yoktu dediğiniz yıl ben o oyunu muhtemelen tahmin edemeyeceğin seviyede oynayanlardanım.. oyunda görev ile elde edilemeyen şeyler 2 pc yan yana getirip dupeyle illegaliteyle hallediliyordu.. bunumu istiyorsunuz ?

Ki ozamanlardada görev itemi vardı siz abilerinizden duyduklarınızla 2005 öncesi knight demişsiniz.. 2003de internet cafe işletiyordum knight online 2004de başlamıştık.. hiç unutmam çoğu kıyafeti görev ile elde ediyorduk yine..

Sizin amacınıza ulaşamayacağınızı söyleyim bence gidin siz 2005 öncesi oyunlara yönelin.

AKE

Üye
arkadaşlar diğer online oyunlardada görev itemi yok ama bu hemen tl getirisi olarak dönmüyor. görev iteminin olmaması size tl kazandırmaz ama çeşitlilik + zevk katar.
ne zamanki oyuna krowaz tarzı hp si olan itemler eklenir ozaman görev itemi mantıklı olur
wow - eso - bdo - sro - metin2 - ko hepsinde görev itemi var. hatta 2005teki koda bile var. cleaver-chitin görevleri neydi? Sen sanırım unique ve high class seviyesindeki itemlerle denk görev itemi olmasın demek istiyorsun benim tahminimce bu zaten olmayacaktır. Ama görev itemleri toptan olmasın diyorsan oyun eziyete dönüşür, sene 2021 kimsenin ortalama altı bi item için saatlerce farm yapacağını düşünmüyorum

montana255

Üye
wow - eso - bdo - sro - metin2 - ko hepsinde görev itemi var. hatta 2005teki koda bile var. cleaver-chitin görevleri neydi? Sen sanırım unique ve high class seviyesindeki itemlerle denk görev itemi olmasın demek istiyorsun benim tahminimce bu zaten olmayacaktır. Ama görev itemleri toptan olmasın diyorsan oyun eziyete dönüşür, sene 2021 kimsenin ortalama altı bi item için saatlerce farm yapacağını düşünmüyorum
2021 yılına gelmişiz oturup bir oyunda item elde edeceğim diye 10-15 saat farm yapamam kimse kusura bakmasın, silerim başka oyun oyunarım milyonlarca seçenek var. Bizim isteğimiz yeni bir oyun olması ve herkese hitap etmesi.

ROLeveLDesign

Üye
Evren içerisinde alt kademeden, üst kademeye doğru eşya çeşitliliği arasında statü farkı olduğu için "çöp" dediğiniz yapı oluşur.
Senaryo 1
1. Seviye silah AP: 5
2. Seviye silah AP: 25
3. Seviye silah AP: 45
Çöp kavramını kaldırmak için olması gereken;
Senaryo 2
1. Seviye silah AP: 5
2. Seviye silah AP: 7
3. Seviye silah AP: 9

Senaryo 1'de mantık olarak oyuncu ara eşyalar ile uğraşmayı lüzum görmüyor gidip en yüksek, en güçlü eşyayı donatmak istiyor. Senaryo 2'de ara elemanların farkı minik olduğu için bu beni bir süre idare eder, daha iyisini yapana kadar bunu kullanırım mantığı var, kısacası çöp kavramı yok. Senin sorunun kökü görev eşyaları değil, oyunun eşya setinin inşa yapısı.

BelaOkuyan

Üye
görev itemi mantığını anlayamadınız galiba? direk drop olarak düşen itemin aynısından bahsemiyorum, üzerinde hp dex gibi çoklu bonu olan itemlerden bahsediyorum. fire drake öncesinde görev itemi yoktu, ayrıca yaşımda 35. hepinizi tek tek alıntılamayacağım.

Frostowl01

Üye
hangi online oyunda görev itemi yokmuş yaw en bilinenn WOW da var .hatta bazıları dungeon içi göevler gayette sağlam görev itemleri mevcut yani.
wow-shadowlands-anima-quest-reward.jpg

GrauerWolf

Üye
Görev itemleri yetersiz.. dahada arttırılmalı.. hatta upgrade edilen görev itemleride arttırılmalı. Çeşitlilik dediğin budur.. drop olarak alınabilecek bir çok itemde görevlere eklenmeli. İsteyen bir slotta partysi ile kasmalı isteyen solo şekilde görev yaparak kasmalı itemini..

Kaldıralım diyen adamın mantıgı malum oyundan öte geçmez.. amaç tamamen para kaldırmak.. işsiz güçsüzlerin girdiği oyunlarda bu istekler normal ancak bu olursa oyun kaybeder :) görev itemleri arttırılsın. :)

Dropların hepsi görevlerede eklendiğinde item bolluğu ve çeşitliliği pazardada artacaktır. Bu sayede sirkülasyon artar upgrade artar canlanır piyasa.. tek tip görev itemlerinin olması kötü olmuş hatta.. unique görevleride eklenmeli.
Hay ağzına sağlık. Görev itemleri bence de artırılmalı moblardan düşen itemi basmak isteyene kimse engel olmuyor. Görev itemlerinin artması solo ve duo oyuncuları oyunda tutacaktır. Yıl olmuş 2021 hala Knight online kafasından kurtulamadı millet kaldı ki artık orada bile görev itemleri var.

Isildur

Üye
Senin derdin pazar ve döner ekmek
Kbhkvg ya İtemler ruh bağıyla bağlı olsun sadece her itemi kullanabilme fırsatımız olsun mecburen birkaç iteme mecbur kalmayalımdiyorum sen döner ekmek diyorsun ha bu arada ko yu en son 2008 de oynadım hiçbir zaman da ne oyuna para yatırdım ne oyundan para kazandım

Nart

Üye
Görev itemleri bu şekilde olacaksa bence de olmamalı.

Oyunun farm dengesini kesinlikle bozuyor.

Son ve bir önceki kademe görev itemleri kaldırılırsa daha iyi olacağı düşüncesindeyim.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Görevlerden elde ettiğiniz mevcut eşyalar rahat oynayabilmeniz için yüksek değerlerde. Şu an sistemlerin sorunsuz çalışıp çalışmaması önemli. Beta ile birlikte dengeleme çalışmalarına başlanacaktır.

gentleman

Üye
Görevlerde itemler olsun ama tek çeşit olmasın farklı farklı sheller olsun o zaman herkeste çeşit çeşit itemler olur.

BelaOkuyan

Üye
hangi online oyunda görev itemi yokmuş yaw en bilinenn WOW da var .hatta bazıları dungeon içi göevler gayette sağlam görev itemleri mevcut yani.Ekli dosyayı görüntüle 2788
görev itemi diyince ne geliyor aklınıza ? hala anlamadınız değil mi? bashettiğim şey üzerinde normal item bonusundan fazla bonus olan, normal iteme + bassanda yerini tutmayacak olan itemlerden bahsediyorum. +7 set yapsan görev itemi daha avantajlı kalıyor. tabiki normal itemi görevle birlikte versin. bunun oyuna zararı olmaz. senin bahsettiğin oyunlarda görev itemi mobdan düşen ile aynı

rafet41

Üye
Görev itemleri oyundaki çeşitliliği ve item değerlerini öldürüyor. üzerimize düşen tüm itemleri çöpe yada npc ye atıyoruz. benim fikrim görev itemi olmamalı ve kişi bastığı itemeri degresi farklı olsada giyip işi bittiği itemi pazarda değerinde satmalı.

edit:

edit2: görev itemi olarak bahsettiğimiz üzerinde multi bonus olan sabit itemler!
görev itemi kalka bilir ama ozaman bu aşırı güçlü moblar varya işte onlar kalkmalı yoksa dediğine katılıyorum düşük seviye itemleri bence tip olarak görev itemlerinden daha hoş duruyor ama moblar aşırı güçlü ayrıca warriorun görev silahı kadar tipsiz bir silah görmedim

Yolcu

Üye
Görev itemleri oyundaki çeşitliliği ve item değerlerini öldürüyor. üzerimize düşen tüm itemleri çöpe yada npc ye atıyoruz. benim fikrim görev itemi olmamalı ve kişi bastığı itemeri degresi farklı olsada giyip işi bittiği itemi pazarda değerinde satmalı.

edit:

edit2: görev itemi olarak bahsettiğimiz üzerinde multi bonus olan sabit itemler!
Arkadaşım güzel demişinde bu itemler her oyunda mevcut oyunda ilerleyebilmen için ben çok düşünmeden yazmışın yada derdini tam anlatamamışsın. yazından anladığım ben bu pyunu pazar için oynuyorum görev itemlerini kaldırında item satam der gibi olmuş tam :) herkesin düşüncesine saygımız var tabi kimileri pazarcılık yapmak için oynar. onların derdine merhem olmuşun :)

BelaOkuyan

Üye
Arkadaşım güzel demişinde bu itemler her oyunda mevcut oyunda ilerleyebilmen için ben çok düşünmeden yazmışın yada derdini tam anlatamamışsın. yazından anladığım ben bu pyunu pazar için oynuyorum görev itemlerini kaldırında item satam der gibi olmuş tam :) herkesin düşüncesine saygımız var tabi kimileri pazarcılık yapmak için oynar. onların derdine merhem olmuşun :)
2005 den beri hiç bir zaman pazarcılık için oynamadım, becerememde. bahsettiğim multi bonuslu itemler. üzerinde hp str gibi çoklu bonu olanlar. normal itemin +4 +5 lisini vermesinin bir zararı olmaz.

Kurallsiz0012

Üye
görev itemleri olmazsa oyuna para yatırmak istemeyen oyuncular ne yapacak? pazardaki itemleri alana kadar nasıl farm yapacak, nasıl char kasacak, herkes gb sitelerine para bayılsın, 50-100 bin liraya char dizsin fakir fukara oynayamasın bu oyunu da onu istiyorsunuz.
Çok doğru

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt