İstek Görev İtemleri Satılamaz Olmalı

Magicflow

Üye
Görev itemlerinin satılamaz özelliği olmalı. İnsanlar bu şekilde oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızı kandırmaya yönelik hareketlerde bulunabilir. Buna karşın npc den item alıp pazara 300, 500 k ya koyan çok fazla insan mevcut. +1 npc den alınan rare sınıfı itemlerin satışı yasaklanmalı, bir şekilde önüne geçilmeli. Bunun dışında yaratıklardan +1 yerine, +2 item düştüğünde de sorun ortadan kalkacaktır. Şahsi fikrimdir.

Ekli dosyalar

• s.jpg
    s.jpg
    811.8 KB · Görüntüleme: 66

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Başlangıç görevinden alınan scrollar, görev zırhları ve silahlar ilerleyen süreçte trade edilemez olur diye düşünüyorum.

Nisshe

Üye
Görev itemlerinin satılamaz özelliği olmalı. İnsanlar bu şekilde oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızı kandırmaya yönelik hareketlerde bulunabilir. Buna karşın npc den item alıp pazara 300, 500 k ya koyan çok fazla insan mevcut. +1 npc den alınan rare sınıfı itemlerin satışı yasaklanmalı, bir şekilde önüne geçilmeli. Bunun dışında yaratıklardan +1 yerine, +2 item düştüğünde de sorun ortadan kalkacaktır. Şahsi fikrimdir.
Adamlar bence çok güzel şekilde Uncommon item diye belirtmiş buna kanıp bilmeden bu crossbowa 8 M veren varsa vay haline diyelim. Yaratıklardan düşen itemlere katılıyorum ama bence bunu farmlayıp satmak güzel oluyor mesela ben Lunaskar 5 sunucusunda Troll dönerek Raw Fabric kasıyorum ve bunları 20 K'dan satıyorum günde yaklaşık 300 Adet kastığımı düşün 300x20 den 6 M para bırakıyor. Yani bu official'de pot parasını çıkarmak demek Quest itemlerinin ( Görev Teslim Edililirken verilen moblardan düşen) pazarda bi alt sınırı ve üst sınırı olması güzel olur .

Delicious

Üye
Zırf, silah, takı vb itemlerin satılamaması gerektiğini düşünüyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt