Görev itemli 5 TL'lik BP'nin Full Okcudan kutu alması

SessizCogunlugunSesi

Üye
Şunu söylemek istiyorum ,3 tane karakterim var oyunda,En yüksek levellisi bp,severekmi oynuyorum?hayır oyun bana dayattığı için.Bp karakteri daha önce oynadığımız oyndan gelme olduğu için ordan bahsediyoruzdur.En iyi farm karakteri kesinlikle okçudur oraya göre.Hiç bir bp ye kutu verdiğimi hatırlamıyorum.Burada durum farklı o karakter paper set de giyse o kutuyu alamaz.Kısacası okçu burada bir halta yaramaz,bunu yıllarca okçu aynamış birisi olarak üzülerek söylüyorum.

karanlik07

Üye
Sen çok saldırgan bir kardeşimizsin sevmemişler seni hiç sanırım. Yukardaki yorumumda da belirttim ben kendim de priest oyuncusuyum farmını da attım pksını da keza hala da atmaya devam ediyorum. Şu an fazla güçlü yaratıklara karşı. Sen burda yok hp mp dengesi yok defans vesaire diye boşuna çırpınıyorsun bence. Leather set niye giysin ki rogue zaten 2 stat yönelimi var karakterin dex ve hp. Dex HP yaptıgında zaten chitinleri giyebiliyorsun. Bu ve bunun türevleri oyunlar nerden baksan 15-16 senedir oynarım bilgime de güvenirim oyun bilgisinden ayrı olarak sende suçluluk psikolojisi çok fazla var direk ıssırmaya çalışıyorsun. :)
sende bilgi falan yok chitinleri giymek istediğinde senden hp ye puan vermeni istiyor full dex yaparsan yani deri set hp isteemzz sendebütün puanları dexe verirsin yüksek ap olur ama düşük hp olur .. siz hakket oyun oynamayı bilmiyorsunuz

karanlik07

Üye
bp yım earth shakerli :D göz göre göre yalan söyleme kanka , Bp ile farm çok kolay. Tyrant kesiyorum tek basıma - 2 kişi Grim reaper donuyoruz 3 lü slot :D
ben bp ile farm zor demedim ..bu beceriksizler mana ve potu bile kaçırır dedim kral.bp ile farm bana görede çok kolay

karanlik07

Üye
Bir 70 cap'te dengelenir şehir efsanesi dolanıp duruyor da, çözüm basit; tek char BP, tek item drop ArchSword ile yeni sv açın orda polemiksiz -adil- bir yarışa girelim slotlarda.
BP can'ları üzmeyelim; oyuna hatrı sayılır yatırım yapan insanları ti'ye almalarına efor harcayacaklarına ekmeğine baksınlar.

@BEARFACT @SunRise
biz oyuna yatırım yapmıyormuyuz la destek vermiyormuyuz haftalık 1600 cash çekiyorum

karanlik07

Üye
Şunu söylemek istiyorum ,3 tane karakterim var oyunda,En yüksek levellisi bp,severekmi oynuyorum?hayır oyun bana dayattığı için.Bp karakteri daha önce oynadığımız oyndan gelme olduğu için ordan bahsediyoruzdur.En iyi farm karakteri kesinlikle okçudur oraya göre.Hiç bir bp ye kutu verdiğimi hatırlamıyorum.Burada durum farklı o karakter paper set de giyse o kutuyu alamaz.Kısacası okçu burada bir halta yaramaz,bunu yıllarca okçu aynamış birisi olarak üzülerek söylüyorum.
okcuya paper set giydir full dex çalış bak nasıl alıyor kutu .. bp ye kutu bırakmaz siz sözde oyundan anlıyorsunuz :D

veronce

Üye
priest oyuncularıda farkında herşeyinde işlerine gelmiyor işte :D başka türlü oyun olsa dolanamazlar bu şekilde pk alanında. full itemli okcuyum vixen 7 var 450 500 arası damage yiyor str pri benden bana seri seri 650 + r ile 800 vuruyor parazit ile tek atıyor :D

tekpak

Üye
1. normal, bir sorun görmüyorum. yani str +8 set ve görev silahı filan bile olsa sorun olmazdı. o zaman sen de bp aç. bp'ler pve'de her zaman güçlü bunu herkes biliyor. karşı ırk olsa ağzın sulana sulana dalar 2 atar geçerdin ama. bu işler böyle.
2. elite set rogue a takılmaz şu an, fp+8 set dizceksin. elite +7 set dizerek kendini çok geri düşürüyosun. asaslara bile elit +7 set takılmaz, sadece melee partide warriorlar atlasın diye habire içeri giriyorsa bir tık kabul edilebilir ama o bile yani ideal değil.

veronce

Üye
sende bp oynuyorsun sorunu tabiki kendinde görmezsin. bp prieste ben neden peki 450 vuruyorum okcu 60 skili ile? bp çok vurur çok yer burada ise çok vuruyor az yiyor int priest gibi :D

behelit54

Üye
Okçu gerçekten çok güçsüz umarım düzenleme gelir solo oyuncular için

Jacques

Üye
Hayır yok fakat casting time var. Yani skilli atarken harcanan süre. Mesela priestinde db ve heal skillerinde casting time çok yüksek. Mage parlamasıyla birlikte el kaldırsan bile novaya tutamıyorsun geç düşüyor çünkü eli.
İyi priestle kötü priesti ayırır işte bu sistem karşı mageler parlayınca herkes el kaldırır karşı magelerin ne zaman vuracağını bilip el kaldıran priestin farkı böyle ortaya çıkıyor.

Blue

Üye
İyi priestle kötü priesti ayırır işte bu sistem karşı mageler parlayınca herkes el kaldırır karşı magelerin ne zaman vuracağını bilip el kaldıran priestin farkı böyle ortaya çıkıyor.
Anladığım kadarıyla mageler yürürken bi anda durup bunlar vurabilirler diyip heal kaldıran priest en iyi priest oluyor senin için. Peki Burda henüz görmesem de parlayıp skill casting bozan ya da gerçekten pusu atmayı bilen magelere karşı ne yapmamız gerekiyor? Söylediğinin iyi priest olmasıyla hiç alakası yok bunu 1 tutturursun, 2 tutturursun 3. olmaz. Çünkü ortada senin baz alabileceğin bir parametre yok. Mage vurabilir parlamadan önce heal atmalıyım diyebilirsin sadece kendi kendine.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt