Görev Sayıları Artacak mı ?

JohnPlane

Üye
Sadece görev tamamlayarak level atlamak mümkün olacak mı yoksa hep slotlarda parti sırası mı beklicez ? yani en azından bi 60 level a kadar görevle gelsek güzel olmazmı kolayda olmasın ama görev yapalım hep farklı slotlarda olalım sürekli oracle ve soothsayer da parti sırası bekliyoruz

Black Vortex

Üye
kesinlikle katılıyorum 37 levelde kaldım ileriye gidemiyorum. çalışan insanlar olarak günde 10 saat manuel elle exp kasamıyoruz bundan dolayı oyun sıkıyor bizi.

yelloha

Üye
Haklısınız Manuel exp dışı r anternatif yok. Clannız yoksa da sabah akşam slotlsr da yer ararsınız

anil

Üye
39) Oyun içindeki görevlerle son seviyeye ulaşabilecek miyiz?
Görevlerle son seviyelere yakın bir seviyeye ulaşabileceksiniz. Ana ve yan görevlerin dışında günlük, sezonluk görevler, zindan görevleri, klan görevleri veya ırk görevleri bulunabilecek.

Aziz

Üye
Katılıyorum. Görev zinciriyle oyuncunun istediği seviyeye gelmesine katılıyorum. Olması gereken de bu. Ancak grinding kısmına biraz önem verdiler bu açılışta. Bunun sebebi olarakta oyuncunun level almasının biraz kontrol altına alınması. Kimsenin 65 olması istenilmiyor. Sebebi arada oluşabilecek bug ve dupe gibi hataların önüne geçilip hızlı aksiyon alınması. Elbette bu yeni sorunlar doğurdu. Makro gibi. Ancak dupe ya da buglardan daha iyidir. Ayrıca 60-65 arası hızlı gelinirse bu sefer sunucu problemleri olduğundan dolayı DV'de büyük problemler olacaktı. Umarım oyun oturup 70 cap geldiği zaman bu sıkıntı çözülür. Ben çözüleceğini düşünüyorum.

JohnPlane

Üye
oyundan oyuna farklılık gosterebılıyor bdo oynadıysan bılırsın sen doğru anladıysan ne mutlu bana :D
Hocam bdo oynadım görevlerle ilerlenebiliyor, görevleri 250 tane kesmeli yap ne bileyim bir çok görev olsun görev sonucu aşırı exp vermesin oracle ve soothsayer değil tüm slotlar dolu olur oyun genel haritaya yayılır daha güzel olur.

aykutbrt1

Üye
Hocam bdo oynadım görevlerle ilerlenebiliyor, görevleri 250 tane kesmeli yap ne bileyim bir çok görev olsun görev sonucu aşırı exp vermesin oracle ve soothsayer değil tüm slotlar dolu olur oyun genel haritaya yayılır daha güzel olur.
Yok demek istediğim mesela bdo da tüm görevleri yapsan max 60 olabiliyorsun ana görevleri diyorum hatta eğer degismediyse görevleri bitirdiğinde 57,58 oluyodun bi görev serisi vardi onu yapıyodun 60 oluyodun badka görev serisiyle 61 sonra da farm atarak vs kasiyodun hani yani rise online da gorevlerle 65 olmak sacma olur

aykutbrt1

Üye
Yok demek istediğim mesela bdo da tüm görevleri yapsan max 60 olabiliyorsun ana görevleri diyorum hatta eğer degismediyse görevleri bitirdiğinde 57,58 oluyodun bi görev serisi vardi onu yapıyodun 60 oluyodun badka görev serisiyle 61 sonra da farm atarak vs kasiyodun hani yani rise online da gorevlerle 65 olmak sacma olur

JohnPlane

Üye
ama sonuç olarak görev sayısı az hocam

SchwarzjokeR

Üye
Görevler ideal fakat verdikleri expler az bence yanlış anımsamıyorsam 59da açılan soothsayer görevi 2milyon küsur exp veriyor 59dan 60a geçmek için ise 100 küsur milyon exp istiyor aşağı yukarı yüzde 1.5 falan arttırıyor charı. Yanlışsam düzeltin bu miktar en azından 3-4 olmalı diğer 59 görevlerinle beraber ki bu görevleri yapınca en azından bi yüzde 30-40 ilerleme kaydetsin charlar

Paris

Üye
Merhaba,

Oyun geliştirildikçe farklı slotlar ve farklı görevler oyuna dahil edilebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt