Görev sıfırlanması Gelecekmi

Delucia

Üye
Char kasmaya çalışıyoruz ancak herkes afk kuyruk var slotlar saatlerce aynı ekipte sıfırlayın görevleri insan pt kurup rahat rahat lvl alsın haftada bir görevler sıfırlanmalı yeni oyuncu istiyorsanız

GunJack

Üye
Sabah Erkan saatte slota gitmeniz gerek.Row magic puppet ile birlikte ücretsiz versiyonu da katarsanız ortalama 22.00 da başlayınca sabaha karşı rowu bitenler sebebiyle slotlar boş kalıyor. İmkanınız varsa saat 08.00 civarı gruplar kurulmaya başlanıyor .

RickSancheZz

Üye
geçen hafta biri daha sormuştu, " yakın zamanda sıfırlandığı için şuan düşünülmüyor" denmişti

GunJack

Üye
Ama buna alternatif olarak kuklalara atak yaparak exp kazanmanızı sağlayan bir sistem getirilebilir. Hemen yorumlariyla beni dövmek isteyen arkadaşları engellemek adına başka bir mmorpg de olan sistemi anlatayım. 1,3,5,10 saatlik eşyalar var. Bu eşyaları oyunun belirlediği yerde kullanıp Xp kazanıyorsunuz. Drop olmadığı için sadece mecbur kalan bırakır diye düşünüyorum

Delucia

Üye
65 75 lvl arasındakiler çok zorlanıyor bunları bilmeleri lazım eminim alt levellarda böyledir

Balerion

Üye
65 75 lvl arasındakiler çok zorlanıyor bunları bilmeleri lazım eminim alt levellarda böyledir
Hocam merhabalar şu an exp durumları nasıl? Ben deneme amaçlı iki çar kasıyorum şu an görev takip ederek 62 oldu. Yeni görevler açık onları da yapınca 63 olacak ve görev + zindan expleriyle destekleyerek 70e kadar gidecek gibi duruyor. Siz kaç levelsiniz bu şekilde 70e gelemez miyim yoksa bir noktada exp partiyle kasmak şart mı?

Kenshin

Üye
Merhaba,

06.01.2023 de görevler sıfırlanmıştı, ilgili resmi açıklamayı buradan görebilirsiniz. Yakın zamanda tekrar sıfırlama geleceğini düşünmüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt