Görev silahları nerflenmelimi ?

Görev silahları nerflenmelimi ?

• evet

Oy: 24 66.7%
  • hayır

Oy: 12 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    36

baran006

Üye
Piyasananın canlanması için görev silahlarının nerflenmesi lazım sizin görüşünüz ne ankete katılırsanız sevinirim

Hedvein

Üye
Zamanında bunu çok savundum ve düşüncelerimi sundum, çoğunluk olarak hemfikir olunduğundan dolayı sanırım bir miktar düşüş yaşandı ama bence yeterli değil. Tabii insanlara bunu diyince '' bizi düşünmüyor bütçemiz düşük'' diye tepki veriyor. Bilmiyorlar ki düşürdükleri rare itemlardan daha çok kâr elde edecekler ama işte gel de anlat. Üstteki arkadaşların dediği gibi masrafsız çarla farm atıp siteye satmak daha mantıklı geldiği için...
Şöyle bakınca Priest örnek vereyim, quest item karşısında nerdeyse hiçbir rare item rakip olamıyor.
Oysa Kingdomlarda rare drop atan tonla slot var ve şuan hiçbirinde kasılamıyor. (Clanguard, Veteran Orc, SkullSplitter vs.)
Gerekli nerf gelse buralar canlanır ve alternatif farm slotları doğar kanaatindeym.

baran006

Üye
Kesinlikle hedef almıyorum ama görev silahının hangi class için daha kullanışlı olduğuna bakılırsa sorun çözülür zaten. Ben okçulara dikkat ediyorum. Görev bowundan iyi olduğu için hepsinin elinde en az 20mlık golden bow var.
özellikle bp piriler 0 masrafla görev itemiyle terör estiriyolar minik minik mafyalaşıyolar en azından adamın elinde 2-3 gblik item olsa içim yanmıcak :D

omertaa

Üye
Görev itemleriyle farm atıp premium bile almadan kastıkları parayı siteye satıyorlar ,oyuna hiçbir katkıları yok.Özellikle bp prileri chitinleri tamamen silinmeli her türlü chara tek atıyorlar.

melih42

Üye
sağlam bi şekilde hemde gelmeli hiçbirşey para etmiyor bu şekilde en başından düşünülecekti şuan herkesin farm imkanı olurdu ama yok çok saçma şekilde sadece hagar ve dw de farm var şu an sanki oyun açılalı en az 1 sene olmuş gibi direk olarak epiclere yönlendirdiler insanları onunda farmı tek başına atılsa bile zarar oluyor çünkü drop yok

Alkoer

Üye
Priest sınıfı hariç görev itemiyle 0 dan gelişebilen yok doğrudur.

Bence tüm sınıflar görev itemiyle solo görev yapıp lv kasabilecek ve rare iteme geçiş sağlayabilecek seviyede olmalı.

Bunun için priest hariç görev silahlarına buff yapılmalı ki diğer sınıflar görev itemiyle belli bir seviyeye gelsin.

Ama asıl önemli olan rare ve üstü silahlara 10-20% gibi bir buff lazım. Bu rare silahları alan oyuncu sizinde dediğiniz gibi görev itemiyle siteye gb satan adamın önüne geçmeli.

theTitan

Üye
Süreli vereceksin 53 silahını 48 silahı süresiz olsun :). 53 silahı 1 aylık vereceksin yada 15 günlük yeterli o zman dddd neyse

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt