Görev sistemi

MundeR

Üye
Herkese iyi oyunlar öncelikler

oyun içerisinde ki görev sisteminin eksikliği çok kötü,karakterin 61 levelden 62 level olması için istenilen exp 290m küsür ama haddar exp görevlerini toplasan 20-30m exp zor veriyor.
Oyuna daha fazla exp görevi eklenmeli ve vereceği ödül expinin daha fazla olmasını düşünüyorum.
İnsanları sabit aynı slotlarda saatlerce level kasmakla uğraşmaktan ve sıkılmaktan kurtarabilirsiniz

İyi çalışmalar.

skaebneN

Üye
++ Görevleri takip edip level kasmanız mümkün değil. Ki olsa bile slotları tek başınıza kesemiyorsunuz. 57 levelde açılan görev sayısı 4, toplam verdiği EXP 10m level almak için gereken EXP 85m.

Muffiin

Üye
Tamamen katılıyorum görevlerle level atlama olsun demiyoruz en azından Expi yüzde 50-60 yapsın görevler

Hazerfen

Üye
++ Görevleri takip edip level kasmanız mümkün değil. Ki olsa bile slotları tek başınıza kesemiyorsunuz. 57 levelde açılan görev sayısı 4, toplam verdiği EXP 10m level almak için gereken EXP 85m.
10m veriyorsa gene iyi :)
Sen ileriki seviyeleri gör :D

Otchiwa

Üye
gerçekten görevler yetersiz. solo takılanlara yazık oluyor.

SaFeN

Üye
Görevle uğraşan var mı acaba? :) Katılıyorum, verdiği exp yetersiz git gel uğraşmaktansa slotta dursan zaten daha fazla exp kasıyosun. İtem görevleri hariç hiçbirini yapmadım şahsen.

ONYXX

Üye
Mobları kesmek zaten zor 40-50 arası mob kesme görevi oluyor karşılığında 3-5m exp veriyor buda ortalama %2-3 gibi bişeye tekabül ediyor o yüzden kimse yapmaya gerek bile duymuyor minimum bir görevin 20-25m exp vermesi gerekiyor

Hazerfen

Üye
Mobları kesmek zaten zor 40-50 arası mob kesme görevi oluyor karşılığında 3-5m exp veriyor buda ortalama %2-3 gibi bişeye tekabül ediyor o yüzden kimse yapmaya gerek bile duymuyor minimum bir görevin 20-25m exp vermesi gerekiyor
Direk lvl alalım daha iyi olmaz mı

anil1991anil

Üye
Bu oyundaki görevler zaman kaybı... Görev için parti toplamaya uğraşana kadar zaten, normal bir partide daha fazla exp kasıyorsun.

ONYXX

Üye
O kadar biraz abartı olur o malum oyunda bile yok

Paris

Üye
Merhaba,

Oyun erken erişim sürecinde olduğu için güncellemeler ile oyuncuların yaşadıkları problemler, istekler, öneriler ve şikayetler göz önüne alınarak sürekli olarak düzenlemeler yapılmaktadır.

Mzeeeyy

Üye
200m exp istiyor görevin verdiği exp 2m :D 198m u biz elle kasıyoruz .d

SaFeN

Üye
Oyunda çok fazla mantık hatası var ki bu çok bariz hatalar. Erken erişime alakası var mı bu durumun? Hangi levelde ne kadar exp istendiği belli, görevlerin ne kadar verdiği belli bunun için kullanıcıların exp az veriyo demelerine gerek var mı? Bi başka sıkıntı vuruş mekanikleri. Çok daha kaliteli itemler nasıl daha az DMG verebiliyor anlayabilmiş değilim. Görev itemleri mi çok iyi yoksa diğer itemler mi kullanışsız anlamadım. Ticket attım ama bu çok mantıksız bişey.

anil1991anil

Üye
Oyunda çok fazla mantık hatası var ki bu çok bariz hatalar. Erken erişime alakası var mı bu durumun? Hangi levelde ne kadar exp istendiği belli, görevlerin ne kadar verdiği belli bunun için kullanıcıların exp az veriyo demelerine gerek var mı? Bi başka sıkıntı vuruş mekanikleri. Çok daha kaliteli itemler nasıl daha az DMG verebiliyor anlayabilmiş değilim. Görev itemleri mi çok iyi yoksa diğer itemler mi kullanışsız anlamadım. Ticket attım ama bu çok mantıksız bişey.
Görev itemleri, çoğu silahı gereksiz çöplere dönüştürüyor. Çoğu yaygın ve nadir itemlerin hiç bir anlamı kalmıyor. +6,7 yapılsa bile görev itemini geçemiyor. Onlarca silah, kimsenin tenezzül etmediği, yüzüne bakmadığı, hiç bir anlamı olmayan itemler oluyorlar ve oyun dışı kalıyorlar.

morpias

Üye

Görev sistemi cok sacma olmus baska oyunlarda görevleri yaparak neredeyse son seviyeye uğraşıyorsun.Burda lvl kasmak gerçekten cok sıkıcı ve ölüm gibi.Görevleri coğaltsalar daha güzel olacak bence.

Myra

Üye
Ben solo bir oyuncu olarak exp kasamayacaksam ne anlamı kaldı bu oyunun. Bi zindan olur birşey olur girer azda olsa kasarım. Party bulup slotta kasmaya mecbur kalıyoruz.

Alkoer

Üye
Ben solo bir oyuncu olarak exp kasamayacaksam ne anlamı kaldı bu oyunun. Bi zindan olur birşey olur girer azda olsa kasarım. Party bulup slotta kasmaya mecbur kalıyoruz.
Zindan var dostum. Hem solo hem grup yeterli bence.

Görevler bencede yetersiz. Sadece görevle lv alabilmek te tabi saçma olur.

Çözüm şuan ki görevlerin xp leri biraz arttırılıp günlük görevler eklenebilir. Günlük görev hem oyuncuya hergün oyuna girmek için sebep olur hemde aynı slotta saatlerce mob kesmek istemeyen adama alternatif olur. Tabi günlük görevle kasarsan uzun bir süreç olur son lv e ulaşmak. Slotta mob kesip sabreden oyuncu önde olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt