Görev üst level sınırı hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bstrafe

Üye
"
  • Bazı görevlerin (75. seviye öncesi) tamamlanabilmesi için max seviye sistemi getirilmiştir.
"

Bu ne kadar saçma bir güncellemedir . Oyuna ne tür bir katkısı olmasını bekliyorsunuz ? Benim tahminim exp kasmak isteyenleri para harcayabileceği yollara yönlendirmek, peki şimdiye kadar görevsiz kasanlar ne olacak ? Hızlı 85 olmak için yapılmış veya yapılmamış görevleri tutanlar ne olacak ? Yönetim ufak ufak para hırsına mı bürünüyor ?

Tamam illaki mağazadan alım yapmanın zaman kazancı ve ekstra katkısı olmalı fakat oyuna ödeme yapmayan oyuncunun da yapana zamanla emek göstererek yetişmesi gerek. Fakat para harcamayanı geri bırakmak da değil gözardı etmek gerçekten hiç etik değil ve oyunu P2W'e götürüyor.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
85 cap haberi geldiğinde expim %45 civarıydı ve tüm görevlerim duruyordu, 85 cap geldiğinde bi tık hızlı olmak için görevleri tuttum expimi zindanlarla %100 yaptım. Ama yaptığım hamleyi boşa çıkarttılar, hiç değilse önden söyleseydiniz pot görevlerini yapardık :D

Uçan Zürafa

Üye
Premium alınsın, magic puppet alınsın, oyuncu biriktirdiği quest explerini kullanamasın, mağazaya %100 bağımlı hale gelsin falanlar filanlar. Yersen işte.

0zoraa

Üye
acayip can sıkan bi olay ufaktan para hırsı sarmaya basladı rise online ı !!

Bstrafe

Üye
85 cap haberi geldiğinde expim %45 civarıydı ve tüm görevlerim duruyordu, 85 cap geldiğinde bi tık hızlı olmak için görevleri tuttum expimi zindanlarla %100 yaptım. Ama yaptığım hamleyi boşa çıkarttılar, hiç değilse önden söyleseydiniz pot görevlerini yapardık :D
Aynısını yaşadım
Premium alınsın, magic puppet alınsın, oyuncu biriktirdiği quest explerini kullanamasın, mağazaya %100 bağımlı hale gelsin falanlar filanlar. Yersen işte.
Katılıyorum
acayip can sıkan bi olay ufaktan para hırsı sarmaya basladı rise online ı !!
Bence de

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Görevlerin seviye limitlendirilmesinin amacı görev sıfırlanmasından kaynaklanan hızlı seviye ilerleyişinin önlenmesidir.Bu sayede yeni başlayan kullanıcılar exp konusunda eski oyunculara yetişebilecek.

Birkaç ay sonra görev seviye limitlerinin kaldırılması düşünülebilir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt