görevler hakkında bir şey merak ediyorum

KOROW

Üye
Arkadaşlar herkes solo oyuncular icin görevlerin daha fazla exp vermesini istemiş ama soruyorum ben bir solo oyuncu olarak 58 priest 53 mage 53 rogue 54 warrior kasmıs birisiyim ve görevlerimide yapabildikce yaptım simdi ben o görevleri yapıp bunca emek verip kasmısım ileride görevler fazla exp verdiginde enayi gibi hissetmicek miyim kendimi ?

ThEncounteR

Üye
Haklısın ancak şöyle düşünmek lazım expin kolaylaşması pek çok yeni oyuncunun oyuna katılması yada bırakmak üzere olan kişilerin devam etmesi açısından önemli çünkü pek çok farm lv ile alakalı seviye ne kadar yüksek ise o kadar iyi drop almak demek yada ilerideki rakipleri yakalama şansı.Evet pek çok kişi kastı belli bir seviyeye geldi ancak alttan gelen yeni oyuncular olmadığı taktirde hiç bir anlamı yok. Online süresi daha fazla olan oyuncunun açması gereken fark seviyeden ziyade daha fazla farm yaprak item düzeyinde olmalı. Pek çok oyunda bu böyledir bazen seviyesi daha yüksek oyuncuyu gerek item gerek mesleki anlamda gelişmiş daha düşük bir seviye oyuncu kesebilir. Sadece seviye olarak düşünmemek gereklii.

KOROW

Üye
Haklısın ancak şöyle düşünmek lazım expin kolaylaşması pek çok yeni oyuncunun oyuna katılması yada bırakmak üzere olan kişilerin devam etmesi açısından önemli çünkü pek çok farm lv ile alakalı seviye ne kadar yüksek ise o kadar iyi drop almak demek yada ilerideki rakipleri yakalama şansı.Evet pek çok kişi kastı belli bir seviyeye geldi ancak alttan gelen yeni oyuncular olmadığı taktirde hiç bir anlamı yok. Online süresi daha fazla olan oyuncunun açması gereken fark seviyeden ziyade daha fazla farm yaprak item düzeyinde olmalı. Pek çok oyunda bu böyledir bazen seviyesi daha yüksek oyuncuyu gerek item gerek mesleki anlamda gelişmiş daha düşük bir seviye oyuncu kesebilir. Sadece seviye olarak düşünmemek gereklii.
Çok saçma insanların sırtını gorevlere dayaması o ne oyle gireyim oyuna hic slot yüzü görmiyim parti aramiyim soloyum ben aksama kadar gorev yapayım son levele ulasalım suan gorevler az exp veriyor olabilir evet ama ilerisi icin zaten hali hazırda %100 exp bonuslu solo zindan mevcut bu zindanın acılmasını beklemek yeni gelen oyuncular icin daha iyi olur oyunun zulmunu cilesini ceken tayfa da kendisini enayi gibi hissetmez zaten oyunun hali hazırda zindan sistemi mevcut daha oyun acılalı 1 ay olmadı takımı olanlar tabi +60 olcak soloların hemen onları yakalamaya calısması cok garip ve ilginc

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt